Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για παιδιά στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

Τα Χριστούγεννα έρχονται στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη! Τρία εργαστήρια για παιδιά ηλικίας από 6 έως 9 ετών, κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου ως τα Χριστούγεννα, από τις 11:00 το πρωί έως τη 13:30 το μεσημέρι.
Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα, σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες ιστορίες, τραγούδια και λαμπερές κατασκευές, με την επιμέλεια της Αγάπης Παπαδοπούλου και της Έφης Μάνη, εκπαιδευτικών με πείρα στη δίγλωσση εκπαίδευση στην Τουρκία. Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να παρακολουθήσουν και τα τρία εργαστήρια.

Το δημιουργικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
•Ανάγνωση χριστουγεννιάτικων ιστοριών από τη «παιδική γωνιά φιλαναγνωσίας» στη δανειστική βιβλιοθήκη του Σισμανογλείου Μεγάρου.
•Χριστουγεννιάτικες κατασκευές
•Δραματοποίηση
•Μουσικοκινητικά παιχνίδια  

Κατεβάστε εδώ τη δήλωση συμμετοχής και στείλτε την στο sismanogliomegaro@gmail.com ή επικοινωνήστε , τις ώρες λειτουργίας της Γραμματείας.
Η «παιδική γωνία φιλαναγνωσίας» έχει δημιουργηθεί με δωρεά βιβλίων των εκπαιδευτηρίων Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.  

Διεύθυνση: Σισμανόγλειο Μέγαρο, Istiklal Caddesi No 60, 34433, Galatasaray-Beyoglu, Istanbul
Χρόνος: Σάββατο 7, 14 και 21 Δεκεμβρίου, ώρα 11.00 – 13.30
Κόστος συμμετοχής: δωρεάν
Τηλέφωνο: +902122449335
E-mail: sismanogliomegaro@gmail.com
Web: www.mfa.gr/turkey

Σημ.: To εικονιζόμενο έργο είναι του Νίκου Πιτσιώνη, 11 χρονών, από τη συλλογή του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.