32.000 αιτήσεις για 750 θέσεις στον ΟΤΕ
Η αγγελία πρόσληψης 750 εργαζομένων με ωράριο μειωμένης απασχόλησης, 4 έως 6 ωρών ημερησίως, που δημοσιοποίησε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας η ΟΤΕplus, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ, έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης υποψηφίων.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΤΕ, η αγγελία πρόσληψης τηλεφωνητών και τηλεφωνητριών που δημοσιεύθηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας προσέλκυσε μέσα σε τρεις ημέρες 32.000 αιτήσεις. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, όπως ανέφεραν στελέχη του ΟΤΕ, είναι απόφοιτοι ΑΕΙ που καλούνται να εργαστούν σε ωράριο μειωμένης απασχόλησης με τις βασικές αποδοχές που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ).

Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν στα τηλεφωνικά κέντρα του ομίλου ΟΤΕ παρέχοντας πληροφορίες, τεχνική υποστήριξη σε πελάτες κ.ά. Πρόκειται για απασχόληση στα γνωστά τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ με πενταψήφιους αριθμούς κλήσης 11888, 13888 κ.λπ. Τα συγκεκριμένα τηλεφωνικά κέντρα, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ομίλου ΟΤΕ, έχουν μπει κάτω από τη στέγη της θυγατρικής του εταιρείας OTEplus.