Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ-Ολυμπιακός 86-70
Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ όχι μόνο επικράτησε του Ολυμπιακού με 86-70, αλλά κατάφερε να καλύψει και τη διαφορά των 7 πόντων με τους οποίους είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ, για τη φάση των ομίλων της Turkish Airlines Euroleague.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποδυναμώσουν το μεγάλο επιθετικό όπλο των "ερυθρόλευκων", τον Βασίλη Σπανούλη, με τον Ονάν να κάνει υπέροχη δουλειά. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, βλέποντας ότι δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, προσπάθησε τουλάχιστον να ηττηθεί με λιγότερους από 7 πόντους, ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Τούρκους να είχε το πάνω χέρι. Όμως η Φενέρ, κάνοντας ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο, και ιδιαίτερα μετά το 33', εκτόξευσε τη διαφορά στο +16 και έκανε την τέταρτη της νίκη στη διοργάνωση. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Κέρτις με 17 πόντους. Για τον Ολυμπιακό, πρώτος σκόρερ ο Χάϊνς με 14.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της ΚΚ Ζάγκρεμπ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Εφές Πίλσεν με 62-66 στην έδρα της Σαρλερουά, ενώ αντίθετα η Γαλατασαράϊ ηττήθηκε στο Καζάν από την Ούνιξ με 72-61.