Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ο Τούρκος συνθέτης και συγγραφέας Ζουλφί Λιβανελί στη 14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

O διεθνούς φήμης συνθέτης και συγγραφέας Ζουλφί Λιβανελί, που επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα, θα παρουσιάσει το τελευταίο του μυθιστόρημα με τίτλο «Οτέλ Κωνσταντινίγε» και θα πάρει μέρος στις συζητήσεις για τον Ευρωπαϊκό Νότο.

Με αφιέρωμα στους πρόσφυγες η φετινή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Με τιμώμενη χώρα τη Ρωσία και θεματικό αφιέρωμα υπό τον τίτλο Πρόσφυγες, τότε και σήμερα,θα πραγματοποιηθεί η φετινή 13η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης από τις 12 ως τις 15 Μαΐου στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της πόλης, με τη συνδιοργάνωση των Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, ΔΕΒ-HELEXPO, Ελλήνων Εκδοτών και του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την εποπτεία και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

11η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η 11η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2014, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO με νέο φορέα υλοποίησης το Ελληνικό Ίδρύμα Πολιτισμού (ΕΙΠ) και συνδιοργανωτές: την ΔΕΘ-Helexpo, την Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εκδοτών και Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Προετοιμασία για το εκδοτικό και συγγραφικό γεγονός της χρονιάς

Η 10η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα λάβει χώρα από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2013, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO.

Ο Τούρκος ποιητής Metin Cengiz στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η ΔΕΒΘ φιλοξενεί και φέτος το Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Ποίησης που διοργανώνει για 2η χρονιά η Εταιρεία Συγγραφέων. Συμμετέχουν ποιητές από εννέα βαλκανικές χώρες:

Το ντοκιμαντέρ «Αδερφέ, Που πας-Η Ανταλλαγή» στην Θεσσαλονίκη

Το ντοκιμαντέρ «Αδερφέ, Πού πας-Η Ανταλλαγή» του Ομέρ Ασάν, θα παρουσιαστεί 8 Μαΐου ,στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Δύο Τούρκοι συγγραφείς στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Διεθνής Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Δύο Τούρκοι συγγραφείς, ο Τουνά Κιρεμιτσί και ο Ντενίζ Καβουκτσούογλου, θα είναι παρόντες στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που θα λάβει χώρα στις 5 – 8 Μαΐου 2011.

Η 8η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης στην «καρδιά» της επικαιρότητας

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς για το βιβλίο στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) /Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τη Helexpo, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 5 Μαΐου ανακηρύσσοντας τη Θεσσαλονίκη σε «Πρωτεύουσα του Βιβλίου» για 4 ημέρες.

7η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης από τις 22 έως 25 Απριλίου 2010

Ανακαλύψτε τον κόσμο του βιβλίου στην 7η ΔΕΒΘ! Έξι χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η Θεσσαλονίκη, πόλη του βιβλίου και της ανάγνωσης, φιλοξενεί την 7η ετήσια εκδήλωση για το βιβλίο από τις 22 έως 25 Απριλίου 2010 στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO.

Booking.com