Έναν μήνα πριν από τον 56ο διαγωνισμό της Eurovision
Πρώτη φιγουράρει η Γαλλία, που -σύμφωνα με τα στοιχήματα στο πρακτορείο William hill- δίνει απόδοση 5,5 προς 1. Ακολουθεί η Αγγλία και η Εσθονία με 7/1 , το Αζερμπαϊτζάν και η Σουηδία με 11/1 και η Ουγγαρία με 13/1.

Δύσκολα τα πράγματα για τη συμμετοχή της Ελλάδας και στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου που -σύμφωνα με το oddschecker.com- περνάει στο… τσακ στον τελικό με απόδοση 15. Προηγούνται το Αζερμπαϊτζάν με 3,5, η Ουγγαρία με 4 η Νορβηγία με 6,5, η Ρωσία και η Τουρκία με 10 και η Φινλανδία με 13.

Όπως και πέρυσι, η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί, ενώ δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τον Λούκας και στις δημοσκοπήσεις των φαν. Μέχρι τώρα αποτελέσματα της μεγάλης ψηφοφορίας των μελών Ogae όλης της Ευρώπης δίνουν πρωτιά στη Σουηδία, ακολουθούν η Αγγλία και η Γαλλία, ενώ η συμμετοχή της χώρας μας έχει ψηφιστεί ελάχιστα.

Τι δείχνουν όμως τα διαδικτυακά πονταρίσματα των τελευταίων ετών; Τα στοιχήματα «δείχνουν» τον νικητή;

Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι bookers βγάζουν νικητή, μόνο όταν υπάρχει ακλόνητο φαβορί, όπως τα τελευταία χρόνια. Και τις τέσσερις τελευταίες χρονιές που έπεσαν μέσα, υπήρξαν αδιαμφισβήτητα φαβορί που επιβεβαιώνονταν και από τους κύκλους των οπαδών του θεσμού….

Πήγη:enhmerwsh.com