Starfish- Επεισόδια-Περιλήψεις
Έρχεται στον ΑΝΤ1 το "Starfish"! Πρόκειται για μια σειρά τούρκικης παραγωγής, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές στη γειτονική χώρα και όχι τυχαία. Η προσεγμένη παραγωγή της, η γλαφυρή της αφήγηση, οι δυνατοί χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν και η συγκλονιστική πλοκή της, προβάλλουν με ρεαλισμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι γονείς. Ακολουθήστε το "Starfish", είναι το νέο τηλεοπτικό "must" του καλοκαιριού!

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η ζωή της Ντενίζ. Μιας νεαρής φοιτήτριας, η οποία είναι γεμάτη ελπίδες και όνειρα για το αύριο. Αποφασισμένη να πετύχει στη ζωή της, αφήνει πίσω τη μικρή πόλη της Ανατολίας από την οποία κατάγεται και εγκαθίσταται στην Αγκυρα, με σκοπό να σπουδάσει ιατρική. Εκεί, η νεαρή Ντενίζ φιλοξενείται σ ένα φιλικό σπίτι, που κρύβει για αυτήν ένα μεγάλο μυστικό. Ο πατέρας της οικογένειας και στενός φίλος της μητέρας της είναι ο βιολογικός της πατέρας, κάτι που η ίδια ακόμα δεν το γνωρίζει!

Η νέα ζωή για τη Ντενίζ και για τους άλλους νέους γύρω της είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά και προβλήματα! Φιλίες και σχέσεις που δοκιμάζονται στον χρόνο, νεανικές απογοητεύσεις και ίντριγκες, μάχες για αναγνώριση, προκλήσεις που λυγίζουν κάθε νεαρό άτομο. Η Ντενίζ είναι το ανερχόμενο "αστέρι" που άφησε πίσω την απλή ζωή της επαρχίας, για να ζήσει στους γρήγορους ρυθμούς της μεγαλούπολης, αλλά και για να αποδείξει πως όταν πιστεύεις τα όνειρά σου, τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την πραγματοποίησή τους!

Πρωταγωνιστούν: Σεράτ Ναλμπαντόγλου, Μπασάκ Ακμπάϊ, Μελτέμ Μπέϊτοκ

Επεισόδιο 1

Η Μεριέμ με την κόρη της Ντενίζ ζουν σε μια επαρχία της Κιουτάχειας. Η Μεριέμ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, μεγάλωσε μόνη της την κόρη της. Στον κόσμο έχουν μόνο η μία την άλλη. Όνειρο της Μεριέμ είναι να σπουδάσει η κόρη της ιατρική και τελικά η Ντενίζ τα καταφέρνει να περάσει στη σχολή. Η Μεριέμ, όμως, δεν μπορεί να το χαρεί με την καρδιά της, επειδή είναι χρόνια άρρωστη και πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρύψει την ασθένειά της από την κόρη της. Όσο η Ντενίζ κάνει όνειρα για την καινούργια τους ζωή στην Άγκυρα, η Μεριέμ σκέφτεται πως αν φύγει από τη ζωή, μπορεί να εμπιστευτεί την κόρη της σε έναν και μόνο άνθρωπο: τον Μπαχρί. Ο Μπαχρί είναι επικεφαλής της Ιατρικής στην Άγκυρα και με τη Μεριέμ γνωρίζονται χρόνια. Η Μεριέμ κρατάει ένα ακόμα μυστικό: ο Μπαχρί είναι ο βιολογικός πατέρας της Ντενίζ. Αυτό όμως, δεν το γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από την ίδια. Ούτε η Ντενίζ, ούτε ο Μπαχρί, ούτε η σύζυγός του η Ικμπάλ, ούτε τα τρία του παιδιά. Αλλά η μέρα που ένας από αυτούς θα μάθει το μυστικό... πλησιάζει!

Επεισόδιο 2

Η κατάσταση της υγείας της Μεριέμ επιδεινώνεται, ενώ η ίδια συνεχίζει να κρατάει την ασθένειά της κρυφή από τη Ντενίζ, σχεδιάζοντας να φύγει για θεραπεία στη Γερμανία. Ο Μπαχρί, όμως, μην γνωρίζοντας πως έχει μια κόρη, δυσκολεύεται να έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και νιώθει το παρελθόν να τον βαραίνει όσο μιλάει με τη Μεριέμ για τα παλιά. Ποια θα είναι η τελευταία του κουβέντα και πού θα οδηγήσει τη Ντενίζ η απόφαση που θα πάρουν; Η κοπέλα γράφεται στην Ιατρική και κάνει το πρώτο της βήμα στη νέα της ζωή. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής της, το πρώτο άτομο που γνωρίζει είναι ο Μερτ, με τον οποίο διαπληκτίζεται μεν, της ξυπάνει πρωτόγνωρα συναισθήματα δε. Ένα γράμμα, όμως, που θα βρει η Ντενίζ, θα αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα.

Επεισόδιο 3

Η Ντενίζ ξυπνά και βρίσκει το γράμμα που της άφησε η μητέρα της. Πλέον έμεινε ολομόναχη σε μια ξένη πόλη. Απογοητευμένη και στενοχωρημένη συναντάει τυχαία τον Μερτ, που προσφέρεται να τη βοηθήσει για να βρει τη μητέρα της. Κι ενώ οι δυο τους δρομολογούσαν το σχέδιο για να εντοπίσουν τη Μεριέμ, ένα τηλεφώνημα από τον Μπαχρί έρχεται ν’ ανατρέψει τα πάντα. Η Μπανού εξακολουθεί να λέει απανωτά ψέματα στην οικογένειά της, προσποιούμενη την καλή και ευγενική. Ποιο από όλα τα ψέματα, όμως, θα της γυρίσει μπούμερανγκ; Ο Μπαχρί, ο οποίος γνωρίζει όλη την αλήθεια, θέλει να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στη Μεριέμ και να πάρει σπίτι του τη Ντενίζ. Παρ’όλα αυτά, η Ικμπάλ αντιδρά αρνητικά στην ιδέα του. Πού θα οδηγηθεί αυτή η αναγκαστική συγκατοίκηση της Ντενίζ με την Ιλκμπάρ;

Επεισόδιο 4

Η Ντενίζ μετακομίζει στο νέο σπίτι και προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της ζωή. Η Ικμπάλ και η Πελίν δεν μπορούν να δεχτούν εύκολα την άφιξη μιας επαρχιώτισσας στο σπίτι. Ο Μπαχρί καλωσορίζει θερμά τη Ντενίζ στο σπίτι του και ταυτόχρονα προσπαθεί να βοηθήσει τη Μεριέμ. Η επιμονή του έπιασε τόπο και τελικά η Μεριέμ θα φύγει για θεραπεία στην Αμερική. Η Μπανού εξακολουθεί να ζει σε έναν ψεύτικο κόσμο. Το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο εξοργίζεται, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή στον έξω κόσμο και έτσι, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Θα αλλάξει στάση απέναντί της; Η Ντενίζ μιλώντας στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, δεν της φανερώνει τη δυσαρέσκειά της για τη ζωή της στο σπίτι του Μπαχρί. Η Ντενίζ προσπαθεί ν’ αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τον Οζγκιούρ και τον Εφέ κι έτσι, βγαίνει μαζί τους έξω, μην γνωρίζοντας ότι τη δυσάρεστη έκπληξη που την περιμένει.

Επεισόδιο 5

Τα πειράγματα του Μελίχ και των φίλων του προς τη Ντενίζ έχουν ως αποτέλεσμα να πέσει στην πισίνα. Η Ντενίζ δεν ξέρει κολύμπι και ο Μερτ τη σώζει. Θυμωμένος όμως με τον Μελίχ τον αναγκάζει να της ζητήσει συγγνώμη και ένταση μεταξύ τους δυναμώνει. Ο επικείμενος ερχομός του Καζίμ, προκαλέι ένταση στο σπίτι της Μπανού. H Σούνα, η οποία αγαπάει πολύ τον πατέρα της Μπανού, γίνεται συνένοχος στο ψέμα μετά από πιέσεις της Σαμπιχά. Η Σούνα έρχεται αντιμέτωπη με απρόσμενες αντιδράσεις από την πλευρά της Πελίν. Η Μπανού μην μπορώντας να κρυφτεί από την αδερφή της, δύσκολα θα καταφέρει να βγει από την κατάσταση που έχει φτάσει. Η Ντενίζ εξακολουθεί να μην νιώθει ευτυχισμένη στο καινούργιο σπίτι και πηγαίνει στο νοσοκομείο να βρει τον Μπαχρί προκειμένου να μιλήσουν για τη μητέρα της. Θα καταφέρει να μάθει την αλήθεια;

Επεισόδιο 6

Η Ντενίζ μαθαίνει πως ο Οζγκιούρ είναι ερωτευμένος με την Μπανού και τον προτρέπει να το παραδεχτεί. Ο Οζγκιούρ, αν και στην αρχή ήταν διστακτικός, μετά την ενθάρρυνση της Ντενίζ αποφασίζει να γράψει ένα ερωτικό γράμμα στη Μπανού. Οι προσβολές της Ικμπάρ και της Πελίν ξεπερνούν κάθε όριο και ωθούν τη Ντενίζ στην απόφαση να μετακομίσει στην εστία. Η Μπανού σκέφτεται τι δώρο θα κάνει στην Πελίν για τα 18α γενέθλιά της. Όμως αφού δεν έχει χρήματα, αποφασίζει να πουλήσει ένα οικογενειακό κειμήλιο, το ρολόι του παππού της. Θα εξασφαλίσει το δώρο τελικά, θυσιάζοντας το ρολόι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία ή θα την προλάβει η Σούνα, η οποία διαισθάνεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει; Η Μεριέμ ψάχνει τις αιτίες που οδήγησαν τη Ντενίζ στην απόφαση να μετακομίσει στην εστία. Πιστεύει πως η μόνη λύση για να επιστρέψει στο σπίτι, είναι να μάθει την αλήθεια από τον Μπαχρί, πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Επεισόδιο 7

O Μπαχρί αποφασίζει τελικά να πει την αλήθεια στη Ντενίζ, μετά από παράκληση της Μεριέμ. Τη στιγμή, όμως, που πηγαίνει, μαθαίνει ότι η υγεία της Μεριέμ επιδεινώθηκε κι έτσι το αναβάλλει. Η Ντενίζ εξακολουθεί να ενθαρρύνει τον ερωτευμένο Οζγκιούρ και βρίσκει καλή την ιδέα μιας ερωτικής επιστολής. Αποφασίζει να βάλει την επιστολή με την ερωτική εξομολόγηση στην τσάντα της Μπανού κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ο Οζγκιούρ διαβάζει την επιστολή στη Ντενίζ για να του πει τη γνώμη της. Κάποιος όμως θα τους ακούσει και θα τους παρεξηγήσει. Ενώ ο Οζγκιούρ είναι στο πάρτι, έτοιμος να βάλει την ερωτική επιστολή στην τσάντα της Μπανού, ένα γεγονός θα τον κάνει να το μετανιώσει. Η Πελίν, ερωτευμένη με τον Μελίχ, σχεδιάσει να τον κατακτήσει. Πάνω όμως που καταφέρνουν να μείνουν οι δυο τους στο πάρτι, ένας απρόσμενος επισκέπτης θα τους αναστατώσει.

Επεισόδιο 8

Η Πελίν μένει μόνη της με τον Μελίχ στο υπνοδωμάτιο των γονιών της και ο Μπαχρί παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συγκινείται πολύ από το δώρο και τα θερμά λόγια του πατέρα της. Η Ικμπάλ επιπλήττει τη Ντενίζ, νομίζοντας ότι έχει σχέση με τον Οζγκιούρ. Ο Μπαχρί πανικοβάλλεται όταν το μαθαίνει. Η Ικμπάρ, αφού μίλησε με τον Μουσταφά, αποφασίζει πως η Ντενίζ πρέπει να πάει να μείνει στην εστία. Η Σούνα αναγκάζεται να πει ψέματα στον πατέρα της σχετικά με το ενοίκιο και αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τη Ζαφιρέ. Αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, καταφέρνει να δώσει λύση στο πρόβλημά της. Στο σπίτι όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ντενίζ, ο Οζγκιούρ και ο Μερτ προσπαθούν να πάρουν πίσω το γράμμα που δόθηκε στη Μπανού, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ποια θα είναι η αντίδραση της Μπανού και των υπολοίπων και ποια σχέση θα κλονίσει συθέμελα η αντίδραση αυτή;

Επεισόδιο 9

Η Ικμπάλ βλέπει το μελανιασμένο από τον καυγά πρόσωπο του Οζγκιούρ και η Πελίν της λέει πως η Ντενίζ είναι η υπεύθυνη για αυτό. Η Ικμπάλ, θυμωμένη με τη Ντενίζ, πηγαίνει να μιλήσει στον Μπαχρί. Εκείνη τη στιγμή θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια μεγάλη αλήθεια. Με την απώλεια του ρολογιού και με την απόκρυψη του γεγονότος, ότι ζήτησε δανεικά από τη Ζαφιρέ, η Σούνα βρίσκεται στο στόχαστρο των υποψιών. Με ποιον τρόπο θα καταφέρει η Μπανού να ενισχύσει τις υποψίες εναντίον της αδερφής της και πώς θα εξελιχτεί η σχέση των δύο κοριτσιών; Η Ντενίζ λυπάται πολύ που της γύρισε την πλάτη το μόνο άτομο με το οποίο επικοινωνούσε στο σπίτι. Η προειδοποίηση που λαμβάνει η Ντενίζ από τον Μπαχρί σχετικά με τον Οζγκιούρ, την ωθεί στο να πάρει μια σημαντική απόφαση.

Επεισόδιο 10

Οι προσπάθειες της Ντενίζ να συμφιλιωθεί με τον Οζγκιούρ παραμένουν άκαρπες. Επιπλέον, ταράζεται πολύ όταν μαθαίνει για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Ο μόνος στον οποίο νιώθει ότι μπορεί να έχει εμπιστοσύνη είναι ο Μερτ. Αντιλαμβάνεται όμως, πως η καλύτερη λύση είναι να μετακομίσει στην εστία. Η Μπανού αναρωτιέται τι θα κάνει, όταν μαθαίνει πως ο Καζίμ βρίσκεται καθοδόν και ψάχνει να βρει έναν τρόπο να πάρει πίσω το ρολόι. Ενώ η Σούνα, η οποία κατηγορείται πως εκείνη το έκλεψε, προτείνει στη μητέρα της να πάνε στη Ζαριφέ. Ποια έκπληξη θα κλονίσει τις σχέσεις της οικογένειας, όταν μάνα και κόρη βρεθούν στο σπίτι της Ζαφέρ; Ο Μπαχρί σκέφτεται με ποιον τρόπο θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση που νομίζει πως έχουν η Ντενίζ με τον Οζγκιούρ. Μοιράζεται τις σκέψεις του με τη Μεριέμ και διαπιστώνει πως η επίμονη πίεση της Ικμπάρ δεν του αφήνει άλλα περιθώρια, από το να αποκαλύψει σε όλους πως η Ντενίζ είναι κόρη του. Την ώρα της ανακοίνωσης, όμως, τον περιμένει μια έκπληξη. Μια κίνηση της Ικμπάρ πρόκειται να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.

Επεισόδιο 11
Ο Μπαχρί εξοργίζεται όταν μαθαίνει πως η Ικμπάρ έδιωξε τη Ντενίζ από το σπίτι για να μείνει στην εστία. Η ανησυχία της Μεριέμ για την κόρη της και η δέσμευσή του απέναντί της τον οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Ζαριφέ αρνείται πεισματικά ότι έδωσε χρήματα στην Σούνα, γεγονός το οποίο ενισχύει την άποψη ότι εκείνη έκλεψε το ρολόι. Η Μπανού, συνηθισμένη στα ψέματα, θα κάνει μία κίνηση η οποία θα στριμώξει την αδερφή της θα κλονίσει τη σχέση τους. Ο Τζελάλ μην θέλοντας να γίνει αντιληπτός από κανέναν, ενεργεί ύπουλα. Όμως κάποιος θα τον καταλάβει και θα μάθει όλη την αλήθεια. Η Ντενίζ παίρνει την απόφαση να γυρίσει στον τόπο καταγωγής της. Θα καταφέρει ο Μερτ να την μεταπείσει να παραμείνει ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους;


Επεισόδιο 12
Η Ντενίζ και ο Μερτ περνάνε μαζί το βράδυ. Αν και είναι ενθουσιασμένη, αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να μείνει για καιρό στο σπίτι του Μερτ. Μοναδική της ελπίδα είναι να την δεχτούν στην εστία. Η Σούνα ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να αποκαλυφθεί η απάτη της Μπανού με το ρολόι κι έτσι πηγαίνει να βρει τον χρυσοχόο στον οποίο το πούλησε. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα σχεδίασε. Η μόνη πλέον επιλογή της Σούνα είναι να απευθυνθεί στον πατέρα της. Ο Τζελάλ αποφασίζει να πουλήσει το εξοχικό του προκειμένου να ξεπληρώσει τα χρέη του, το ποσό, όμως, που έλαβε αποδεικνύεται ανεπαρκές. Η Πελίν νιώθει τρελά ερωτευμένη με τον Μελίχ. Άραγε νιώθει το ίδιο και ο Μελίχ ή μήπως όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα; Τον Μπαχρί απασχολεί όλο και πιο πολύ η σχέση του Οζγκιούρ με τη Ντενίζ, καθώς και το πώς θα εξηγήσει στη Μεριέμ την εξαφάνισή της. Η Ντενίζ όμως, είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στο σπίτι του.


Επεισόδιο 13
Ο Μπαχρί είναι θυμωμένος με την Ικμπάλ που έδιωξε απροειδοποίητα τη Ντενίζ και προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν. Ο Οζγκιούρ ξεκινά για το σπίτι όπου βρίσκονται ο Μερτ με την Ντενίζ και ο Μπαχρί τον ακολουθεί. Εκεί θα τον περιμένει μια έκπληξη η οποία θα φέρει ανατροπές. Στην οικογένεια της Μπανού όλοι έχουν πανικοβληθεί, καθώς ο πατέρας της, ο Καζίμ, δεν έχει φτάσει ακόμα, ενώ είχε ειδοποιήσει πως ήδη κατευθυνόταν προς τα εκεί. Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση πανικού τα μέλη της οικογένειας; Θα μπορέσει να κάνει τη Μπανού και τη Σούνα να παραμερίσουν τις διαφορές τους; Η Πελίν πετάει στα σύννεφα, νομίζοντας πως βιώνει τον απόλυτο έρωτα με τον Μελίχ. Η ευτυχία της όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Ένα γεγονός θα γίνει η αιτία να ζηλέψει έντονα και να σκεφτεί για τη σχέση αυτή. Το ναυάγιο του σχεδιού της Ικμπάλ να στείλει τη Ντενίζ στην εστία την εξοργίζει. Ο Οζγκιούρ είναι ο μόνος ο οποίος παίρνει το μέρος της Ντενίζ και εναντιώνεται στην Ικμπάλ.


Επεισόδιο 14
Η Ντενίζ είναι εξοργισμένη με τις συκοφαντίες εις βάρος της, ενώ ο Μπαχρί αναβάλλει για ακόμα μια φορά να της πει την αλήθεια. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό ζήτημα που βασανίζει τον Μπαχρί είναι να πείσει την Μεριέμ να πάει στο εξωτερικό. Θα τα καταφέρει άραγε; Ο Μερτ και ο Μελίχ έρχονται και πάλι αντιμέτωποι. Ο Μερτ δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του και θυμώνει πάρα πολύ όταν βλέπει τον Μελίχ να έχει πιάσει τη Ντενίζ και να της λέει κάτι στα κρυφά. Όλα δείχνουν πως η Μπανού και ο Οζάν σύντομα θα γίνουν ζευγάρι. Η Μπανού συνεχίζει να λέει ψέματα, ενώ σκέφτεται ν' αποκαταστήσει τη σχέση της με τη αδερφή της. Πού αποσκοπεί όμως αυτή η νέα στάση της; Η Ντενίζ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της, η οποία της ανακοινώνει πως γύρισε στην Άγκυρα. Μία έκπληξη περιμένει τη Ντενίζ όταν τη συναντά.


Επεισόδιο 15
Η Ντενίζ καταρρέει μετά από όλα όσα της είπε η Μεριέμ. Μόνο δύο άτομα μπορούν τη βοηθήσουν, ο Μερτ και ο Οζγκιούρ. Η Ντενίζ είναι έτοιμη να πάρει μια οριστική απόφαση για τη ζωή της. Η Μπανού είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρεθεί με τον Οζάν και προσπαθεί συνεχώς και με κάθε τρόπο να τον εντυπωσιάζει. Η Μπανού αντιλαμβάνεται τις υποψίες της αδερφής της Σούνα κι έτσι βάζει μπρος έναν νέο γύρο με ψέματα για να την αποπροσανατολίσει. Η Ικμπάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο να βρει τον Μπαχρί, έχοντας στο μυαλό της τη συμβουλή που της έδωσε ο Μουσταφά: "να έχεις από κοντά τον φίλο σου, μα ακόμα πιο κοντά τον εχθρό σου". Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η Μεριέμ. Θα καταφέρει η Ικμπάλ να μάθει την αλήθεια; Η Ντενίζ πηγαίνει στον Μπαχρί για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της υγείας της μητέρας της. Η Μεριέμ, η οποία βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο, δεν αντέχει να ακούει την κόρη της τόσο στενοχωρημένη. Θα αποκαλύψει τελικά στη Ντενίζ την αλήθεια;

Επεισόδιο 16
Η Ντενίζ, αφού άκουσε τη Μεριέμ, μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Μερτ. Αποφασίζει να επιστρέψει την Κιουτάχεια, εφόσον δεν έγινε δεκτή στην εστία. Θα μπορέσει ο Μερτ για ακόμη μια φορά να τη μεταπείσει; Η Σούνα βλέπει τις κινήσεις της αδερφής της και υποκινούμενη από τις υποψίες της, την παρακολουθεί. Θα μπορέσει όμως να αποκαλύψει την αλήθεια; Η Μπέρνα χάνει το ψεύτικο κολιέ που της είχε κάνει δώρο ο Τζελάλ για την επέτειό τους, το βρίσκει η Ικμπάλ και το δίνει στον Μουσταφά. Ο Μουσταφά αντιλαμβάνεται πως είναι ψεύτικο. Η Ικμπάλ κάνει υποχωρήσεις στο θέμα της Ντενίζ, πράγμα το οποίο χαροποιεί τον Μπαχρί. Ταυτόχρονα όμως, στενοχωριέται επειδή η Μεριέμ πρέπει να φύγει για θεραπεία στην Αμερική. Αυτό που τον απασχολεί, όμως, περισσότερο είναι να φέρει πίσω στο σπίτι τη Ντενίζ. Θα τα καταφέρει;

Επεισόδιο 17
Η Ντενίζ επιστρέφει στο σπίτι του Μπαχρί και ο Οζγκιούρ κανονίζει εκδρομή για εκείνον, τη Ντενίζ και τον Μερτ. Η Μπέρνα, αφού έμαθε ότι το κολιέ της βρίσκεται στα χέρια του Μουσταφά, τον συναντάει, μαθαίνει ότι είναι ψεύτικο και θυμώνει. Η Τζεμρέ εμφανίζεται στην καφετέρια που βρίσκονται ο Μελίχ και η Πελίν. Ο Μελίχ κάνει μια κίνηση που θα επηρεάσει τη σχέση του με την Πελίν. Η Μπανού είπε ψέματα ότι βρήκε μερικής απασχόλησης εργασία για να δικαιολογήσει την αγορά του καινούργιου της τηλεφώνου, η Σούνα όμως δεν την πιστεύει. Ο Μπαχρί επιβραβεύει την καλή συμπεριφορά της Ικμπάλ με ένα ταξίδι στη Ρώμη. Μια κίνηση της Ικμπάλ θα κάνει τη Ντενίζ να μετανιώσει για την επιστροφή της στο σπίτι.


Επεισόδιο 18
Η Ικμπάλ πετυχαίνει μόνη τη Ντενίζ στο δωμάτιό της και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να την ανακρίνει. Ενώ ο Μερτ ετοιμάζει μια έκπληξη στη Ντενίζ, θα βρεθεί σε μια απρόσμενη εξέλιξη. Η Ντενίζ και η Μεχβές βλέπουν στη σχολή την Τζεμρέ με τον Μελίχ σε τρυφερό τετ α τετ και απειλούν την Ντενίζ για να μην πει τίποτα στην Πελίν. Τι θα επιλέξει να κάνει όμως η Ντενίζ; Η Πελίν εξακολουθεί να προσπαθεί να διώξει από το σπίτι τη Ντενίζ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους. Πάνω στον καυγά, η Ντενίζ αποκαλύπτει στην Πελίν ότι είδε τον Μελίχ με άλλη. Η αντίδραση της Πελίν στο άκουσμα αυτό θα είναι τόσο έντονη, που το ποτήρι θα ξεχειλίσει.


Επεισόδιο 19
Η Ντενίζ νιώθει μπερδεμένη με όσα της είπε η Πελίν σχετικά με τον Μερτ. Από την άλλη, ο Μερτ σχεδιάζει μια έκπληξη για τη Ντενίζ και κάνει όνειρα για το μέλλον.Ο Οζάν πίνει όλη τη νύχτα σκεπτόμενος την ατυχία του στα ερωτικά. Η Μπανού τον βρίσκει κοντά στο σπίτι της μέσα στο αυτοκίνητό του και αναγκάζεται να του αποκρύψει το ότι μένει σε αυτή τη φτωχογειτονιά. Ο Τζελάλ αναζητά βοήθεια από τον Μπαχρί. Η Μπανού συναντά τον Μουσταφά και τον πείθει να τη βοηθήσει στο θέμα του Οζάν. Η Πελίν λέει στον Οζάν πόσο τυχερός είναι που έχει τη Μπανού. Ο Οζάν μαθαίνει ότι η Μπανού μίλησε με τον πατέρα του και νιώθει ντροπή το πρωί για τις χθεσινές του πράξεις. Ο Οζγκιούρ πείθει τη Ντενίζ να μην φύγει, αλλά τα λόγια της Ικμπάλ θα της χαλάσουν τη μέρα.


Επεισόδιο 20
Ο Μερτ σαστίζει με το χαστούκι που του δίνει η Ντενίζ, την ώρα μάλιστα που εκείνος της ετοίμαζε μια ρομαντική έκπληξη. Η Ντενίζ γυρίζει σπίτι κλαίγοντας και δεν λέει τίποτα στη Χατζέρ και τον Οζγκιούρ, οι οποίοι την ρωτούν να μάθουν τι έγινε. Ο Μερτ πηγαίνει σπίτι της και την περιμένει στον κήπο προκειμένου να μάθει την αιτία. Ο Οζάν και η Πελίν πηγαίνουν σπίτι του Μελίχ, ενώ αυτός βρισκόταν εκεί με άλλη κοπέλα. Ο Τζελάλ φωνάζει στον κοσμηματοπώλη που είπε στη Μπέρνα ότι το κολιέ που της αγόρασε δεν ήταν γνήσιο. Ψάχνοντας να βρει τον Μουσταφά, τον βρίσκει μαζί με την Μπέρνα! Τι θα κάνει ο Τζελάλ για να μην χάσει τη Μπέρνα; Και πώς θα αντιδράσει εκείνη;


Επεισόδιο 21
Τη Ντενίζ βασανίζει καθημερινά ένα και μόνο ερώτημα: για ποιο λόγο την άφησε μόνη η μητέρα της; Ο Μερτ καταφέρνει επιτέλους να κάνει τη Ντενίζ να μιλήσει και μαθαίνει την αιτία της αλλαγής στη συμπεριφορά της. Πώς θα εξελιχτεί η σχέση τους μετά από αυτό; Ο Μουσταφά, βλέποντας τις δυσκολίες που περνάει ο Τζελάλ, του προτείνει μία θέση εργασίας εκεί που δουλεύει. Εκείνος όμως την αρνείται, παρ'όλο που την έχει μεγάλη ανάγκη. Ο Μουσταφά σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει τον Τζελάλ να του είναι υπόχρεος.


Επεισόδιο 22
Ο Μελίχ προειδοποιεί τη Ντενίζ να μην αποκαλύψει τίποτα σχετικά με την Τζεμρέ. Στη συζήτηση του Μελίχ και της Ντενίζ παρεμβαίνει ο Μερτ, στον οποίο η Ντενίζ θα μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια που θα τον οδηγήσουν σε μια σημαντική απόφαση. Η εμπιστοσύνη της Μπέρνα απέναντι στον Τζελάλ κλονίζεται και τσακώνεται μαζί του, όταν μαθαίνει ότι πούλησε το εξοχικό. Θα αφήσει ατιμώρητα τα ψέματα του Τζελάλ; Ο Οζάν και η Μπανού συναντιούνται στο σπίτι του Μελίχ, όμως ο Οζάν νευριάζει, την αφήνει και φεύγει. Η Μπανού βλέπει τον Μελίχ με την Τζεμρέ και εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό εναντίον του.


Επεισόδιο 23
Η Μεχβές αρχίζει να εκδηλώνει τα συναισθήματά της για τον Οζγκιούρ και του κάνει δώρο ένα ψάρι σε ενυδρείο. Ποια θα είναι η συμπεριφορά του συνεσταλμένου Οζγκιούρ απέναντί της; Ο Μερτ και ο Μελίχ τσακώνονται. Η Ντενίζ μπαίνει ανάμεσά τους, ο Μερτ όμως θα την εκπλήξει δυσάρεστα με την αντίδρασή του. Η Μπανού ζητάει αντάλλαγμα από τον Μελίχ προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση του με την Τζεμρέ, γεγονός το οποίο θα φέρει εξελίξεις στη σχέση της Μπανού με τον Οζάν. Ο Τζελάλ βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά από τις απανωτές προειδοποιήσεις των δανειστών του. Θα αποδεχτεί τη θέση εργασίας που του προσέφερε ο Μουσταφά, ως έσχατη λύση;


Επεισόδιο 24
Η Ντενίζ τηλεφωνεί στον Μερτ για να του ζητήσει να τη συγχωρέσει, αλλά εκείνος δεν απαντά. Σχεδιάζει να φύγει, προκειμένου να μπορέσει να ξεχάσει τα γεγονότα. Η Μεχβές και ο Οζγκιούρ, η οποίοι δεν τον αφήνουν να φύγει, του ετοιμάζουν μια έκπληξη. Θα μπορέσει η έκπληξη αυτή να διορθώσει τα πράγματα στη σχέση του Μερτ με τη Ντενίζ; Ενώ η Σαμπιχά και η Σούνα νομίζουν ότι η Μπανού θα πάει σε πάρτι της σχολής, εκείνη ετοιμάζεται να βγει για φαγητό με τον Οζάν και τον Μουσταφά. Η Σούνα πηγαίνει στη σχολή να βρει την Μπανού για να της δώσει κάτι και γνωρίζει εκεί τον Μπαχρί. Θα αποδειχτεί αρκετή η γνωριμία αυτή, ώστε να αποκαλυφθούν τα ψέματα της αδερφής της; Ο Μελίχ σχεδιάζει να εκδικηθεί τον Μερτ με το να κερδίσει την καρδιά της Ντενίζ. Θα πέσει τελικά η Ντενίζ στην παγίδα του;


Επεισόδιο 25
Στα προβλήματα της σχέσης της Ντενίζ με τον Μερτ, έρχεται να προστεθεί το ενδιαφέρον που δείχνει για εκείνη ο Μελίχ. Η Ντενίζ, στενοχωρημένη και απελπισμένη, τρέχει κοντά στον Μερτ για να τα βρουν. Ο Μπαχρί γίνεται μάρτυρας της συνάντησής τους. Η Πελίν, ενώ είχε αναλάβει να πάρει τον Εφέ από το σχολείο, το ξεχνάει επειδή περνάει τον χρόνο της με τον Μελίχ. Ποια έκπληξη θα την περιμένει στο σπίτι και πώς θα επηρεαστεί η σχέση της με τον Μπαχρί; Η Ικμπάλ ρωτάει επίμονα τον Μπαχρί να της πει ποια είναι η Ντενίζ, εκείνος όμως αποφεύγει να της απαντήσει. Ποια θα είναι η μετέπειτα συμπεριφορά της απέναντι στην Ντενίζ; Η Μπανού, ο Οζάν και ο Μουσταφά συναντιούνται για φαγητό. Ενώ η Μπανού χαίρεται με το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Μουσταφά, θέλει να πάει σπίτι επειδή δεν νιώθει καλά. Ως το υποτιθέμενο σπίτι της τη συνοδεύουν τα δύο αγόρια. Τι θα κάνει όταν η υπηρέτρια ανοίξει την πόρτα; Θα αποκαλυφθεί η απάτη της;

Επεισόδιο 26
Το γεγονός ότι ο Μελίχ και η Ντενίζ αναγκάζονται να συνεργαστούν σε κάποια μαθήματα, ενοχλεί τον Μερτ, ο οποίος προειδοποιεί τον Μελίχ να μείνει μακριά από τη Ντενίζ. Μετά το γεύμα, ο Μουσταφά και ο Οζάν αφήνουν τη Μπανού στο σπίτι που ισχυρίζεται πως είναι δικό της. Φοβισμένη μην αποκαλυφθούν τα ψέματα που έχει πει, η Μπανού χτυπά την πόρτα και μπαίνει στο άγνωστο σπίτι!


Επεισόδιο 27
Όταν η Σουνά μαθαίνει ότι η Μπανού είπε ψέμα, της ζητάει να πει την αλήθεια. Θα ομολογήσει τελικά η Μπανού; Τα παιδιά έχουν μαζευτεί στο σπίτι του Μπαχρί. Ένα παιχνίδι που αρχίζουν όμως, θα φέρει στη Ντενίζ κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Η Ικμπάλ λέει στη Μπερνά ότι είδε τον Τζελάλ στο γραφείο του Μουσταφά. Τότε η Μπερνά θυμώνει μ’ αυτό και ζητά εξηγήσεις από τον Τζελάλ. Αυτή τη φορά θα αποκαλυφθεί άραγε το ψέμα του Τζελάλ;


Επεισόδιο 28
Η αποχώρηση του Μελίχ με τη Ντενίζ από το παιχνίδι, κάνει τους υπόλοιπους να ανησυχήσουν και τον Μπαχρί να θυμώσει. Η Μπανού πηγαίνει για ψώνια μαζί με την Πελίν, χωρίς να έχει χρήματα. Ενώ σκέφτεται πως θα λύσει το πρόβλημα αυτό, βλέπει την τσάντα της Ικμπάλ…. Η Σαμπιχά δίνει τα βιβλία προετοιμασίας για το πανεπιστήμιο που είχε η Μπανού στον γείτονα. Όμως, μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου υπάρχει ένα πιστοποιητικό υποτροφίας της Μπανού που έπρεπε να είχε δοθεί. Ο Τζελάλ ζητά από τη Μπερνά να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία και την προσκαλεί σ’ ένα ρομαντικό δείπνο. Πώς θα αντιδράσει όταν το μάθει Μουσταφά; Ο Μερτ θυμώνει όταν βλέπει τη Ντενίζ να κάθεται κοντά στον Μελίχ. Όταν συναντιούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου τα δύο αγόρια τσακώνονται πολύ άσχημα.

Επεισόδιο 29
Ο Μερτ αφήνει τον Μελίχ λιπόθυμο στο νοσοκομείο. Καθώς ο Τζελάλ και η Μπερνά έβγαιναν για το γεύμα, ένα τηλεφώνημα αλλάζει τα σχέδια, η Μπερνά όμως δεν δέχεται καμία δικαιολογία. Η Ικμπάλ αντιλαμβάνεται ότι από την τσάντα της λείπουν 100 λίρες και η Πελίν ισχυρίζεται πως η Ντενίζ κρύβεται πίσω από την κλοπή.


Επεισόδιο 30
Η Πελίν μαθαίνει από τη Μπανού ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι κακό. Μια λύση βρίσκουν, να το αντικαταστήσουν, πράγμα που τελικά κάνουν! Η Μπερνά σκέφτεται πως ο Τζελάλ της έκρυψε κάποια πράγματα και θυμωμένη πηγαίνει στο γραφείο του να τον συναντήσει. Πώς θα αντιδράσει όταν δεν τον βρει εκεί; Ο Μερτ προειδοποιεί για ακόμα μια φορά: δεν θέλει να ξαναδεί τη Ντενίζ μαζί με τον Μελίχ. Ο Μερτ εκφράζει τα συναισθήματα του στη Ντενίζ και εξομολογείται αυτά που νιώθει. Η Ντενίζ είναι χαρούμενη όταν ακούει αυτά… όμως για πόσο θα παραμείνει έτσι;


Επεισόδιο 31
O Μερτ νευριάζει όταν βλέπει τη Ντενίζ μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του Μελίχ. Μετά από έναν έντονο καβγά μεταξύ τους, ο Μερτ φεύγει αφήνοντας μόνη τη Ντενίζ. Η ζήλια της Μπερνά κάθε μέρα προσθέτει επιπλέον προβλήματα και εντάσεις. Τι θα κάνει αυτή τη φορά για να τσακώσει τον Τζελάλ; Η Ζαριφέ καλεί στο σπίτι της τη Σουνά και τη Σαμπιχά, ποια θα είναι η έκπληξη της Ζαριφέ; Η Πελίν ονειρεύεται να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά με τον Μελίχ και αγνοεί έναν κίνδυνο που την περιμένει. Ο Μπαχρί μαθαίνει ότι η Πελίν είπε ψέματα για το αποτέλεσμα των δοκιμαστικών εξετάσεων.

Επεισόδιο 32
Η Πελίν και ο Μελίχ είναι μόνοι στο σπίτι του Μελίχ. Όμως ο Μπαχρί δεν το ξέρει, νομίζει ότι η Πελίν βρίσκεται στο σπίτι της Μπανού. Ο Μπαχρί προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Πελίν, αλλά μάταια. Ο Μπαχρί έχει τη διεύθυνση της Μπανού, στην πραγματικότητα όμως αυτή η διεύθυνση αυτή είναι του Μελίχ. Αυτή τη φορά ο Μπαχρί θα ανακαλύψει το ψέμα της Πελίν; Τι περιμένει την Πελίν, τον Μελίχ και τον Μπαχρί; Στο σπίτι ο Μπαχρί μαθαίνει ότι το χαρτί με το αποτέλεσμα της εξέτασης δεν είναι πραγματικό και το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα είναι πολύ κακό. Τα λουλούδια που έχουν σταλεί για την Μπανού στο σπίτι της, την κάνουν πολύ ανήσυχη. Τώρα θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις.

Επεισόδιο 33
Ο Μελίχ εξακολουθεί να κάνει ύπουλα σχέδια για τη Ντενίζ. Συναντιέται κρυφά με κάποιον και του δείχνει μια φωτογραφία της Ντενίζ και του δίνει ένα χρηματικό ποσό. Η Μπανού είναι σε δύσκολη θέση εξαιτίας των λουλουδιών που έχει στείλει ο Οζάν. Ενώ η Μπανού προσπαθούσε με επιδέξια ψέματα να δώσει εξηγήσεις για τα λουλούδια, ένα ερώτημα περιτριγυρίζει το μυαλό της: πώς ο Οζάν βρήκε τη διεύθυνση του πραγματικού της σπιτιού; Φτάνουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων της Μεριέμ, από την Αμερική. Δυστυχώς όμως, δεν είναι ενθαρρυντικά. Η κατάσταση της υγείας της Μεριέμ παραμένει σοβαρή. Ο Μπαχρί έχει συνεχώς στο μυαλό του τη Μεριέμ και σκέφτεται να πάει στην Αμερική για να είναι στο πλευρό της.

Επεισόδιο 34
Η Ντενιζ είναι άσχημα γιατί της έκλεψαν την τσάντα. Το ενδιαφέρον του Μελίχ προς τη Ντενίζ, είναι ψεύτικο. Θα ανταποκριθεί η Ντενίζ, στην πρόταση που θα της κάνει ο Μελίχ για βοήθεια; Η Χατζερ που αναγκάζεται να μπει στο γραφείο του Μπαχρί εξαιτίας του Εφέ, έρχεται αντιμέτωπη με κάτι που δεν γνώριζε μέχρι τώρα. Η Μπανού ονειρεύεται διακοπές μαζί με τον Οζάν στη λίμνη Αμπάντ στο Μπολού, αλλά για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, πρέπει πρώτα να πείσει την αδερφή της, Σουνά.

Επεισόδιο 35
Μαζί με την τσάντα της Ντενίζ που κλάπηκε, χάθηκε και η τελευταία φωτογραφία που είχε από τη μητέρα της. Μοναδική επιθυμία του Μερτ είναι να βρει αυτή τη φωτογραφία για να την κάνει χαρούμενη. Όμως δεν γνωρίζει, ότι η τσάντα και η φωτογραφία είναι στα χέρια του Μελίχ! Ο Μπαχρί με πρόφαση τη συμμετοχή του στο ιατρικό συνέδριο και λέγοντας ψέματα στην Ικμπάλ, φεύγει για την Αμερική για να δει την Μεριέμ. Αυτό το απρόσμενο ταξίδι του Μπαχρί, χαλάει τα σχέδια της Ικμπάλ για το συνέδριο στη Ρώμη. Είναι αναγκασμένη να μείνει στο σπίτι με τον Εφέ, ο οποίος είναι άρρωστος. Ο Οζάν κάνει έκπληξη στη Μπανού λέγοντάς της ότι θα πάνε στη λίμνη Αμπάντ. Η Μπερνά πρέπει να σκεφτεί ότι με τα παιχνίδια που παίζει ο Μουσταφά, σκοπό έχει να παραπλανήσει τον Τζελάλ. Μια νέα παγίδα του Μουσταφά στέλνει στο σπίτι της Μπερνά μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται πως είναι ερωμένη του Τζελάλ!


Επεισόδιο 36
Η Μεχβές προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της Ντενίζ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Την ίδια στιγμή ο Μερτ υπόσχεται στη Ντενίζ πως θα βρει την τσάντα της, ό,τι κι αν γίνει. Τι θα σχεδιάσει όμως ο Μερτ με τον Οζγκιούρ, για να κρατήσει την υπόσχεσή του; Η Σουνά με τη Σαμπιχά σαστίζουν όταν ανοίγοντας την πόρτα, αντικρίζουν τον Καζίμ. Όταν εκείνος αντιλαμβάνεται πως η Μπανού δεν είναι στο σπίτι, αρχίζει να ρωτάει πού βρίσκεται. Τι θα απαντήσει η Σουνά;


Επεισόδιο 37
Τα σχέδια του Μελίχ για τη Ντενίζ συνεχίζονται, έτσι θέλοντας να μάθει για το παρελθόν της ίδιας, αλλά και της μητέρας της, ψάχνει πληροφορίες στο ληξιαρχείο. Η Μπανού λέει στη Σουνά πως θα πάει εκδρομή με τη σχολή, αλλά φεύγει με τον Οζάν στο εξωτερικό. Η Σουνά ειδοποιεί την Μπανού για τον ερχομό του πατέρα τους και την προειδοποιεί να γυρίσει σπίτι. Θα καταφέρει όμως να επιστρέψει; Ο Μερτ μαθαίνει ότι την τσάντα της Ντενίζ την έκλεψε ο Μελίχ και του ζητάει να ομολογήσει και να τη δώσει πίσω στη Ντενίζ. Ο Μελίζ όμως, δεν παραδέχεται την ένοχη του.


Επεισόδιο 38
Ο Μερτ μαζί με τον Οζγκιούρ ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να πάρουν πίσω την τσάντα. Η ένταση μεταξύ της Μπανού και της Σουνά, θα τραβήξει την προσοχή του Καζίμ. Η Σουνά νιώθει πολύ άσχημα για το ψέμα που έχει πει στον πατέρα της. Συνειδητοποιεί ότι η χάρη που έχει κάνει στην αδερφή της, δεν είναι για καλό και αποφασίζει να του τα πει όλα. Η Μπερνά είναι πλέον σίγουρη ότι ο άντρας της την απατά. Ο Τζελάλ λέει στη Μερνά πως για όλα ευθύνεται ο Μουσταφά και ισχυρίζεται πως ο ίδιος είναι ένα πιόνι στα παιχνίδια του.


Επεισόδιο 39
Η Ντενίζ θέλει να κάνει ένα δώρο στον Μερτ, που κατάφερε να της βρει την τσάντα της. Έτσι, ζητάει από τον Οζγκιούρ να τη βοηθήσει να προμηθευτεί εισιτήρια για μια συναυλία. Όσο ο Μουσταφά είναι στη Ρώμη, η Ικμπάλ πηγαίνει στο γραφείο του για να υπογράψει ένα έγγραφο. Ο Μελίχ για να εκδικηθεί τον Μερτ, καταστρώνει ένα πονηρό σχέδιο, για την κλοπή του αυτοκινήτου, καταγγέλλει στην αστυνομία τον Οζγκιούρ!

Επεισόδιο 40
Ο Μελίχ ενοχοποιεί τον Οζγκιούρ και θέτει έναν όρο για την απελευθέρωσή του: να ισχυριστεί πως την τσάντα της Ντενίζ, τη βρήκε χάρη στη βοήθειά του. Αυτό θα γίνει αιτία να ταρακουνηθεί για τα καλά τη σχέση της Ντενίζ και του Μερτ. Ενώ η Μπανού μιλάει με τον Μελίχ, πηγαίνει στην καφετέρια και εκεί συναντάει τυχαία τον Καζίμ και τη Σουνά. Η Μπανού κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τη γλυτώσει, αλλά στην πραγματικότητα η μεγάλη έκπληξη θα είναι στο γραφείο του Μπαχρί.


Επεισόδιο 41
Ο Οζγκιούρ πέρασε τη νύχτα στη φυλακή. Η Ικμπάλ που δεν γνωρίζει τίποτα για τα γεγονότα, ανησυχεί όταν ο γιος της δεν επιστρέφει σπίτι. Θα μπορέσει ο Οζγκιούρ να βγει από τη φυλακή πριν η Ικμπάλ μάθει την αλήθεια; Ο Μερτ δέχεται τον όρο του Μελίχ και έτσι, λέει στη Ντενίζ πως βρήκε την τσάντα της χάρη στη βοήθεια του Μελίχ. Η Ντενίζ δεν αντέχει κι άλλη ταπείνωση από την Ικμπάλ και φεύγει. Βγαίνοντας έξω συναντάει τον Μελίχ, όμως ο Μερτ τους βλέπει μαζί…


Επεισόδιο 42
Όσο η Ντενίζ κοιμάται στο δωμάτιό της, ο Μελίχ την κοιτάζει με θαυμασμό. Όταν τον βλέπουν η Πελίν και ο Μερτ, αναστατώνονται. Ο Μελίχ μαθαίνει ότι οι φωτογραφίες της Μπανού από το ταξίδι στη λίμνη Αμπάντ έχουν σβηστεί και καταλαβαίνει πως έχασε ένα σημαντικό πλεονέκτημα εναντίον της. Όμως, η κάμερα που είχε μείνει ανοιχτή βρίσκεται στα χέρια του Μελίχ και αυτό του δίνει πάλι το προβάδισμα. Οι φωτογραφίες της Μπανού και του Οζάν βρίσκονται στα χέρια του Μελίχ, πώς θα το χειριστεί για να πάρει εκδίκηση; Η Ικμπάλ για να μην πει τίποτα στον πατέρα του Οζγκιούρ για την κλοπή, του θέτει έναν σκληρό όρο. Θα μπορέσει όμως να τον δεχτεί ο Οζγκιούρ;


Επεισόδιο 43
Όταν ο Μελίχ ακούει ότι ο Μερτ θα συναντηθεί με τη Φούλια στην καφετέρια, αποφασίζει να καλέσει την ίδια ώρα εκεί και τη Ντενίζ! Η Μπανού παίρνει από τον Οζάν τα κλειδιά του σπιτιού του Μελίχ και μπαίνει κρυφά στο σπίτι του. Ψάχνοντας όμως να βρει το βίντεο, βρίσκει όλα όσα έγραψε ο Μελίχ. Το μυστικό του Μελίχ έχει αποκαλυφθεί. Πώς θα αντιδράσει τώρα η Μπανού; Η Ικμπάλ συναντάει τον Μουσταφά, του εξηγεί όλα όσα έχουν γίνει με τον Οζγκιούρ και του ζητάει βοήθεια γα τη Ντενίζ. Μαζί προσπαθούν ν’ ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της Ντενίζ. Όταν όμως ακούει τα σχέδιά τους η Χατζέρ, προσπαθεί να τους αποπροσανατολίσει.


Επεισόδιο 44
Η Ντενίζ ξοδεύει όλα της τα χρήματα της για τη σχολή, αλλά δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Τώρα, τι θα αποφασίσει να κάνει για να βρει μια λύση στα οικονομικά της; Η Πελίν δεν αντέχει ούτε στιγμή να βλέπει τη Ντενίζ με τον Μελίχ. Έτσι, μαζί με την Μπανού αποφασίζουν να τη διώξουν από το σπίτι. Τι θα κάνουν τελικά για να το πετύχουν; Η Ντενίζ και ο Μερτ που αναγκάζονται να δουλέψουν μαζί για κάποιο μάθημα, όμως βρίσκονται συνεχώς σε κόντρα. Ο Μερτ δεν την αντέχει κι όταν του δίνεται η ευκαιρία, αλλάζει τους φακέλους…

Επεισόδιο 45
Η Μπανού και η οικογένειά της περνούν δύσκολα εξαιτίας των άσχημων οικονομικών τους. Τότε, η Μπανού σκέφτεται να πουλήσει τα αρχεία της Ικμπάλ, που βρίσκονται στα χέρια της, για να βοηθήσει την οικογένειά της. Ο Τζελάλ, μια μέρα πριν, βλέπει τη γυναίκα του στο γραφείο του Μουσταφά και προσπαθεί να καταλάβει τι θέλει εκεί. Για να βεβαιωθεί αν η Μπερνά γνωρίζει πως ο ίδιος δουλεύει για τον Μουσταφά, αποφασίζει να μιλήσει μαζί του. Η Ντενίζ με τη βοήθεια του Μερτ, συνεχίζει να αναζητάει τη μητέρα της. Θα μπορέσει αυτή τη φορά να βρει κάποια ίχνη της;


Επεισόδιο 46
Η Μεριέμ παραδίδει στον Μπαχρί ένα CD, ως ένα αποδεικτικό στοιχείο για τη Ντενίζ. Ο Μπαχρί μιλάει για το CD στη Χατζέρ και στη συνέχεια το βλέπουν μαζί. Ο Μελίχ συναντιέται κρυφά με κάποιον και του δίνει πληροφορίες και φωτογραφίες της Ντενίζ. Ο Καζίμ πηγαίνει στο γραφείο του Μουσταφά για μια συνέντευξη για δουλειά. Ο Μουσταφά λέει στον Καζίμ ότι χρειάζεται υπάλληλο, αλλά δεν του δίνει πληροφορίες για τη θέση. Η Πελίν καλεί τη Μπανού και η Ικμπάλ είναι αναστατωμένη. Όταν δεν βρίσκουν την καρφίτσα, δημιουργείται αναστάτωση και καλούν την αστυνομία…


Επεισόδιο 47
Η Μπανού μαθαίνει ότι την καρφίτσα την έχει η Σουνά, αλλά για να την πάρει πίσω αναγκάζεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις στη Σουνά. Ο Οζγκιούρ είναι ο μόνος που γνωρίζει… ακούγοντας τη συνομιλία τους, καταλαβαίνει πίσω από αυτό κρύβεται η Πελίν με τη Σουνά. Η Πελίν έχει χρόνο για να δώσει εξηγήσεις, μέχρι να γυρίσει ο Μπαχρί. Αντιμέτωπη με όσα έχουν συμβεί η Πελίν, αναφέρει την κλοπή του αυτοκινήτου του Μελίχ.


Επεισόδιο 48
Ο Οζάν μαθαίνει την αλήθεια για την καρφίτσα από την Πελίν και παίρνει τηλέφωνο τη Μπανού. Η Μπανού είναι θυμωμένη με τον Οζάν, που πίστεψε τα λόγια της Πελίν. Τι θα κάνει τώρα η Μπανού για να εκδικηθεί την Πελίν; Η Ικμπάλ τηλεφωνεί στην Μπανού και της ζητάει αμέσως να συναντηθούν. Η Μπανού που δεν μπορεί να πάρει πίσω την καρφίτσα, αυτή τη φορά την έχει πατήσει άσχημα.


Επεισόδιο 49
Η Μπανού λέει στον Οζάν ότι για το περιστατικό της κλοπής ευθύνεται η Πελίν και τον πείθει για την αθωότητά της. Ο Μπαχρί είναι πολύ θυμωμένος με την Πελίν και τον Οζγκιούρ για όσα έγιναν όσο έλειπε. Η Ντενίζ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Στο οικογενειακό συμβούλιο που κάνουν, η Πελίν και ο Οζγκιούρ περιμένουν ότι θα τιμωρηθούν. Τι θα ακολουθήσει που θα τους ξαφνιάσει όμως;

Επεισόδιο 50
Η Ντενίζ και ο Μερτ μια μέρα πριν πήγαν στη φτωχογειτονιά για τον έλεγχο υγείας. Σε ένα σπίτι δεν ανοίγει κανείς. Ο Μερτ προτείνει να μην περιμένουν άλλο, όμως η Ντενίζ επιμένει πως είδε κάποιον από το παράθυρο. Όντως τελικά αποδεικνύεται ότι η Ντενίζ είχε δίκιο. Η Μπανού τους βλέπει να κοιτάζουν μέσα από το παράθυρο, θα καταφέρει να ξεφύγει; Η Μπανού έχει μια καλή ιδέα για το πώς θα πείσει τον Μουσταφά ότι η Πελίν είναι κλεπτομανής. Ο Μερτ προσπαθεί να εξηγήσει στη Ντενίζ ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του.


Επεισόδιο 51
Η Ντενίζ είναι θυμωμένη με τον Μερτ και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της, τότε βρίσκει μπροστά της, τη Φούλια. Η Ντενίζ μένει με την εντύπωση ότι η Φούλια είναι κοπέλα του Μερτ, τώρα πώς θα αντιδράσει; Ο Οζγκιούρ, μετά από μια συζήτηση που έχει με τον Μερτ, είναι πλέον σίγουρος ότι αρέσει στη Μεχβές. Όμως ο ίδιος θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει μαζί της και πρέπει αυτό να το πει και στην ίδια. Πόσο εύκολο όμως θα είναι να το εξηγήσει στη Μεχβές;


Επεισόδιο 52
Η Ντενίζ καταλαβαίνει πως άδικα κατηγόρησε τον Μερτ για απιστία. Όμως εκείνος, δέχεται να τη συγχωρέσει με έναν όρο. Η Ικμπάλ προβληματίζεται πολύ στο ενδεχόμενο πως η κόρη της είναι κλεπτομανής, ενώ από την άλλη, προσπαθεί να κρατήσει την ιστορία, κρυφή από όλους, καθώς και από τον Μπαχρί. Τελικά ο Μπαχρί τα μαθαίνει όλα από τον Μουσταφά και καταλαβαίνει πως η Ικμπάλ αν και γνώριζε το γεγονός, του το έκρυψε. Η Μπανού εξακολουθεί να είναι θυμωμένη με την Πελίν, το ίδιο και εκείνη με τη στάση της Μπανού. Όταν η Μπανού γίνεται φίλη με την πρώην κοπέλα του Μελίχ, το ποτήρι ξεχειλίζει για την Πελίν!


Επεισόδιο 53
Ο Μπαχρί είναι πολύ θυμωμένος με την Ικμπάλ, που του έκρυψε όσα έχουν συμβεί. Πρέπει όμως να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν την Πελίν. Ο Οζάν που υποψιάζεται ότι η Μπανού του λέει ψέματα, θα σοκαριστεί έντονα από ένα γεγονός στο σπίτι του Μελίχ. Η Μπανού φοβάται ότι μπορεί να χάσει τον Οζάν. Τι θα κάνει για να γλιτώσει αυτή τη φορά; Μετά από τις δηλώσεις του Μερτ, τι σχέδια κάνει η Ντενίζ; Ο Μερτ θα πραγματοποιήσει την επιθυμία της Ντενίζ;


Επεισόδιο 54
Η Ικμπάλ είναι τόσο χαρούμενη για την παρουσίαση που θα κάνει, που από την αγωνία της ξεχνάει το cd στο σπίτι. Αυτό θα το καταλάβει η Ντενίζ, η οποία θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Θα προλάβει όμως να της πάει το cd πριν την παρουσίαση; Η Πελίν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μπανού, που την έχει κατηγορήσει για κλοπή.

55. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η συκοφαντική κατηγορία της Μπανού, ότι η Πελίν είναι κλεπτομανής, εξακολουθεί να προβληματίζει όλους. Τόσο η οικογένειά της, όσο και ο περίγυρος πιστεύει ότι η Πελίν είναι κλεπτομανής. Ο Μπαχρί και η Ικμπάλ είναι πολύ λυπημένοι. Η Πελίν που μετά από προσπάθειες δεν καταφέρνει να αποδείξει ότι είναι αθώα, φτάνει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Η Ντενίζ κάνει έκπληξη στον Μερτ εισιτήρια για μια συναυλία και του δίνει μεγάλη χαρά.


56. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η Ντενίζ και ο Μερτ πηγαίνουν μαζί στη συναυλία, νιώθουν ότι η αγάπη τους μεγαλώνει και υπόσχονται να μην μαλώσουν ποτέ ξανά. Ο Καζίμ παραλαμβάνει ένα δέμα με τις φωτογραφίες της Μπανού με τον Οζάν. Ο Μελίχ συναντάει τυχαία στο πάρκο μια κοπέλα. Άραγε η κοπέλα αυτή θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά; Η Πελίν αν και μένει όλη μέρα κλειδωμένη στο δωμάτιό της, δεν κερδίζει την προσοχή των μελών της οικογένειάς της…


57. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

Η Πελίν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή της παραμένει πολύ κρίσιμη. Το γεγονός ότι ο Καζίμ βλέπει τις φωτογραφίες της Μπανού μαζί με τον Οζάν, κάνει τη ζωή της Μπανού στο σπίτι σε μαρτύριο. Ο Καζίμ την κλειδώνει στο δωμάτιό της και της παίρνει και το τηλέφωνο. Η Μπανού το σκάει και επισκέπτεται την Πελίν στο νοσοκομείο. Βλέποντας την τότε, να έχει χάσει τις αισθήσεις τις, αναστατώνεται πολύ και κλαίγοντας, της ζητάει συγνώμη.


58. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η Πελίν βρίσκει ξανά τις αισθήσεις της. Ο Μπαχρί προσπαθεί να στηρίξει την Ικμπάλ και ενώ είναι ήδη τόσο συγκλονισμένος, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το τελευταίο άτομο που περίμενε να δει, τον Μελίχ. Τι θα κάνει τότε ο Μπαχρί; Σκεπτόμενοι όλοι το γιατί η Πελίν έφτασε σ' αυτή την κατάσταση, το μυαλό τους πηγαίνει στη Ντενίζ. Θα αντέξει και αυτό το βάρος η Ντενίζ;


59. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

Η Ντενίζ νιώθει άσχημα για το ψέμα που γνωρίζει σχετικά με τη Μπανού. Θέλει να το μοιραστεί με τον Μπαχρί και την Ικμπάλ, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο: η υπόσχεση που έδωσε στην Πελίν. Ο Μπαχρί για ακόμα μια φορά τονίζει στον Μελίχ πως δεν θέλει να τον ξαναδεί κοντά στην κόρη του. Όμως ο Μελίχ δεν δίνει σημασία σ' αυτή την προειδοποίηση, ενώ κερδίζει με το μέρος του την Ικμπάλ. Η Ντενίζ λέει στον Μερτ και τον Οζγκιούρ, ότι το θέμα της κλοπής είναι ένα ψέμα της Μπανού. Ο Μελίχ και ο Οζάν τσακώνονται άσχημα, εξαιτίας του ψέματος της Μπανού. Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις του Οζάν και Μελίχ μετά από αυτό;

60. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ο Μερτ αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μελίχ που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο το βίντεο. Από την άλλη, ο Μελίχ συνεχίζει το παιχνίδι του με τη Ντενίζ. Ο Μπαχρί και η Ικμπάλ αποφασίζουν να πάνε στο σπίτι της Μπανού και να της μιλήσουν. Αλλά αυτή η απόφαση θα τους φέρει αντιμέτωπους με μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Μπανού βρίσκεται ακόμα κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Τι θα αποφασίσει ο Καζίμ και τι αλλαγές θα φέρουν οι αποφάσεις του στη ζωή της Μπανού;

61. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Καθώς ο Μπαχρί και η Ικμπάλ πηγαίνουν στο σπίτι της Μπανού, για να μιλήσουν για την κατάσταση της Πελίν, μια μεγάλη έκπληξη τους περιμένει. Η Μεχβές ξεκινάει για να συναντήσει τον Μερτ, όταν συναντάει τυχαία τον Οζγκιούρ. Οι δυο τους πηγαίνουν στον Μερτ, όμως εκεί θα συμβεί κάτι που δεν περιμένουν. Ο Καζίμ έχει ήδη πάρει την απόφασή του: να παντρέψει τη Μπανού. Όμως τόσο η Μπανού όσο η Σουνά και η Σαμπιχά είναι ενάντια σ' αυτή την απόφαση. Όταν ο Οζάν μαθαίνει για την Μπανού, στενοχωριέται πολύ.

 


62. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δεν υπάρχουν νέα από τον Οζάν, Όλοι αρχίζουν να ανησυχούν με αυτή την εξαφάνιση. Τελικά, μετά από έρευνα το αυτοκίνητό του εντοπίζεται εγκαταλελειμμένο σε κακή κατάσταση. Κάποια ανώνυμα γράμματα και τηλεφωνήματα που δέχεται ο Μερτ, τον κάνουν να ανησυχεί. Ο Τζελάλ παραλαμβάνει ένα πακέτο από κάποιον άγνωστο και ανησυχεί, ενώ το μυαλό του πηγαίνει αμέσως στους πιστωτές. Ο Οζγκιούρ και η Μεχβές δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είναι και οι δύο σε δύσκολη θέση και νιώθουν αμηχανία. Η ενθάρρυνση του Μερτ προς στον Οζγκιούρ, αλλά και της Ντενίζ στη Μεχβές, θα βοηθήσει τελικά τους δύο νέους να έρθουν πιο κοντά;



63. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ο Μουσταφά αισθάνεται άσχημα γιατί σκέφτεται ότι θα χάσει το γιο του Οζάν, εξαιτίας της αμέλειάς του. Είναι όμως αποφασισμένος να τον βρει. Η Μπανού που δεν κατάφερε να πείσει τον πατέρα της, θα προσπαθήσει να πείσει την άλλη οικογένεια, χρησιμοποιώντας τη Ζαριφέ. Ο Μουσταφά λαμβάνει ένα τηλεφώνημα, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα, αφού για να βρει τον γιο του, πρέπει να πληρώσει οποιαδήποτε αμοιβή έχει λάβει. Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, θα τα καταφέρει όμως;

 


64. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η Ικμπάλ και ο Τζελάλ είναι στο γραφείο, η Χατζέρ με τα παιδιά στο σπίτι, όλοι περιμένουν με αγωνία. Ο Καζίμ είναι ίσως ο μοναδικός που θα βοηθήσει για τον εντοπισμό του Οζάν. Η Μπανού και η Σαμπιχά στο σπίτι καβγαδίζουν. Η Μπανού λέει ότι δεν θέλει να παντρευτεί και ότι αγαπάει τον Οζάν. Ο Μελίχ απελπισμένος, σκέφτεται τα λόγια που του είχε πει ο Οζάν. Θυμήθηκε μια συζήτηση που είχαν παλιά, η οποία του έδωσε ενδείξεις για το που μπορεί να βρίσκεται ο Οζάν.
 

Επεισόδιο: 65

Ο Μουσταφά και η Ικμπάλ, ακόμα δεν γνωρίζουν ότι ο Οζάν εμφανίστηκε. Ο Οζάν βρίσκεται στο σπίτι του Μελίχ. Ζητάει από τον Μελίχ να κρατήσει κρυφό και να μην αναφέρει σε κανένα ότι επέστρεψε. Όμως ο Μελίχ, παίρνει τον Μουσταφά και τον ενημερώνει, με αποτέλεσμα ο Οζάν να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι του. Η Μπανού εξακολουθεί να βρίσκεται ‘φυλακισμένη’ μέσα στο σπίτι της. Εκτός αυτού, μαθαίνει ότι ο Οζάν αγνοείται, αλλά και ότι ο μπαμπάς της δουλεύει για τον Μουσταφά. Ο Καζίμ είναι αποφασισμένος να την παντρέψει. Ο Μερτ και ο Τζελάλ περνάνε τις μέρες τους με ένταση. Ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τις απειλές που δέχονται; Πως θα αντιδράσει η Μεχβές στην ρομαντική πρόταση του Οζγκιούρ; Θα κάνουν το βήμα για αυτή τη σχέση; Κάποιος άντρας στο σκοτάδι, εξακολουθεί να βγάζει φωτογραφίες τον Μερτ και την Ντενίζ. Ο Μερτ καταλαβαίνει ότι κάποιος τους παρακολουθεί…

Επεισόδιο: 66

Ο Μερτ καταλαβαίνει ότι ο Μελίχ κρύβεται πίσω από όλες τις απειλές που δέχεται αυτός και ο μπαμπάς του, καθώς και ότι ο άντρας που παρακολουθεί την Ντενίζ είναι βαλτός από τον Μελίχ. Σ’ αυτή την κατάσταση, ο Μερτ έχει μόνο δύο επιλογές… Ο Καζίμ που πίστευε ότι εάν παντρέψει την Μπανού θα γλιτώσει από όλα τα προβλήματα, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αχμέτ. Για ποιο λόγο θα σαστίσει ο Καζίμ μετά από το τηλεφώνημα αυτό; Ο Οζγκιούρ με την Μεχβές βιώνουν μια νέα περίοδο στη σχέση τους… Ο Μελίχ συναντιέται ξανά με τη Χαντέ, αλλά τη λάθος στιγμή. Η Χαντέ είναι κάπως απόμακρη, λόγω του ότι το προηγούμενο βράδυ ο Μελίχ είχε βγει σε ραντεβού.
Επεισόδιο: 67

Ο Μερτ μαθαίνει ότι τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δεχόταν, δεν ήταν τελικά από τον Μελίχ. Τόσο ο ίδιος ο Μερτ όσο και ο πατέρας του είναι πολύ ανήσυχοι. Προσπαθούν να καταλάβουν ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Ζαριφέ αρχίζει να διστάζει, όσο αφορά το γάμο της Μπανού με τον Φουάτ. Για το λόγο αυτό, η Μπανού και η οικογένεια της, θέλοντας να γνωριστούν καλύτερα οι δύο οικογένειες, θέλουν να έρθουν ως επισκέπτες στο σπίτι τους. Ο Μερτ ετοιμάζει στην Ντενίζ, μια ρομαντική έκπληξη, η οποία την κάνει πολύ χαρούμενη. Τη στιγμή που είναι μόνοι τους ο Μερτ και η Ντενίζ… το κτύπημα της πόρτας τους κάνει να αναρωτιούνται εάν πρόκειται για κάποιον που θα τους φέρει νέα μαντάτα. Στο βρόμικο μυαλό του Μελίχ, βρίσκεται η Χαντέ. Οι δυο τους πρόκειται να συναντηθούν. Αλλά, η Χαντέ δεν είναι η μόνη που περιμένει για αυτή τη συνάντηση. Όταν ο Μελίχ δει πως η Χαντέ συνοδεύεται, πως θα αντιδράσει;