Από 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο
Από τις 15 Δεκεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Οι επαγγελματίες ελπίζουν ότι θα αυξηθεί η κίνηση, η οποία σήμερα είναι απογοητευτική. Τις καθημερινές τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ.

Το φιλί της ζωής προσδοκούν να λάβουν κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι και από σήμερα θα λειτουργούν τα καταστήματά τους με βάση το εορταστικό ωράριο που γνωστοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ).

Σύμφωνα με αυτό, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο (17-18 Δεκεμβρίου) θα κλείνουν νωρίτερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18.00. Από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 23 του τρέχοντος μήνα, τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων θα κλείσουν στις 18.00 το απόγευμα.(ΑΠΕ)