Εμπορική Αποστολή στο Erbil & την Sulaymaniyah του Ιρακινού Κουρδιστάν
Η Global Greece διοργανώνει – υπό την αιγίδα του ΣΕΒΕ - στις 21-25 Οκτωβρίου 2012, Επιχειρηματική Αποστολή στις πόλεις Erbil και Sulaymaniyah στο Ιρακινό Κουρδιστάν. Μεταξύ των ετών 2005-2011 ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας του Νοτίου Κουρδιστάν άγγιξε σε ποσοστό το 65% κάτι που αποτελεί ρεκόρ για μια αναδυόμενη οικονομία. Το Κουρδιστάν είναι περιοχή προστατευόμενη από διεθνείς οργανισμούς και μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την περιοχή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία ανοικοδόμησης όλης της περιοχής.

Η οικονομική του ανάπτυξη οφείλεται στις ξένες επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα, αλλά και στις επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία και σε αγορά γης. Το σταθερό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον του Νότιου Κουρδιστάν βοηθά στην πραγματοποίηση των επενδύσεων αυτών. Οι επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εσόδων τους. Σε αντίθεση με την παγκόσμια τάση, η τιμή της γης και των ακινήτων αυξάνεται κατά σχεδόν 90% ετησίως.
Στο πλαίσιο της Ιρακινής Ομοσπονδίας, έχει δική του αυτονομία, κοινοβούλιο και κυβέρνηση, η οποία προσβλέπει στην ανάπτυξη των οικονομικών - εμπορικών σχέσεων με την Ελλάδα.