Η Βάνα Μπάρμπα εγκατέλειψε το ελληνοτουρκικό project
Εδώ και καιρό, η Βάνα Μπάρμπα είχε προαναγγείλει τη συνεργασία της με δημοφιλείς Τούρκους ηθοποιούς για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα προβάλλουν την Ελλάδα και την Τουρκία στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η συνεργασία «χάλασε» λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος από ελληνικής πλευράς να συμμετάσχει στη φιλόδοξη παραγωγή. Η Βάνα Μπάρμπα είχε έρθει σε συνεννόηση με Τούρκους παραγωγούς για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα παρουσίαζε με τους Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Χαλίτ Εργκέντς και Σεντέφ Αβτσί, γνωστούς από τουρκικές σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα, όπου υποδύονται τους ήρωες Εζέλ, Ονούρ και Μπαχάρ αντίστοιχα. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Ελληνίδα ηθοποιός συναντήθηκε μαζί τους στην Αθήνα, με σκοπό να υπογράψουν και να αρχίσουν τα γυρίσματα. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε φανταστεί η… ανατρεπτική Βάνα και η δουλειά χάλασε.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η ηθοποιός τούς εξήγησε ότι δεν βρέθηκαν Έλληνες παραγωγοί για να συνεργαστούν μαζί τους και επομένως το αρχικό σχέδιο για ελληνοτουρκική συμπαραγωγή πλέον δεν υφίσταται.

«Η Βάνα δεν θέλει με κανέναν τρόπο να γίνει αυτό το ντοκιμαντέρ μόνο με Τούρκους παραγωγούς. Μολονότι, όπως τη διαβεβαίωσαν οι Τούρκοι παραγωγοί, ο σκοπός αυτής της δουλειάς είναι να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές και των δύο πλευρών του Αιγαίου, εκείνη επιμένει ότι πρέπει να υπάρχουν και Έλληνες παραγωγοί, για να μπορεί να ελέγχεται το τι θα βγει τελικά και από ελληνικής πλευράς» αποκαλύπτει άτομο του στενού της περιβάλλοντος. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αν δεν βρεθούν σύντομα Έλληνες που να θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους σε αυτή τη δουλειά, εκείνη δεν πρόκειται να πει το «ναι».

ΠΗΓΗ: Espresso