5ο Φεστιβάλ Μπριτζ Ελληνοτουρκικής Φιλίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου το 5ο Φεστιβάλ Μπριτζ Ελληνοτουρκικής Φιλίας  που οργάνωσε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπρίτζ (ΣΛΑΜ) στο ξενοδοχείο Silver Bay, στη Μυτιλήνη, με την συμμετοχή 80 αθλητών κάθε κατηγορίας από την Μυτιλήνη, την Τουρκία, την Αθήνα, τη Χίο και ενός αθλητή από την Δανία .

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας των επισκεπτών, ο ΣΛΑΜ διοργάνωσε 2 εκδρομές στο νησί, στο Σίγρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου όπου επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας , και στον Μόλυβο και Σκάλα Σκαμιάς το Σάββατο 29 Ιουνίου, ενώ το Σάββατο το βράδυ μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και χορό.

Την Τετάρτη και Πέμπτη 26-27 Ιουνίου διεξήχθησαν οι αγώνες ομάδων.

Στην κατηγορία 1-9, με συμμετοχή 6 ομάδων, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Αναγνωστόπουλος Ν., Βασιλλέλης Π., Κατατριώτης Γ. και Κώνστας Χ.

Στην 2η θέση κατατάχθηκε η ομάδα Καλλιάλη Χ., Ψάνη Χ., Ψώμος Β., Μιχαλάκης Κ.

Στην 3η θέση η ομάδα Φιλέα Θ. Μεγαλοκονόμου Μ., Μανιάτη Μ. Κίνδερλη Π.

Στην κατηγορία Open, με συμμετοχή 11 ομάδων, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι:
Ζώτος Λ., Οικονόμου Λ. Μιχαλόπουλος Μ., Πλακίδα Η., Ρούσσος Γ., Μαμιδάκη Λ.

Την 2η θέση κατέκτησαν οι Yildirim K. Bozok S. Sai A Ekiz A,

Στην 3η θέση κατατάχθηκε η ομάδα Διονυσόπουλος Δ. Σκορδομπέκης Α. Υuksel T. και Καλογεράς Μ.

Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή διεξήχθησαν οι αγώνες ζευγών.

Στην κατηγορία 1-9, με συμμετοχή 12 ζευγών, η γενική κατάταξη του 3ημέρου έχει ως εξής:
TEKELI R – MINASIAN A
ΨΑΝΗ Χ. – ΚΑΛΛΙΑΛΗ Χ.
ΤΣΕΚΟΥΡΑ Α. – CETKIN A.

Στην  κατηγορία Open, με συμμετοχή 28 ζευγών, τις 3 πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι:
ΡΟΥΣΣΟΣ Γ. – ΜΑΜΙΔΑΚΗ Λ
ΠΛΑΚΙΔΑ Η. – ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Λ. – ΖΩΤΟΣ Λ

Την πρώτη θέση στην κατηγορία μεικτών ζευγών Ελλάδας Τουρκίας κατέκτησαν οι Yukcel T. – Καλογεράς Μ.

Ο ΣΛΑΜ ευχαριστεί τον κ. Πέτρο Χατζηγεωργίου από τη Λήμνο για την προσφορά φιαλών κρασιού προς τους φιλοξενούμενους αθλητές , την ΕΠΟΜ και το ΟΥΖΟ VETO για την προσφορά τους σε ούζο και την Επικοινωνία Αιγαίου ΑΕ για την προσφορά τους σε Τουριστικούς Οδηγούς της Λέσβου στα Τούρκικα.

Τέλος, η Διοίκηση του ΣΛΑΜ ευχαριστεί τον Διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ κ. Ζώτο Λουκά , τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΜ κ Μαρσώνη Παναγιώτη για την συμμετοχή τους, την πρόεδρο του συλλόγου μπρίτζ Αιβαλιού κα Μποζοκ Σεβιντς, τον κ.Yuksel Toros για την πολύτιμη βοήθειά του στην διοργάνωση και στην μετάφραση, τους διαιτητές των αγώνων κα. Μπαμπούλα Αναστασία και κ. Κακαδέλλη Ιωάννη για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, τα μέλη του ΣΛΑΜ για την βοήθεια στην διοργάνωση και την συμμετοχή τους και φυσικά όλους φίλους αθλητές από Τουρκία, Αθήνα Χίο και Δανία που στήριξαν το Φεστιβάλ με την παρουσία τους .(www.lesvosnews.gr)