H Κωνσταντινούπολη ο επόμενος σταθμός του Greek Deluxe Travel Roadshow
Στις 2 Απριλίου, στην Κωνσταντινούπολη, ολοκληρώνονται οι ενέργειες του 2ου Greek Deluxe Travel Roadshow για την ανάδειξη και προώθηση του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας σε επιλεγμένες τουριστικές αγορές.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της εταιρείας Marketing Greece στο ξενοδοχείο Intercontinental.
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση στο Ντουμπάι, τον περασμένο Φεβρουάριο, η δεύτερη «στάση», την οποία συνδιοργανώνουν η Rollerdeck Associates και η Amuse Concept Events με τη συνεργασία της Turkish Airlines, θα είναι χωρισμένη σε δύο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα της διοργάνωσης, η Marketing Greece και οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Πελοποννήσου θα παρουσιάσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν πολυτελείας σε ένα στοχευμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης. Στη συνέχεια, ελληνικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες στοχεύοντας στην παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και στην έναρξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκπρόσωποι του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας όπως το Alexander Beach Hotel, το Blue Palace, το Cretan Pearl Resort & Spa, το Domes of Elounda, το Hyatt Regency Thessaloniki, το The Ixian Grand, το Lucy Hotel, το New Hotel, το Nikki Beach, το Out of the Blue Capsis Elite Resort, το Rodos Park και η Variety Cruises.
Πηγή: www.tovima.gr