Αξιοθέατα στη Κωνσταντινούπολη

Ιχνηλατώντας την Κωνσταντινούπολη

...ή αλλιώς, “χάσου ρε παιδάκι μου” στα στενά της Beyoğlu, τα art μαγαζάκια του Cihangir, στη γλαροπεριοχή της Sultanahmet, στις ανηφόρες του Galata, στα γκουρμάδικα του Karaköy και του Balık Pasajı, στις αλάνες και στα παζάρια... “χάσου” στον πατέρα όλων, το Βόσπορο, λίγο πριν βγει στη Μαύρη Θάλασσα, χάσου στα ηλιοβασιλέ- ματα, “χάσου” στην πιο όμορφη γωνιά του πλανήτη.

10 «Μυστικές» διευθύνσεις της Κωνσταντινούπολης

Επιλεγμένες διευθύνσεις, πλην της τουριστικής πεπατημένης, στα στενά της Beyoglu, τα art μαγαζάκια του Cihangir, στη γλαροπεριοχή της Sultanahmet, στις ανηφόρες του Galata, στα γκουρμάδικα του Karaköy και του Balιk Pasajι, στις αλάνες και στα παζάρια μιας από τις πιο όμορφες πόλεις του πλανήτη.

Κωνσταντινούπολη, η 6η δημοφιλέστερη πόλη του κόσμου

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, ανακοίνωσε ότι στην κορυφή των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών βρίσκεται η Γαλλία, ενώ η Τουρκία βρίσκεται στην 6η θέση, με την επισκεψιμότητά της να φτάνει τον περασμένο χρόνο τα 35,7 εκατομμύρια τουρίστες. Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες πόλεις, η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνει και πάλι την 6η θέση.

Booking.com