Αγγελίες

Θέσεις εργασίας στην Τουρκία,Εργασία στην Τουρκία

Θέσεις εργασίας στην Τουρκία, Εργασία στην Τουρκία,Αναζήτηση εργασίας στην Τουρκία,Αναζήτηση εργασίας στην Κωνσταντινούπολη

Διδασκαλία τουρκικής στην Ολλανδία

Το πανεπιστήμιο του Leiden, το παλαιότερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ολλανδίας (1575) με σημαντικότατη ερευνητική δραστηριότητα και διακρίσεις, προκηρύσσει θέση καθηγητή της τουρκικής γλώσσας. Η προκήρυξη αφορά την περίοδο Αυγούστου 2015-Ιουλίου 2017 με δυνατότητα παράτασης στα τέσσερα χρόνια και πιθανότητα μόνιμης συνεργασίας ενώ οι απολαβές ανέρχονται στα 3.259-4.462 ευρώ. Τα καθήκοντα του/της διδάσκοντα/σκουσας μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (38 ώρες/βδομάδα) καθώς και τη συμμετοχή στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών.

Πανεπιστήμιο στην Τουρκία αναζητά καθηγητές

Το Πανεπιστήμιο Χασάν ΚαλΪοντζου στην Τουρκία (Hasan Kalyoncu University) αναζητά καθηγητές για το Πολυτεχνείο (Faculty of Engineering: Department of Civil Engineering, Electrical and Electronics Engineering). 

Καθηγητής Τουρκικών

Η Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών (Σ.Σ.Ξ.Γ.), με έδρα το Στρατόπεδο "Φακίνου", (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων) , για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 προκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση.

Αδεία εργασίας στην Τουρκία

Εάν σκοπεύετε να εργαστείτε στην Τουρκία πρέπει να γνωρίζετε ότι απαιτείται η έκδοση προηγουμένως από το Υπουργείο Εργασίας (Calisma ve sosyal guvenlik bakanligi) αδείας εργασίας αλλοδαπού.

181 προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Το νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως επτά μηνών, συνολικά 181 ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των παράλληλων προγραμμάτων και των αναπτυξιακών δράσεων του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Σελίδες