Ελληνο-Τουρκική Επιχειρηματική Ημερίδα στην Αθήνα

Ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Τουρκίας, διοργανώνει Ελληνο-Τουρκική Επιχειρηματική Ημερίδα με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Οικονομίας της Τουρκίας κ. Zafer Caglayan, τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013, στις 12:30, στα γραφεία του ΣΕΒ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα του κ. Caglayan με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε εκπροσώπους ελληνικών εταιριών, που δραστηριοποιούνται ή έχουν ενδιαφέρον για την εν λόγω αγορά, για απευθείας ουσιαστικό διάλογο με έναν εκ των κορυφαίων Υπουργών της Τουρκικής Κυβέρνησης. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν σε:

Εξελίξεις στην Τουρκική οικονομία και εκτιμήσεις για την πορεία της
Επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνατότητες στην Τουρκική αγορά για ελληνικές εταιρίες, διαδικασίες και κίνητρα
Ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εταιρίες που ήδη δραστηριοποιούνται στην Τουρκία
Ευκαιρίες συνεργασιών με Τούρκους εταίρους για έργα σε άλλες Παρευξείνιες χώρες
Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα για Τουρκικές επιχειρήσεις και συνεργασία με Έλληνες εταίρους
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο κ. Caglayan και οι συνεργάτες του θα είναι διαθέσιμοι για κατ’ ιδίαν συνάντηση με στελέχη ελληνικών εταιριών που επιθυμούν να συζητήσουν ειδικότερα θέματα.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία και για τον καλύτερο προγραμματισμό των κατ’ιδίαν συναντήσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων ΣΕΒ κ. Γ. Πατσιαβό (τ. 211 500 6144, patsiavos@sev.org.gr).

Booking.com