Ενισχύστε το Turkish Greek News

- Το Turkish Greek News είναι ο επίσημος ενημερωτικός ιστότοπος της ΜΚΟ Τurkish-Greek Civil Media.

-Είμαστε μία διαδικτυακή εφημερίδα η οποία απευθύνεται στο τουρκικό, ελληνικό και κυπριακό κοινό, γι αυτό και όλες οι θεματικές κατηγορίες υπάρχουν και στην ελληνική και στην τουρκική γλώσσα.

-Είναι παγκόσμια τάση τα ΜΜΕ να έχουν μια «εθνοκεντρική» προσέγγιση της ειδησεογραφίας. Σε πολλές περιπτώσεις τα Μέσα Ενημέρωσης (κυρίως η τηλεόραση) έχουν ακολουθήσει και καλλιεργήσει τις εθνικές κραυγές ,που ακούγονται σε κάθε περίοδο κρίσης ,σε εθνικά ζητήματα. Όλα τα θέματα προσεγγίζονται μέσα από ερμηνευτικά σχήματα, που στηρίζονται στην αντιπαράθεση του «Εμείς» και οι «Άλλοι». Αντιθέτως, το Turkish Greek News (TGN) δεν ακολουθεί εθνοκεντρική προσέγγιση σε καμία περίπτωση.

-Πιστεύουμε ότι μια αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση, με γνώμονα την ειρηνική δημοσιογραφία, θα συμβάλλει στην ελληνοτουρκική φιλία, καθώς έτσι θα καλλιεργήσει στο κοινό μια αντικειμενική εικόνα για την πηγή αναφοράς.

-Για εμάς, οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την ελληνοτουρκική φιλία αποτελούν τις κεντρικές ειδήσεις .Μέσα από το πρίσμα της ελληνοτουρκικής φιλίας , φιλτράρουμε τις ειδήσεις μας. Μέχρι στιγμής, οι προκλήσεις στο Αιγαίο από τις δυο πλευρές δεν έχουν γίνει είδηση , παρ’ όλο που στα κυρίαρχα ΜΜΕ των δυο χωρών αποτελούσε ανέκαθεν είδηση.

-Όπως γνωρίζουμε, η βασική λειτουργία της δημοσιογραφίας είναι η ενημέρωση. Παράλληλα με τις δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την ελληνοτουρκική φιλία, το TGN αποσκοπεί στο να ενημερώσει το τουρκικό και το ελληνικό κοινό πάνω σε μια γκάμα θεματικών κατηγοριών, μιας και μας ενδιαφέρει οι αναγνώστες μας να έχουν μια πλήρη εικόνα για την Τουρκία, την Κύπρο και την Ελλάδα.

Ενισχύστε το Turkish Greek News  μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και προστεθείτε στον κατάλογο των υποστηρικτών!

Τράπεζα:EUROBANK

Επωνυμία Εταιρίας:TURKISH-GREEK CIVIL MEDIA

Αριθμός Λογαριασμού:0026 0203 83 0201237384

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR4302602030000830201237384

SWIFT-BIC: EFGBGRAA

Ετικέτες: