5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικης Κουλτούρας και Τέχνης στη Θεσσαλονίκη

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικης Κουλτούρας και Τέχνης, θα πραγματοποιηθεί στις 24,25,26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305-307).
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, περιλαμβάνει παραστάσεις, με κεντρικό άξονα την ανατολίτικη κουλτούρα και τη λαογραφία, ημερήσια σεμινάρια,καθώς και διαγωνισμό χορού.Συγκεκριμένα την Πέμπτη 24/09 στο Grand Hotel Palace ,Welcome Gala με διεθνείς καλλιτέχνες και χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα.
Την Παρασκευή 25/09, στο Grand Hotel Palace ,θα εμφανιστούν καλλιτέχνες από Αμερική, Τουρκία, Αίγυπτο,Γερμανία,Ιαπωνία,Ινδία, Ρωσία, Ουκρανία, Συρία, Λίβανο, Ισπανία, Τσεχία, Μαρόκο, Κολομβία,Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα, σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην τέχνη των αραβικών χορών.
Το Σάββατο στο Grand Hotel Palace η διοργάνωση περιλαμβάνει τη φαντασμαγορική παράσταση με τίτλο «Grand Gala », με πρωταγωνιστές καταξιωμένους χορευτές του είδους, απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα,την ίδια ημέρα, θα διεξαχθεί διαγωνισμός χορού, με διεθνή χαρακτήρα.
Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, την Κυριακή 27/ 09 , στο Grand Hotel Palace , θα τιμήσουν την εκδήλωση και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα,η θρυλική Sema Yildiz και η διάδοχος της η μοναδική Didem που εκπροσωπεί επάξια την τέχνη του Οριεντάλ χορού σήμερα στην Τουρκία!
Οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 21.00
Στους πρωταρχικούς στόχους του φεστιβάλ, συμπεριλαμβάνεται η βαθύτερη γνωριμία του ελληνικού κοινού, με την κουλτούρα της ανατολίτικης χορευτικής τέχνης.
Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: oriental@ldb.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 800069
Υπεύθυνοι διοργάνωσης: Lia Verra & Nikolas Kazakos
Οργάνωση/παραγωγή:LdB Let's Dance Bellydance Productions