Αποκτήστε με ένα "κλικ" το δικό σας αγρόκτημα!
Θέλετε φρέσκα λαχανικά και φρούτα άριστης ποιότητας από το δικό σας κτήμα αλλά δεν είστε αγρότες;

Μπορείτε μέσω της online κοινωνικής επιχείρησης «Γίνε Αγρότης» (www.gineagrotis.gr) να αποκτήσετε με ενοίκιο το δικό σας αγρόκτημα και να έχετε τη δική σας συγκομιδή με ό,τι προϊόντα επιλέγετε για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Η διαδικασία είναι πανεύκολη και γρήγορη αφού με ένα «κλικ» μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μπει στη σελίδα «gineagrotis.gr» να επιλέξει από το σχετικό κατάλογο τη δική του αγροτική έκταση και με ενοίκιο που ξεκινά από 14,20 ευρώ και φθάνει έως 20,90 ευρώ ανά εβδομάδα, ανάλογα με το μέγεθος του εδάφους και τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού, να έχει στο δικό του σπίτι το καλάθι με φρούτα και λαχανικά εποχής. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με paypal, μετρητοίς ή με δόσεις.
Η υπηρεσία περιλαμβάνει την ενοικίαση του αγροκτήματος, τις υπηρεσίες καλλιέργειας και το κόστος της εβδομαδιαίας παράδοσης στο χώρο του πελάτη στην Αττική και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας για ένα έτος, με μέγιστο όριο τις 52 αποστολές.
Στους περίπου δύο μήνες λειτουργίας του «gineagrotis.gr» «υπάρχει εντονότατη ανταπόκριση του κόσμου», όπως λέει στο ΑΜΠΕ ο εμπνευστής του εγχειρήματος, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, και προσθέτει ότι «μέχρι στιγμής έχουν δείξει ενδιαφέρον 3.500 οικογένειες και 1.200 αγρότες από ολόκληρη την επικράτεια.»(ΑΠΕ)