ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ - Β' Κύκλος: Περιλήψεις επεισοδίων
Επεισόδιο 105
Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ πηγαίνουν να μείνουν στο σπίτι που τους παραχώρησε ο Φαχρετίν, να καταλαγιάσουν μακριά από όλα τα προβλήματα. Η γαλήνη και η θετική ενέργεια αυτού του σπιτιού εξασφαλίζουν την ελπίδα που επιθυμούσαν η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ. Ο Ρεσάτ Γιασαράν αρχίζει να έχει περισσότερο θάρρος τώρα που έχει χρησιμοποιήσει τη δύναμή του στα Μέσα εναντίον της Φατμαγκιούλ. Ταυτόχρονα, ασκεί ακόμη μεγαλύτερες πιέσεις στον Μουσταφά, ο οποίος όσο στριμώχνεται στη γωνία αρχίζει να ψάχνει εξόδους διαφυγής. Τότε, εμφανίζεται ένα άτομο που θα αποτελέσει τη λύτρωσή του. Από τη μέρα που έμαθε ότι οι κατηγορίες σχετικά με τον Σελίμ και τον Ερντογάν αληθεύουν, η συμπεριφορά της Γιαντικιάρ αλλάζει. Οι Γιασαράν το αντιλαμβάνονται και την έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Η Γιαντικιάρ είναι έτοιμη να μιλήσει στον Καντίρ, κάτι που θα αποτελέσει πολύ σημαντική μαρτυρία στη δίκη της Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 106
Ακόμη και για ένα μικρό διάστημα, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ βρίσκονται για πρώτη φορά σ' έναν δικό τους κόσμο. Αν και διασκεδάζουν στο χρόνο που περνάνε στο απόμερο σπίτι, μερικοί φόβοι της Φατμαγκιούλ, ωστόσο, δεν λένε να καταλαγιάσουν. Και επειδή νιώθει ότι έχει απογοητεύσει τον Κερίμ τού ετοιμάζει μια ωραία έκπληξη. Η βραδιά που θα αρχίσει με την έκπληξη της Φατμαγκιούλ θα καταλήξει σε μια αξέχαστη στιγμή με τους δυο τους να μοιράζονται το πρώτο τους φιλί!

Επεισόδιο 107
'Αλλος ένας τοίχος γκρεμίζεται ανάμεσα στη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ, μετά από το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν στο σπίτι στο δάσος. Ο Μουσταφά προσπαθεί να κερδίσει την ελευθερία του από τους Γιασαράν, αλλά δέχεται μια μεγάλη ήττα από το χτύπημα του Ερντογάν. Η ένταση μεταξύ του Ρεσάτ και του Ερντογάν όσο πάει και μεγαλώνει. Ο Ερντογάν σκέφτεται ότι για να σωθεί θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να κάνει τη Φατμαγκιούλ να παραιτηθεί μόνη της από τη δίκη.

Επεισόδιο 108
Μετά από τις λίγες μέρες που έμειναν μόνοι τους, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ αναγκάζονται να γυρίσουν άρον-άρον στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί τους περιμένει μια έκπληξη, καθώς η Μουκάντες γέννησε πρόωρα. Οι τόνοι έχουν πέσει και η Φατμαγκιούλ έχει πλέον ηρεμήσει, επιστρέφοντας στη φυσιολογική της καθημερινότητα, χωρίς να ξέρει όμως ότι μια σκιά από το παρελθόν της την παρακολουθεί. Ο Ερντογάν είναι έτοιμος να εφαρμόσει το φρικτό σχέδιό του.

Επεισόδιο 109
Η Φατμαγκιούλ βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Ερντογάν και προσπαθεί να του ξεφύγει φοβισμένη, όμως ο Ερντογάν δεν έχει σκοπό να την αφήσει προτού μιλήσουν. Ο Ραχμί, που δεν ήθελε εξαρχής τη Φατμαγκιούλ να φύγει μόνη της, τελειώνει τη δουλειά του και προσπαθεί να την προλάβει όσο εκείνη βρίσκεται καθ' οδόν για τη γιατρό της. Αντικρίζοντας, όμως, την αδερφή του στα χέρια του Ερντογάν χάνει τον έλεγχο και τα πράγματα παίρνουν τρομακτική πορεία. Του επιτίθεται και τον τραυματίζει στο κεφάλι. Η βίαιη αυτή συνάντηση του Ερντογάν και της Φατμαγκιούλ πέφτει σαν βόμβα στις οικογένειες και των δυο. Για τη Φατμαγκιούλ και τους δικούς της ξεκινά δυστυχώς μια απελπισμένη αναμονή, καθώς ο Ραχμί οδηγείται στην ασφάλεια, ενώ η κατάσταση του Ερντογάν στο νοσοκομείο κρίνεται σοβαρή. Τότε η πλευρά των Γιασαράν καταστρώνει σε σύντομο χρόνο ένα νέο σχέδιο, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση του Ερντογάν προς όφελος όλων.

Επεισόδιο 110
Η Μουκάντες, νευριασμένη, κατηγορεί τη Φατμαγκιούλ για τη σύλληψη του άντρα της. Ο Κερίμ νιώθει ανήμπορος να την βοηθήσει σ' αυτή την περίπτωση και ανησυχούν μαζί για το μέλλον του Ραχμί, που κρίνεται εντωμεταξύ προφυλακιστέος. 'Ομως το λάθος βήμα που έκανε ο Ερντογάν για να φοβίσει τη Φατμαγκιούλ, ο Ρεσάτ και ο Μιουνίρ το μετατρέπουν σε μια χρυσή ευκαιρία. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό η Φατμαγκιούλ θα νιώσει απολύτως απελπισμένη. Θα αποσύρει τη δική της μήνυση για να σώσει τον αδελφό της;

Επεισόδιο 111
Με τον εκβιασμό του Μιουνίρ η Φατμαγκιούλ νιώθει ότι η σωτηρία του αδελφού της εξαρτάται μόνο από εκείνη. Οι Γιασαράν ξέρουν ότι εδώ και τόσο καιρό που συνεχίζεται η δίκη, αυτή είναι η πρώτη φορά που καταφέρνουν για τα καλά να στριμώξουν τη Φατμαγκιούλ. Δοκιμάζουν, λοιπόν, κάθε τρόπο για να μην χάσουν τον άσσο που τώρα έχουν στα χέρια τους. Η Μουκάντες, που μαθαίνει για τον εκβιασμό των Γιασαράν, πιέζει ακόμη περισσότερο τη Φατμαγκιούλ να παραιτηθεί από τη δίκη.

Επεισόδιο 112
Ο Κερίμ υποστηρίζει τη Φατμαγκιούλ στο να πάρει τη σωστότερη απόφαση που εκείνη νομίζει. Η Φατμαγκιούλ σκέφτεται να παρατήσει τον αγώνα της, ενώ η Εμπέ Νινέ προσπαθεί να την εμποδίσει και επισημαίνει ότι αυτή θα ήταν η λάθος κίνηση για όλους. Η καθυστέρηση της Φατμαγκιούλ να απαντήσει γίνεται δεκτή από τους Γιασαράν ως νίκη τους. Η Φατμαγκιούλ εξαντλεί τελικά το χρονικό περιθώριο που της δώσανε και πηγαίνει στον εισαγγελέα. Εκεί συναντά τον Μιουνίρ και γνωστοποιεί την απόφασή της, της οποίας τον αντίκτυπο δεν θα περιμένει κανείς. Για άλλη μια φορά, πάντως, η σκιά του Ερντογάν καταφέρνει να πέσει πάνω στα όνειρα της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ.

Επεισόδιο 113
Ο Κερίμ νιώθει απελπισμένος απέναντι στους Γιασαράν κι αρχίζει να στρέφει το θυμό του προς τον ίδιο. Κλείνεται ολοένα και περισσότερο στον εαυτό του και τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι ο Ερντογάν είχε μπει κρυφά στο σπίτι τους και άγγιξε το νυφικό της Φατμαγκιούλ. Πηγαίνει στη ντουλάπα της, παίρνει το νυφικό που ο ίδιος της είχε δωρίσει και αρχίζει να το κομματιάζει, διαλύοντας μαζί και το μεγαλύτερο όνειρο της Φατμαγκιούλ. Ο Κερίμ θέλει να πάει αμέσως να βρει τον Ερντογάν για να λογαριαστούνε. Ο σιωπηλός πόλεμος που συνεχίζεται μεταξύ του Ερντογάν και του Ρεσάτ θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο όταν ο Ερντογάν μαθαίνει την παγίδα που του έστησε ο θείος του. Ο Καντίρ μέσα από την έρευνά του βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία που στριμώχνουν τον Ερντογάν.

Επεισόδιο 114
Η Φατμαγκιούλ προσπαθεί να στηρίξει τον Κερίμ, του οποίου η οργή μεγαλώνει αθόρυβα μέσα του. Εντωμεταξύ, στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ πηγαίνει μία γυναίκα και ζητά βοήθεια για την κόρη της, την Οζγκέ, η οποία έχει επίσης πέσει θύμα βιασμού. Η Φατμαγκιούλ δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητη από την ιστορία και αποφασίζει να μιλήσει στην Οζγκέ. Αυτή τους η συνάντηση επηρεάζει και τον Κερίμ, με διαφορετικό, όμως, τρόπο. Ο Ερντογάν καλείται για ανάκριση κι ο κλοιός αρχίζει ξανά να σφίγγει γύρω του, παρασύροντας μέσα του και τον Μουσταφά. Ο Μουσταφά, που καταλαβαίνει ότι θα μπλεχτεί άσχημα, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη μόνη διέξοδο που έχει. Η φωνή της Οζγκέ φουντώνει την ελπίδα και θα σημάνει την αρχή ενός νέου αγώνα κατά του βιασμού, που πρώτη ξεκίνησε η Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 115
Η κραυγή βοήθειας της Οζγκέ ενεργοποιεί αμέσως τη Φατμαγκιούλ. Όταν ο Κερίμ, η Φατμαγκιούλ και ο δικηγόρος Καντίρ φθάνουν στο σπίτι της Οζγκέ μένουν έκπληκτοι μπροστά στη θέα που αντικρίζουν.

Επεισόδιο 116
Η Φατμαγκιούλ φαίνεται να έχει επηρεαστεί πολύ από τον πόνο της Οζγκέ, που ξυπνά τις δικές της πικρές μνήμες. Ο Καντίρ, εντωμεταξύ, προσπαθεί να βρει το θάρρος να εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του στη Μεριέμ και όταν το κάνει, εκείνη παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον της, η οποία φέρνει χαρά σε όλη την οικογένεια. Στους Γιασαράν, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, γίνεται μία πρόταση συνεργασίας. 'Οταν μαθαίνουν ότι το άτομο που κρύβεται πίσω από την πρόταση αυτή αναζητά εκδίκηση από τους Γιασαράν, ο Ρεσάτ αναγκάζεται να κάνει μια σημαντική επιλογή για χάρη του μέλλοντος της εταιρείας. Η ασφάλεια της Οζγκέ βρίσκεται υπό απειλή, αφότου εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του γαμπρού της για βιασμό. Απέναντι στα νέα αυτά δεδομένα, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ σπεύδουν να βοηθήσουν. 'Οταν όμως ο Κερίμ πηγαίνει να ετοιμάσει ένα ασφαλές μέρος για να εγκατασταθεί εκεί η Οζγκέ με την οικογένειά της, έρχεται ο ίδιος αντιμέτωπος με έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο. Τον περιμένει ο Μουσταφά.

Επεισόδιο 117
Ο Κερίμ τραυματίζεται από τον πυροβολισμό του Μουσταφά στο σπίτι που βρίσκεται απόμερο στο δάσος και εκεί δίνει έναν μεγάλο αγώνα μεταξύ ζωής και θανάτου. Ο Μουσταφά σπεύδει να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι βρισκόταν εκεί και φεύγει εγκαταλείποντας τον Κερίμ στη μοίρα του. Κάθε λεπτό που περνάει αυξάνει τον κίνδυνο για τη ζωή του Κερίμ, ο οποίος καταφέρνει να μαζέψει όλες του τις δυνάμεις και να τηλεφωνήσει στη Φατμαγκιούλ. Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στην ησυχία του σπιτιού και η Φατμαγκιούλ τρέμει στην ιδέα ότι θα πεθάνει ο Κερίμ. 'Οταν τον βρίσκουν, ο Κερίμ έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του και τότε αρχίζει στο νοσοκομείο μια τρομακτική αγωνία για τη ζωή του. Ο Μουσταφά, που ετοιμαζόταν για το εξωτερικό, κατευθύνεται τώρα προς τη Σμύρνη.

Επεισόδιο 118
Μετά από τη δολοφονία του Βουράλ, οι Γιασαράν σκέφτονται ως ύποπτο τον Μουσταφά και για τον τραυματισμό του Κερίμ. Ο Ερντογάν και ο Σελίμ τρελαίνονται από φόβο, καθώς πιστεύουν ότι τώρα πλησιάζει και η δική τους σειρά. Την ίδια στιγμή, ο Ρεσάτ πέφτει σε κατάθλιψη, συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται να χάσει την εταιρεία που ο ίδιος έχτισε από το μηδέν. Βλέποντας και η οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα σημάδια, αρχίζει να θεωρεί ως ύποπτο για τον πυροβολισμό του Κερίμ τον Μουσταφά. Ο Μουσταφά, που αντιλαμβάνεται ότι όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω του, ολοκληρώνει τις προετοιμασίες του για να το σκάσει. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ είναι τώρα πιο πεισμωμένοι από ποτέ να βρουν την ευτυχία παρ' όλες τις διαδοχικές αναποδιές που περνάνε.

Επεισόδιο 119
Για τον Μουσταφά έρχονται δύσκολες μέρες αφότου συλλαμβάνεται για τον πυροβολισμό του Κερίμ. Η ένταση της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ αυξάνεται, όταν μαθαίνουν ότι όντως ο Μουσταφά συνελήφθη ως κατηγορούμενος για το συμβάν. Η Φατμαγκιούλ προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Μουσταφά ήθελε να σκοτώσει τον Κερίμ, τη στιγμή που ο ίδιος ζούσε ευτυχισμένος με τη γυναίκα του, περιμένοντας το παιδί τους. 'Οταν ο Φαχρετίν μαθαίνει ότι ο γιος του πυροβολήθηκε, έρχεται ξανά από την Αυστραλία στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Κερίμ. Ο Μουσταφά προσπαθεί με την κατάθεσή του να πείσει τους πάντες πως είναι αθώος, ωστόσο η Χατζέρ δεν τον πιστεύει. Η Χατζέρ καταλαβαίνει ότι ο Μουσταφά πυροβόλησε τον Κερίμ εξαιτίας της ζήλιας του. Πονάει πολύ, καθώς συνειδητοποιεί ότι άλλαξε τη ζωή της και μπήκε σε κάθε είδους κίνδυνο για έναν άντρα που είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 120
Η Εντέρ, με τη βοήθεια της Μελτέμ, αρχίζει σιγά-σιγά να βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή για να εκδικηθεί τους Γιασαράν για το θάνατο του συζύγου της. Η Περιχάν, κατά την απουσία του Ρεσάτ που φέρει βαρέως την ήττα του, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Εντέρ κατά πρόσωπο, ενώ την ίδια στιγμή ο Σελίμ βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τη Μελτέμ. 'Ολοι πιστεύουν ότι η υγεία του Κερίμ βελτιώνεται ταχύτατα μετά από το χειρουργείο και δεν δίνουν σημασία στον επίμονο βήχα του, καθώς θεωρούν ότι οφείλεται στο ότι μετά από τον πυροβολισμό του και μέχρι να τον βρουν κείτονταν για πολλή ώρα μέσα στη βροχή. 'Οταν, όμως, μαθαίνεται η αληθινή αιτία του βήχα, η οικογένεια πανικοβάλλεται, ενώ η ζωή του Κερίμ βρίσκεται ξανά σε σοβαρό κίνδυνο. Η Φατμαγκιούλ καταρρέει, σκεπτόμενη  ότι τώρα θα χάσει στ' αλήθεια τον Κερίμ και ότι η απίστευτη ιστορία αγάπης τους θα τελειώσει έτσι άδοξα. Παράλληλα, ο Μουσταφά, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αφήνεται ελεύθερος. 'Οταν, όμως, μαθαίνει ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής του πέθανε η μητέρα του, οργίζεται ακόμη περισσότερο εναντίον του Κερίμ και νιώθοντας πως πια δεν έχει τίποτα να χάσει, καταφθάνει στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 121
Οταν ο Κερίμ ανοίγει τα μάτια του, πρωτίστως η Φατμαγκιούλ, αλλά κι όλη η οικογένεια νιώθουν τη χαρά να παίρνει τη θέση του φόβου στην καρδιά τους. Αυτή η χαρά, όμως, δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς φτάνουν στο νοσοκομείο τα νέα για την απελευθέρωση του Μουσταφά. Μετά από λίγο ο Μουσταφά, ρισκάροντας τα πάντα, βρίσκει τρόπο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κερίμ. Η φλόγα της εκδίκησης καίει τον Μουσταφά και τον κάνει να θέλει να λογαριαστεί με τον Κερίμ, ακόμη και μέσα στην εντατική. Στα μάτια του Μουσταφά ο μόνος ένοχος για όλα είναι ο Κερίμ και όταν τον συλλαμβάνει η ασφάλεια του νοσοκομείου, δίνει ένα μεγάλο σόου, θέτοντας τον εαυτό του στη θέση του θύματος.

Επεισόδιο 122
Το συμβάν αυτό επιδρά άσχημα στον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ και ξυπνά μέσα τους μνήμες εκείνης της μοιραίας νύχτας στο Ιλντίρ πριν από ένα χρόνο. Από την άλλη, ο Μουσταφά, με τη βοήθεια της τύχης και της Ασού, καταφέρνει να βγει πάλι καθαρός. Ο μόνος που δεν τα παρατάει και θέλει να βρει τον ένοχο πίσω από τον πυροβολισμό του Κερίμ, είναι ο πατέρας του, Φαχρετίν Ιλγκάζ. Και όσο πιο ελεύθερος νιώθει ο Μουσταφά από τις αλυσίδες του, τόσο πιο επικίνδυνος αρχίζει να γίνεται ξανά. Η Φατμαγκιούλ κάνει ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά το γάμο της με τον Κερίμ. Αγοράζει ύφασμα για να ράψει μόνη της το νυφικό της, δηλώνοντας έτσι ότι δεν φοβάται πια και ότι είναι έτοιμη να προχωρήσουν και πάλι μπροστά.

Επεισόδιο 123
Οι ελπίδες του Κερίμ για το μέλλον αναπτερώνονται, όταν ο Κερίμ ακούει ότι η Φατμαγκιούλ θέλει να ράψει μόνη της το νυφικό της. Οι δυο τους κάθε μέρα πλησιάζουν όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλον, κάνοντας μικρά βήματα. Πριν από το γάμο της Εμπέ Νινέ και του Καντίρ, επικρατεί στο σπίτι μια γλυκιά αγωνία. 'Ολοι τρέχουνε για τις ετοιμασίες του γάμου και στο εστιατόριο υπάρχει πολύ δουλειά, καθώς προσπαθούν να προλάβουν τις ειδικές παραγγελίες για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Μουσταφά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσει τα σχέδιά του, που περιλαμβάνουν όλο και πιο πολύ τη Φατμαγκιούλ, ενώ όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα, είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση από τον Κερίμ.

Επεισόδιο 124
Ο γάμος του Καντίρ και της Εμπέ Νινέ πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου και ο Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ έχουν κάνει όλη την οργάνωση. Μετά από την τελετή, το νιόπαντρο ζευγάρι φεύγει για ολιγοήμερο ταξίδι, ενώ η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ μένουν μόνοι τους για να γιορτάσουν πρώτη φορά μαζί την ημέρα των ερωτευμένων. Προσποιούνται ότι έχουν ξεχάσει τα πάντα και φέρονται σαν να γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Εκείνη η μέρα και η νύχτα που ακολουθεί είναι πολύ ιδιαίτερη και για τους δυο τους. Από την άλλη, η Ασού επιτέλους έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια σχετικά με τη Φατμαγκιούλ. Το ότι ακούει από το στόμα του Μουσταφά, έστω και έμμεσα, ότι είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Φατμαγκιούλ, είναι για την Ασού το μεγαλύτερο χτύπημα. Μέχρι σήμερα ήταν εκείνη που τον υποστήριζε περισσότερο από όλους, αλλά στο τέλος η Ασού αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή της και να πάει να μιλήσει στη Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 125
Αφότου λέει την αλήθεια στη Φατμαγκιούλ και γνωρίζοντας ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Μουσταφά, η Ασού εξαφανίζεται. Πλέον, η μοίρα του Μουσταφά θα βρίσκεται πραγματικά στα χέρια της Φατμαγκιούλ. Ο Μουσταφά πιστεύει ότι η Φατμαγκιούλ δεν πρόκειται να τον καταδώσει, ωστόσο, εκείνη δίχως δισταγμό κατευθύνεται προς τον εισαγγελέα. Η διαδικασία που ξεκινά με την αξιολόγηση της καταγγελίας της Φατμαγκιούλ θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα στο να αποκαλυφθούν σιγά-σιγά όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Μουσταφά. Εκείνος θεωρεί ότι δεν του μένει άλλη λύση από το να το σκάσει, όμως οι Γιασαράν θα του προσφέρουν τη μεγαλύτερη βοήθεια. Οι Γιασαράν, λοιπόν, θα εμπλέξουν και πάλι στις δουλειές τους τον Μουσταφά, χωρίς να γνωρίζουν όμως ότι κρατάνε πλέον στα χέρια τους μια βόμβα έτοιμη να σκάσει.

Επεισόδιο 126
Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η σκιά του Μουσταφά πλανάται και πάλι πάνω από τις ζωές της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. 'Οταν μάλιστα γίνονται συζητήσεις μέσα στο σπίτι και ακούγεται το όνομα του Μουσταφά, ο Κερίμ δυσανασχετεί πολύ. Η κατάσταση αυτή ωστόσο θα φέρει πιο κοντά του τη Φατμαγκιούλ, η οποία αρχίζει να ράβει το νυφικό της, φέροντας χαρά σε όλη την οικογένεια. Από την άλλη πλευρά, έρχονται επιτέλους οι από καιρό αναμενόμενες αναφορές για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από την εταιρεία. Ο Μουσταφά, που ονειρεύεται ότι θα ξανακερδίσει τη Φατμαγκιούλ, βάζει σε εφαρμογή τα νέα του σχέδια. Θα απαγάγει τη Φατμαγκιούλ!

Επεισόδιο 127
Σύντομα γίνεται γνωστή η απαγωγή της Φατμαγκιούλ από τον Μουσταφά και κανείς δεν είναι σε θέση να τους εντοπίσει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, κανείς δεν μπορεί να ηρεμήσει τον Κερίμ, που κάνει ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να σώσει τη Φατμαγκιούλ από τα χέρια του Μουσταφά. Οι Γιασαράν διακατέχονται από πανικό, ειδικά όταν καταφθάνει στην εταιρεία η αστυνομία. Λόγω της απαγωγής της Φατμαγκιούλ και των στενών σχέσεων που διατηρεί ο Μουσταφά με τους Γιασαράν, οι τελευταίοι έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Φατμαγκιούλ περιμένει απελπισμένα να σωθεί και στο μεταξύ προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της από τον Μουσταφά, που την κάνει να υποφέρει, έχοντάς την δεμένη χειροπόδαρα σε ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Επεισόδιο 128
Ο Μουσταφά πιστεύει ότι η Φατμαγκιούλ τον αγαπάει ακόμη και συνεχίζει να θέλει να κλείσουν τους λογαριασμούς του παρελθόντος. Ο Μουσταφά αναρωτιέται με τι τρόπο ακόμα θα μπορέσει να πληγώσει τον Κερίμ κι έτσι συνεχίζει την εφαρμογή του σχεδίου του. Η αστυνομία και ο Κερίμ αναζητούν παντού τη Φατμαγκιούλ και τελικά βρίσκουν ένα πρώτο ίχνος της, το οποίο φέρνει τρόμο και θλίψη σε όλους. Ο Κερίμ, ωστόσο, δεν πείθεται ότι της έχει συμβεί κάτι κακό και συνεχίζει την έρευνα. Αξιολογώντας τα στοιχεία, φθάνει βήμα-βήμα πιο κοντά στον Μουσταφά και τη Φατμαγκιούλ, καταφέρνοντας τελικά να την ανακαλύψει ο ίδιος πριν την αστυνομία. Τότε αρχίζει μεταξύ τους μία πάλη μέχρι θανάτου...

Επεισόδιο 129
Ο πυροβολισμός, που ακούγεται μέσα στο παλιό εργοστάσιο υποδημάτων, θα είναι αυτός που θα σώσει τη ζωή του Κερίμ και θα δώσει τέλος στον εφιάλτη της Φατμαγκιούλ. Ο Μουσταφά είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους και θα συνεχίσει να αποτελεί κίνδυνο για τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ, όσο δεν εντοπίζεται από τις Αρχές. Ο Σελίμ και ο Ερντογάν συνειδητοποιούν ότι σφίγγει για τα καλά ο κλοιός γύρω τους και ο φόβος της φυλακής τούς τυλίγει και πάλι. 'Οταν μάλιστα η αστυνομία εξακριβώνει την τοποθεσία που ο Μουσταφά είχε κρυμμένη τη Φατμαγκιούλ, τότε αρχίζει να έρχεται πάλι στο φως η σχέση που είχαν οι Γιασαράν με τον Μουσταφά. Ο Ερντογάν και ο Σελίμ σχεδιάζουν την απόδρασή τους κρυφά από όλους και βάζουν το σχέδιό τους σε δράση.

Επεισόδιο 130
Η πληγωμένη και φοβισμένη Φατμαγκιούλ δεν μπορεί εύκολα να απαλλαγεί από το ψυχολογικό τραύμα που της προκάλεσε, αυτή τη φορά, η αρπαγή της από τον Μουσταφά και ο χρόνος που πέρασε μαζί του. Η οικογένεια και η ψυχολόγος της Φατμαγκιούλ προσπαθούν να την υποστηρίξουν, ενώ ταυτόχρονα ο Κερίμ αποφασίζει να εμφανιστεί στους Γιασαράν και να τους ζητήσει λογαριασμό. Το τραύμα του Μουσταφά κάθε μέρα γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο και ο ίδιος παλεύει για να μείνει ζωντανός. Από τη μία η έρευνα της αστυνομίας και από την άλλη οι προσπάθειες του δικηγόρου Καντίρ, θα αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία όσον αφορά στην υπόθεση του Μουσταφά. Μαζί, πλησιάζει και το τέλος των Γιασαράν και η Φατμαγκιούλ θα δει με τα ίδια της τα μάτια ότι ο αγώνας της δεν πήγε χαμένος.

Επεισόδιο 131
Η απόφαση για την κράτηση των Γιασαράν έφερε μεγάλη χαρά στη Φατμαγκιούλ. Μετά από τα τόσα που είχε περάσει, φοβόταν ακόμη και να ελπίζει. Τώρα πια περιμένει αθόρυβα να λήξει αυτή η ιστορία. Οι Γιασαράν, από την πλευρά τους, βιώνουν μεγάλο πανικό. Ο Σελίμ και ο Ερντογάν μαθαίνουν από την τηλεόραση για την κράτηση του Μιουνίρ και του Ρεσάτ και αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται να έρθει και η σειρά τους. Για τους δύο φυγάδες τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα στο εξής. Μετά από το περιστατικό της απαγωγής, η Φατμαγκιούλ κλείνεται περισσότερο στη σιωπή της κι αυτό κάνει τον Κερίμ πιο αποφασισμένο να πάρει εκδίκηση από τον Μουσταφά.

Επεισόδιο 132
Ο Φαχρετίν και ο Κερίμ συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να βρουν τα ίχνη του Μουσταφά και τελικά τα καταφέρνουν. 'Ομως ο Μουσταφά δεν έχει σκοπό να παραδοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και τους νιώθει να τον πλησιάζουν απειλητικά. Παράλληλα, αποκαλύπτεται η φυγή του Σελίμ και του Ερντογάν και η αστυνομία αρχίζει να τους ψάχνει παντού. Ο Ερντογάν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Ο Μουσταφά, του οποίου το τραύμα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε λεπτό που περνά, συνεχίζει με όλες τους τις δυνάμεις να ξεγλιστράει από την αστυνομία. 'Ομως το τέλος του δρόμου είναι πολύ κοντά για τον Μουσταφά.

Επεισόδιο 133
Η σύλληψη του Μουσταφά φέρνει μεγάλη χαρά και ανακούφιση στο σπίτι της Φατμαγκιούλ. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό, ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ αντιλαμβάνονται ότι έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες τους. Ο Μουσταφά μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και το τέλος του δρόμου του πλησιάζει. Η Ασού, που η ζωή της ήρθε τα πάνω κάτω από τη μέρα που γνώρισε τον Μουσταφά, αντιμετωπίζει τώρα έναν καινούργιο κίνδυνο. Ο Καντίρ και ο Κερίμ, όμως, θα την βοηθήσουν για ακόμη μία φορά. Ο Ερντογάν και ο Σελίμ παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις από την τηλεόραση στο μέρος όπου κρύβονται και καταβάλλονται από πανικό, καθώς περιμένουν τη μέρα που θα μπορέσουν να το σκάσουν λαθραία από τη χώρα. Οι φόβοι τους μεγαλώνουν όλο και πολύ, αρχικά με τη σύλληψη του Ρεσάτ Γιασαράν και τώρα με τη σύλληψη του Μουσταφά. Με τα νεύρα σπασμένα καταλήγουν ο ένας τα βάζει με τον άλλον.

Επεισόδιο 134
Μετά από όσα πέρασαν τον τελευταίο καιρό, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ αρχίζουν σιγά-σιγά να συνέρχονται. Η σιωπή κι η απόσταση που τελευταία είχε μπει ανάμεσά τους τελειώνει και αρχίζουν ξανά να δένονται μεταξύ τους. Η μέρα που δικάζεται η δολοφονία του Βουράλ Ναμλί φθάνει και ο Μουσταφά προσέρχεται ως βασικός κατηγορούμενος. Ο Κερίμ απαλλάσσεται οριστικά από την κατηγορία περί του φόνου του Βουράλ, ενώ ο Μουσταφά έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη ολόκληρης της ζωής του, καθώς απέναντί του έχει ως μάρτυρες κατηγορίας την Ασού και τη Φατμαγκιούλ. Την ίδια στιγμή που αναμένεται η απόφαση του δικαστή, σε κάποιο σημείο της χώρας η παρατεταμένη αναμονή του Σελίμ και του Ερντογάν τελειώνει και οι δυο τους πια μπαίνουν σε μια πορεία που δεν έχει γυρισμό...

Επεισόδιο 135
Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ ανακουφίζονται, μόλις ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά δεν μπορούν να νιώσουν απόλυτα ήρεμοι, καθώς ο Σελίμ και ο Ερντογάν αγνοούνται ακόμη. Οι δυο τελευταίοι βρίσκονται σε ένα άγνωστο ταξίδι υπό πολύ αντίξοες συνθήκες, ενώ την ίδια ώρα ο Ρεσάτ Γιασαράν περνάει δύσκολα στη φυλακή. Ο Μιουνίρ, που προσπαθεί να επωφεληθεί από την απουσία τους, καταστρώνει κρυφά σχέδια και αρχίζει να στρέφει αυτή την κατάσταση προς όφελός του.

Επεισόδιο 136
Η Χατζέρ μένει ολομόναχη σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης κι έρχεται αντιμέτωπη με έναν καινούργιο κίνδυνο. Τον πρώην άντρα της! Ο Μουσταφά τής ζητά να τον επισκεφθεί στη φυλακή κι εκεί δέχεται το μεγαλύτερο συναισθηματικό χτύπημα, καθώς της ομολογεί ότι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του δεν ήταν εκείνη, αλλά η Φατμαγκιούλ. Καθώς ένα ένα τα εμπόδια εξαφανίζονται από το δρόμο τους, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και παρά το γεγονός ότι ο Σελίμ και ο Ερντογάν έχουν δραπετεύσει στο εξωτερικό, εκείνοι συνεχίζουν να διατηρούν τις ελπίδες του ότι μια μέρα θα τιμωρηθούν. Ψάχνοντας για το κουτάβι τους, που χάθηκε από την ταβέρνα, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ βρίσκουν τυχαία το σπίτι που ονειρεύονταν να αγοράσουν.

Επεισόδιο 137
Αφότου βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στη νέα τους ζωή κι αρχίζουν να ανακαινίζουν το σπίτι. Αρχίζουν με ενθουσιασμό τις εργασίες και κατά τη διάρκειά τους, το ζευγάρι έρχεται ακόμη πιο κοντά. Από την άλλη, το ότι η Φατμαγκιούλ ετοιμάζεται με τόσες ελπίδες να ξεκινήσει μια νέα ζωή, κάνει τη Μουκάντες να σκάει από τη ζήλια της. 'Οσο πιο χαρούμενη γίνεται η Φατμαγκιούλ τόσο πιο πολύ εκνευρίζεται η Μουκάντες και δημιουργεί καινούργιες φασαρίες στο σπίτι. Ο Μουσταφά αρχίζει να γράφει ένα γράμμα κάθε μέρα στη Φατμαγκιούλ και προσπαθεί έτσι να αντέξει τη φυλακή. 'Ομως, ο Κερίμ ενοχλείται ακόμη κι από το γεγονός ότι ο Μουσταφά κατέθεσε στη δίκη υπέρ της Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 138
Ο Σελίμ κι ο Ερντογάν προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους ως φυγάδες στο εξωτερικό, αλλά κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν. Ο κλοιός αρχίζει και πάλι να σφίγγει γύρω τους, καθώς πια έχει εκδοθεί κι επίσημα ένταλμα για τη σύλληψή τους. Καθώς ο αγώνας της Φατμαγκιούλ οδεύει προς το αίσιο τέλος του, πλησιάζει ταυτόχρονα και η μέρα του γάμου της με τον Κερίμ. Οι δυο τους ορίσανε επίσημα την ημερομηνία, ξεσηκώνοντας τον ενθουσιασμό όλων στο σπίτι. Ωστόσο, η Μουκάντες, πίσω από την προσποιητή χαρά της, αρχίζει να στήνει ένα μεγάλο παιχνίδι και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να τους χωρίσει!...

Επεισόδιο 139
Η Φατμαγκιούλ ενοχλείται πολύ που ο Κερίμ, λίγες μέρες πριν από το γάμο, τα παρατάει όλα και πάει στον πατέρα του στην Αλικαρνασσό. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει το λόγο που ο Κερίμ έκανε κάτι τέτοιο. Παράλληλα, η Μουκάντες ανησυχεί μήπως το παιχνίδι που άρχισε έχει χειρότερα αποτελέσματα από ό,τι φαντάστηκε. Κατά την απουσία του Κερίμ, ο Ραχμί αναλαμβάνει να ολοκληρώσει τις εργασίες για την εγκατάσταση στο νέο σπίτι. Δυστυχώς όταν οι καινούργιοι γείτονες μαθαίνουν ποια είναι η Φατμαγκιούλ, δείχνουν με τη συμπεριφορά τους ότι το ζευγάρι εκεί θα περάσει δύσκολες μέρες. Οι δυο φυγάδες, Σελίμ και Ερντογάν, συνεχίζουν να ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες στο εξωτερικό και φτάνουν σε σημείο να τσακωθούν μεταξύ τους, επειδή ο Σελίμ κι η Αϊτζέ έχουν έρθει πολύ κοντά...

Επεισόδιο 140
Μια βραδιά που είχε ξεκινήσει άσχημα για τον Ερντογάν καταλήγει ακόμα χειρότερα, θέτοντας όλα τους τα σχέδια διαφυγής σε κίνδυνο. Από την άλλη πλευρά, η Περιχάν προσέχει ότι η Λάλε έχει πάρει όλο τον έλεγχο της εταιρείας κι αρχίζει να αναρωτιέται για το τι πράγματι συμβαίνει. 'Οσο τα ερωτηματικά πληθαίνουν τόσο αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται το μυστικό της Λάλε. Ο Κερίμ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του σχετικά με τα αισθήματα της Φατμαγκιούλ και τότε, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, γίνεται η πρώτη αληθινή κουβέντα μεταξύ πατέρα και γιου. Η Εμπέ Νινέ, που θέλει να κλείσει η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, βρίσκει μια λύση γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.

Επεισόδιο 141
Η Φατμαγκιούλ, που ανησυχεί ότι η απόσταση με τον Κερίμ θα συνεχίσει να μεγαλώνει, πηγαίνει στην Αλικαρνασσό για να είναι μαζί του. Μόλις ο Κερίμ την αντικρίζει ξεχνάει όλες του τις ανησυχίες και προσπαθεί να μην σκέφτεται τον Μουσταφά. Η Φατμαγκιούλ με την κίνησή της κάνει ένα πραγματικά μεγάλο βήμα προς τον Κερίμ. Η Μουκάντες, που φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το παιχνίδι που έχει στήσει, προσπαθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Αλικαρνασσό. Παρόλα αυτά, καθώς ο Μουσταφά συνεχίζει να γράφει γράμματα κάθε μέρα για να προσεγγίσει τη Φατμαγκιούλ, η Μουκάντες αναγκάζεται να λάβει και πάλι δράση. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι ο Κερίμ και ο Φαχρετίν έχουν ακολουθήσει στην Αλικαρνασσό τον γιατρό που υπέγραψε την ψευδή μαρτυρία σχετικά με την κακοποίησή της και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει αυτοπροσώπως. 'Οταν τελικά μιλάνε, τότε και οι δυο πλευρές ξαναζούνε εκείνα τα γεγονότα. Καθώς η Φατμαγκιούλ συνεχίζει να συναντιέται με κάθε άτομο υπεύθυνο για τον εφιάλτη που έζησε και να το κοιτάει στα μάτια, ο Κερίμ συνεχίζει να παλεύει κι αυτός με τη συνείδησή του.

Επεισόδιο 142
Ο Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ μένουν επιτέλους μόνοι τους και περνούν μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Η Φατμαγκιούλ κάνει ένα βήμα περαιτέρω στη σχέση τους κι έτσι βρίσκονται σε μια ρομαντική κατάσταση που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν βιώσει οι δυο τους. Η Φατμαγκιούλ νιώθει επιτέλους ασφάλεια έξω από το προστατευτικό της τείχος και συνειδητοποιεί με έκπληξη ότι δεν φοβάται πια καθόλου τον Κερίμ. Ωστόσο, την επόμενη μέρα η διάθεσή τους χαλάει με τα νέα που μαθαίνουν από την Κωνσταντινούπολη. Εξαιτίας αυτών που πέρασαν ο Ραχμί και ο Καντίρ από τους εχθρικούς γείτονες, το ζευγάρι αναγκάζεται να γυρίσει άρον-άρον πίσω. Στο καινούργιο τους σπίτι τους περιμένει άλλος ένας διαφορετικός πόλεμος. Από την άλλη, η είδηση ότι ο Ερντογάν συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη είναι η πρώτη μεγάλη ανταμοιβή στο δικαστικό της αγώνα που συνεχίζεται εδώ και τόσο καιρό. Ο Σελίμ, που συνεχίζει να κρύβεται μαζί με την Αϊτζέ, ολοένα και βρίσκεται σε χειρότερη θέση. Η Περιχάν σοκάρεται μόλις μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα της Λάλε Γκιοζάλ. Παρ' όλα αυτά, όταν όλα αποκαλύπτονται, η Λάλε βρίσκεται ήδη πολλά βήματα μπροστά από τον Ρεσάτ Γιασαράν. 'Ολα τα αρνητικά των τελευταίων ημερών όμως ξεχνιούνται, όταν η οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσει τα γενέθλια του Κερίμ στον κήπο του.

Επεισόδιο 143
Λίγες μέρες απομένουν για το γάμο τους κι ο Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ πρέπει να επιταχύνουν τις προετοιμασίες. Κι οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι που από μέρα σε μέρα το σπίτι που θα ζήσουν παίρνει τη μορφή που ονειρεύονται. Η Μουκάντες, που παρακολουθεί την ευτυχία του ζευγαριού, αρχίζει να πιστεύει ότι την γλίτωσε όσον αφορά το θέμα των επιστολών του Μουσταφά και φροντίζει τα γράμματα, που συνεχίζονται να έρχονται, να μην πέσουν στα χέρια κανενός. Ωστόσο, το σχέδιό της δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε. 'Ενα από τα επόμενα γράμματα που έρχονται πέφτει στα χέρια της Φατμαγκιούλ. Από την άλλη, οι Γιασαράν συνεχίζουν να καταρρέουν.

Επεισόδιο 144
Μετά από τη σύλληψη του Ερντογάν, είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί και ο Σελίμ, ενώ ο Ρεσάτ χρεοκοπεί. Μετά από τη μεγάλη ήττα που πέρασε, χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Η Φατμαγκιούλ είναι γεμάτη από τη γλυκιά αγωνία του γάμου, ενώ το νυφικό της είναι σχεδόν έτοιμο. Το πείσμα τους μαζί με τον Κερίμ απέναντι σε όλους και όλα, τους κάνει να δεθούν ακόμα πιο στενά. Αρχίζουν να πετάνε μια-μια τις πικρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Μόνο από την παρουσία του Μουσταφά δεν μπορούν να γλιτώσουν και παρόλο που αυτός βρίσκεται στη φυλακή, συνεχίζει να απλώνει τη σκιά του επάνω τους.

Επεισόδιο 145
Ο Μουσταφά, που όλον αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη φυλακή και ονειρεύεται τη Φατμαγκιούλ, έρχεται τελικά αντιμέτωπος με την αλήθεια. Της τηλεφωνεί, διατηρώντας μεγάλες ελπίδες, τις οποίες όμως χάνει όταν μαθαίνει ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτεί τον Κερίμ. Το γεγονός, όμως, ότι ακόμα και μέσα από τη φυλακή ο Μουσταφά καταφέρνει να τους δημιουργεί προβλήματα, αναγκάζει τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ να λάβουν πρόσθετα μέτρα. Ωστόσο, με τη γλυκιά αγωνία του γάμου, το ζευγάρι σύντομα ξεχνάει την ύπαρξη του Μουσταφά. Η γυναίκα του Φαχτερίν, Τζένυ, και η κόρη του, Ντενίζ, έρχονται από την Αυστραλία και οι ετοιμασίες του γάμου επιταχύνονται. 'Ολα γίνονται όπως πρέπει και οι πάντες είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν τις παραδόσεις του γάμου. Ψώνια, ορχήστρες, φαγητά και ένας στολισμένος κήπος κατάλληλος για την τελετή, μακριά όμως από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων, που καταφθάνουν από νωρίς έξω από το σπίτι του δικηγόρου Καντίρ. 'Ομως ο Μουσταφά, που ξέρει ότι πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει, αναλαμβάνει δράση για να εμποδίσει οριστικά την ευτυχία της Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ. Πληρώνει κάποιον για να πυροβολήσει τον γαμπρό την ώρα του μυστηρίου!..

Επεισόδιο 146
Ο Ρεσάτ Γιασαράν έχει υποστεί κανονική χρεοκοπία και πια δεν υπάρχει τίποτα στο οποίο να μπορεί να βασιστεί. Ο Ερντογάν έχει επιτέλους παραδοθεί στη μοίρα του και περιμένει στη φυλακή την ημέρα που θα δικαστεί. Ο Σελίμ, που προσπαθεί να αντισταθεί όσο μπορεί στις άσχημες συνθήκες στις οποίες διαβιώνει, ξέρει κατά βάθος ότι πλησιάζει και το δικό του τέλος. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, αν και δεν το ομολογούν ο ένας στον άλλον, γνωρίζουν ότι η πρώτη νύχτα του γάμου τους θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία και προσπαθούν να θάψουν βαθιά μέσα τους ο καθένας ξεχωριστά το φόβο του. Η αμηχανία τους είναι ολοφάνερη, αν και σ' αυτόν τον τομέα η κ. Νεζιχέ, η ψυχολόγος τους, έχει καταφέρει να τους ανακουφίσει αρκετά. Ο ενθουσιασμός φτάνει στο αποκορύφωμά του με το ξημέρωμα της ημέρας του γάμου. Παράλληλα, όμως, η Ασού σπεύδει να ειδοποιήσει τον Καντίρ την τελευταία στιγμή, γιατί έχει καταλάβει ότι ο Μουσταφά σχεδιάζει κάτι απειλητικό για το γάμο. Ο Καντίρ και ο Φαχτρετίν την παρακαλούν να έρθει και εκείνη στην τελετή, μήπως και αναγνωρίσει το άτομο που ο Μουσταφά έχει στείλει για να χαλάσει το γάμο. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, αγνοώντας τι συμβαίνει, είναι έτοιμοι να ζήσουν την πιο ξεχωριστή μέρα αυτής της "απίστευτης" αγάπης και ιστορίας τους.

Επεισόδιο 147
Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ ξεκινάνε το γάμο τους, που τόσους μήνες περίμεναν, με μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Φαχρετίν και ο Καντίρ αναμένουν με φόβο και ανησυχία να βρεθεί ο μισθωμένος δολοφόνος που έστειλε ο Μουσταφά. Η Ασού και ο Σαμί προσπαθούν να προλάβουν έγκαιρα να παρευρεθούν στο γάμο, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν το πρόσωπο του δολοφόνου. Ο εν λόγω άνθρωπος, όμως, παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, καταφέρνει να μπει στον κήπο του σπιτιού και να υποκριθεί τον υπάλληλο της εταιρείας τροφοδοσίας. Ο Μουσταφά, εντωμεταξύ, μετά από καταγγελία του Καντίρ, μεταφέρεται στον ανακριτή, αλλά αρνείται τα πάντα.

Επεισόδιο 148
Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, ανίδεοι για τον κίνδυνο που τους περιτριγυρίζει, απολαμβάνουν το γάμο τους στο έπακρο. Την ώρα της τελετής και οι δυο υπόσχονται αγάπη και ότι θα περάσουν ολόκληρη τη ζωή τους μαζί. Καθώς ο Μουσταφά δεν ακούει τα νέα που περίμενε από την Κωνσταντινούπολη, καταβάλλεται από μεγάλη απελπισία. Ο γάμος οδεύει προς το τέλος του και η ιδέα ότι θα μείνουν ολομόναχοι μέσα στο ίδιο σπίτι αρχίζει να αγχώνει τόσο τον Κερίμ όσο και τη Φατμαγκιούλ. Οι δύο ερωτευμένοι πρόκειται να περάσουν άλλη μια δύσκολη δοκιμασία και μάλιστα την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Επεισόδιο 149
Ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ ξεπερνούν άλλη μια δυσκολία στη ζωή τους, αφότου πέρασε η πρώτη νύχτα του γάμου τους. Η μεγάλη πληγή του παρελθόντος θα πάρει τελικά πολύ χρόνο για να γιατρευτεί. Για την οικογένεια της Φατμαγκιούλ, η χαρά του γάμου σταματάει απότομα, όταν γίνεται γνωστή η είδηση για το θάνατο του Μουσταφά. 'Ολοι μένουν έκπληκτοι και κυρίως η Μουκάντες και ο Ραχμί, που γνώριζαν τον Μουσταφά τόσο καλά από την παλιά τους ζωή στο χωριό. Ο Καντίρ και ο Φαχρετίν θεωρούν πως πρέπει οι ίδιοι να ειδοποιήσουν την Ασού για το θάνατο του Μουσταφά, η οποία εντωμεταξύ έχει γεννήσει το παιδί του και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Και φυσικά η Μουκάντες είναι εκείνη που θέλει να τρέξει να πει τα νέα στη Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 150
Ο Ρεσάτ Γιασαράν ξεπερνάει το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αλλά του μένουν κάποια προβλήματα στην ομιλία και στην κίνηση. Την ίδια στιγμή γίνεται γνωστή η επικοινωνία που έχει η οικογένεια Γιασαράν με τον καταζητούμενο Σελίμ και συνειδητοποιούν ότι πλησιάζουν στο τέλος τους. Για πρώτη φορά, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ περνάνε χρόνο στο δικό τους σπίτι, ως παντρεμένο ζευγάρι. Ο Κερίμ κάνει ένα βήμα παραπέρα, όταν καταλαβαίνει ότι η σιωπή μαζί με την ενοχή της "πρώτης νύχτας τους" θα θέσει απόσταση και ψύχρα μεταξύ τους. Ο Μουσταφά κηδεύεται χωρίς να τον συνοδεύει σχεδόν κανείς. Και παρόλο που έχει βγει οριστικά από τη ζωή του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, ο Μουσταφά θα αφήσει και πάλι πίσω τη σκιά του.

Επεισόδιο 151
Ακόμη κι όταν πέθαινε ο Μουσταφά δεν ήταν αθώος. 'Ηθελε να αφήσει τύψεις συνειδήσεως, που θα κουβαλούσαν για πάντα μαζί τους ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ. Ωστόσο κανένας από τους δυο τους δεν νιώθει ενοχές. Σχετικά με το γράμμα που έφτασε στα χέρια της, η Φατμαγκιούλ μοιράζεται τα συναισθήματά της με τον Κερίμ και του αποδεικνύει ότι έχει αφήσει τα πάντα στην άκρη και είναι έτοιμη να ξεκινήσει μαζί του μια νέα ζωή. Η πρώτη επίσκεψη στο νέο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού, φέρνει τους δικούς τους αντιμέτωπους με μία κρίση. Τώρα είχε έρθει επιτέλους η ώρα να πληρώσει για όλες τις κακίες και τις δολοπλοκίες της η Μουκάντες. Η συσσώρευση του θυμού τόσων χρόνων κάνει τη Φατμαγιούλ να κόψει κάθε δεσμό με τη δόλια Μουκάντες.

Επεισόδιο 152
Μετά τον καυγά του με την Μουκάντες, ο Ραχμί, για πρώτη φορά, θα υψώσει το ανάστημά του, θα πάρει μια απόφαση για την οικογένειά του και θα την πραγματοποιήσει. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι ο Κερίμ έχει ακόμη υποψίες για εκείνη και προσπαθεί να το αποδεχτεί. Δεν θα επιτρέψει όμως τίποτα από το παρελθόν να μπει ξανά ανάμεσά τους. 'Οταν η Φατμαγκιούλ επιστρέφει μετά από μέρες στο εστιατόριό της, την περιμένει μια ακόμη έκπληξη. Η Ασού έχει έρθει με το μωρό στην αγκαλιά της για να την αποχαιρετήσει...

Επεισόδιο 153
Παρά τα όσα συνέβησαν τις πρώτες μέρες του γάμου τους, η Φατμγκιούλ και ο Κερίμ σύντομα προσαρμόζονται στο σπίτι και τη νέα τους ζωή. Ο Κερίμ εργάζεται με χαρά στο νέο του μαγαζί κι η Φατμαγκιούλ φροντίζει το σπίτι και το εστιατόριό της. Παρόλο που η Μουκάντες έχει βγει από τη ζωή τους, η Φατμαγκιούλ αισθάνεται θλίψη γιατί δεν μπορεί να βλέπει τα αγαπημένα της ανίψια χωρίς τη μητέρα τους. Ο Ρεσάτ Γιασαράν, καθώς βλέπει ότι πρόκειται να χάσει στο μεγάλο αγώνα κατά της Φατμαγκιούλ, πηγαίνει στο εστιατόριό της για να της ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, αυτή του η κίνηση δεν είναι καθόλου αθώα. Μαζί με όλες τις ενοχές του παρελθόντος, ανοίγουν όλοι οι παλιοί λογαριασμοί. Κι ενώ ο Ρεσάτ προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν είναι ο μόνος υπαίτιος, βάζει στο στόχαστρό του τη Μουκάντες και της επιτίθεται, φωνάζοντας ότι από εκείνη ξεκίνησαν όλα. Απέναντι σε όλες αυτές τις κατηγορίες και μην έχοντας ούτε καν την υποστήριξη του Ραχμί, η Μουκάντες απομονώνεται και νιώθει ακόμη πιο οργισμένη απέναντι στη Φατμαγκιούλ. Και σαν να μην έφτανε ότι της έχει κάνει μέχρι σήμερα, υπόσχεται στον εαυτό της ότι θα την καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Επεισόδιο 154
'Εχοντας συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων, εκμεταλλευόμενος το όνομα του Ρεσάτ Γιασαράν, ο Μιουνίρ ετοιμάζεται να το σκάσει. Από την άλλη, έχοντας χάσει τα πάντα και όντας αντιμέτωποι με τη φυλακή, οι Γιασαράν θα στραφούν στη βοήθεια της Μουκάντες για άλλη μια φορά. Αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν με έναν αναπάντεχο τρόπο. Ο Κερίμ πρέπει να φύγει εκτός πόλης για δουλειά και θέλει να πάρει μαζί του τη Φατμαγκιούλ. Αυτή η μικρή απόδραση, όμως, θα μετατραπεί χωρίς να το περιμένουν στο ταξίδι του μέλιτος που δεν κάνανε ποτέ και σε μια ρομαντική συνεύρεση, που επιτέλους θα ολοκληρώσει το γάμο τους.

Επεισόδιο 155
Οι διακοπές-έκπληξη του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο, με την ευχάριστη είδηση της σύλληψης του Σελίμ. Με τον αγώνα τους να πλησιάζει στο τέλος, οι δυο τους ονειρεύονται τις ευτυχισμένες μέρες που τους περιμένουν. 'Ενα μεγάλο ρήγμα έρχεται στην οικογένεια Γιασαράν, όταν μαθαίνουν ότι αυτός που κατέδωσε τον Σελίμ, ήταν τελικά ο θείος τους, ο Μιουνίρ.

Επεισόδιο 156
Ο Ραχμί ανακαλύπτει ότι η Μουκάντες έκανε και πάλι σχέδια πίσω από την πλάτη τους αναγκάζοντας τον να πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Κατά τη διάρκεια του καυγά τους, ο Μουράτ ακούει πως ο Ραχμί δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας και το σκάει από το σπίτι. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, που δεν γνωρίζουν τι χαμός έχει ξεσπάσει πίσω στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Εκεί, όμως, μια έκπληξη έρχεται να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι κι αυτή τη φορά είναι το παρελθόν του Κερίμ που θα βάλει σε δοκιμασία τη Φατμαγκιούλ.

Επεισόδιο 157
Τα γενέθλια της Φατμαγκιούλ αποτελούν μια καταπληκτική ευκαιρία, για να αποσυμπιεστούν όλοι από το άγχος της επερχόμενης δίκης. Η Φατμαγκιούλ δεν θέλει να χαλάσει την έκπληξη του Κερίμ κι έτσι δεν αφήνει κανέναν να καταλάβει την αδιαθεσία που νιώθει. Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς η Φατμαγκιούλ είναι εκείνη που θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Νιώθοντας την απομόνωση και την απόρριψη όλης της οικογένειας, η Μουκάντες παίρνει μια καινούργια απόφαση και ο Ραχμί αναγκάζεται να το ανακοινώσει κλαίγοντας στη Φατμαγκιούλ. Για πρώτη φορά στη ζωή τους, τα δυο αδέρφια θα χωριστούν.

Επεισόδιο 158
Λίγο πριν την τελική δίκη, ένα δυσάρεστο γεγονός συμβαίνει στη γειτονιά και κάνει να μετανιώσουν όλοι όσοι περιφρονούσαν μέχρι τότε τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ. Οι Γιασαράν βιώνουν τώρα τις τελευταίες τους ώρες πριν την απόλυτη κατάρρευση, ενώ η Φατμαγκιούλ παρουσιάζεται στο δικαστήριο, έχοντας έναν ακόμη πολύ σοβαρό λόγο για να ελπίζει.

Επεισόδιο 159
Ενα επεισόδιο πριν το τέλος, θα μπορέσει άραγε να τελειώσει αίσια η δίκη της Φατμαγκιούλ; Αυτή θα είναι και η δυσκολότερη διαδικασία, ερχόμενη στο δικαστήριο και ευχόμενη αυτή να είναι η τελευταία φορά που είναι αναγκασμένη να αντικρίσει στα μάτια τους βιαστές της. Τώρα, ανάμεσα στους κατηγορούμενους, είναι και η Μουκάντες, ο Μιουνίρ Τελτζί και ο Ρεσάτ Γιασαράν. Θα μπορέσει να διώξει τελικά από πάνω της τις σκιές η Φατμαγκιούλ;

Επεισόδιο 160
Η περιπέτεια της γλυκιάς Φατμαγκιούλ φθάνει στο τέλος της.
Η αθωότητα, η αγάπη, η συγχώρεση, ο πόνος, η κακία, το έγκλημα, οι ανθρώπινες σχέσεις που τόσο δύσκολα χτίζονται και το ίδιο εύκολα καταρρέουν, είναι μερικές μόνο από τις έννοιες που θα θυμηθούμε, παρακολουθώντας την κατάληξη αυτής της μοναδικής ιστορίας. Το τελευταίο επεισόδιο θα είναι γεμάτο αγωνία, αναμνήσεις, συγκίνηση, αλλά και λύτρωση για όλους όσοι παρακολούθησαν τη σειρά από την πρώτη μέρα. Πώς θα είναι η ζωή της με τον Κερίμ από δω και πέρα;