Διεθνής έκθεση γελοιογραφίας με θέμα την ανεργία
Με τη συμμετοχή 109 γελοιογράφων-σκιτσογράφων από 40 χώρες, ο δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Φιλοπρόοδο όμιλο Υμηττού (Φ.Ο.Υ.) και το Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας παρουσιάζουν ένα πρόβλημα κοινό για σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου: την ανεργία.

Πρόκειται για μία έκθεση που αναδεικνύει το μέγεθος της ανεργίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμια κλίμακα, όπως το αποτυπώνει η πένα του σκιτσογράφου.

"Είναι μια αναδρομική έκθεση της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Γελοιογραφίας του Φ.Ο.Υ. που αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε", επεσήμανε ο γελοιογράφος Θανάσης Τσιμπερδώνης και πρόσθεσε: "Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται μια διεθνής έκθεση γελοιογραφίας στη χώρα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Τα εγκαίνια της Έκθεσης, που θα λειτουργεί στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά (απέναντι από το δημαρχείο) θα γίνουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί από τη Δευτέρα έως το Σάββατο από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ και την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.(ΑΠΕ)