Karadayı επεισόδια
Επεισόδιο 1
Ο Μαχίρ εργάζεται ως τσαγκάρης μαζί με τον πατέρα του. Η ζωή της οικογένειάς τους γίνεται άνω κάτω, όταν συμμορίες αρχίζουν να διαλύουν τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. Ο Μαχίρ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί την παιδική του φίλη, Αϊτέν, όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός: ο πολυαγαπημένος του πατέρας μπαίνει στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν. Ο Μαχίρ που σκέφτεται ότι αυτό οφείλεται σε μια παρεξήγηση από το παρελθόν, σύντομα ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μια σατανική συνωμοσία. Αν δεν αποδείξει μέσα σε τριάντα ημέρες ότι ο πατέρας του, Ναζίφ, είναι αθώος, τότε εκείνος θα καταδικαστεί σε θάνατο. Ο Μαχίρ έχει μόνο μία λύση, να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαστή Φεριντέ και να την πείσει για την αθωότητα του πατέρα του.

Επεισόδιο 2
Ο Μαχίρ με τη βοήθεια του Ερντάλ παριστάνει τον ασκούμενο δικηγόρο και παίρνει ψεύτικη ταυτότητα ως «Σαλίχ», για να διεισδύσει στο δικαστικό μέγαρο και να παρακολουθεί την υπόθεση του πάτερα του από κοντά. Παρόλο όμως που το θέλει πολύ, του αναθέτουν μια άλλη δίκη και όχι του πατέρα του. Την ίδια νύχτα, σαστίζει με αυτά που μαθαίνει από τον πατέρα του. Ο Ναζίφ είχε γνωρίσει τον δολοφονηθέντα εισαγγελέα Σουλεϊμάν, πριν 30 χρόνια. Ο Τουργκούτ, στην έρευνα που διεξάγει σχετικά με τον Ναζίφ, γνωρίζεται με την Αϊτέν. Ο Τουργκούτ έχει δόλια σχέδια για την όμορφη κοπέλα. Ως Σαλίχ, ο Μαχίρ, αναφέρει στη Φεριντέ την αλήθεια σχετικά με τη δίκη του Εμίν. Η Φεριντέ που φαίνεται να μην έχει πειστεί από τα λεγόμενά του, μπαίνει στη φυλακή για να ερευνήσει η ίδια την υπόθεση. Ο Μαχίρ βρίσκεται επίσης εκεί για να επισκεφθεί τον πατέρα του και μόλις η πόρτα ανοίγει, η Φεριντέ αντικρίζει απέναντί της τον Μαχίρ.

Επεισόδιο 3
Η Φεριντέ ενοχλείται από τον Σαλίχ και θεωρώντας τον ως έναν άνθρωπο που ανακατεύεται περισσότερο από όσο πρέπει στις υποθέσεις της, του ζητά να εργαστεί κοντά σε έναν άλλον δικαστή. Ο Σαλίχ ακούγοντάς της πιστεύει ότι όλα τελείωσαν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο αστυνόμος Γιασίν συλλαμβάνει τον Μαχίρ, αναγκάζοντάς τον να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο. Η Αϊτέν, λόγω του ότι ο Μαχίρ δεν γυρίζει σπίτι εκείνο το βράδυ, πιστεύει ότι την απατά. Τελικά ο Μαχίρ βρίσκει το δίκιο του και η Φεριντέ του αναθέτει την υπόθεση σχετικά με τη δίκη του Ναζίφ Καρά. Ο Μαχίρ που πετυχαίνει τον σκοπό του, πηγαίνει ξανά στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα για να εξετάσει την υπόθεση. Εκεί βρίσκει ένα ματωμένο δαχτυλικό αποτύπωμα, το οποίο μετά από εξέταση φαίνεται ότι δεν ανήκει στο Ναζίφ Καρά. Τώρα στο μυαλό όλων υπάρχει το ίδιο ερώτημα. Σε ποιον ανήκει το αποτύπωμα;

Επεισόδιο 4
Ο Μαχίρ σκέφτεται ότι το αποτύπωμα που βρέθηκε το οποίο δεν ανήκει στον πατέρα του, μπορεί να τον σώσει, αλλά συναντά ξανά ένα εμπόδιο μπροστά του. Ο Τουργκούτ που αντιλαμβάνεται ότι είναι θέμα χρόνου να ανακαλυφθεί ποιος είναι ο δολοφόνος, δεν κάθεται άπραγος. Καταστρώνει σχέδια για τον Ναζίφ. Ο Τουργκούτ που για να πετύχει τον στόχο του, χρησιμοποιεί όλες τις διασυνδέσεις του και ζητά να υπογράψει την ομολογία του ο Ναζίφ. Ο Μαχίρ (Σαλίχ) που δεν πτοείται, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, συμμετέχει στον Χορό της Δημοκρατίας, ώστε να καταφέρει να συναντήσει και να μιλήσει με τη γραμματέα Σερά. Ωστόσο κι εδώ ο Τουργκούτ έχει άλλα σχέδια.

Επεισόδιο 5
Ο Σαλίχ έχει πάει στον χορό και περιμένει να έρθει η Σερά, καταλήγει κάποια στιγμή να χορεύει με τη Φεριντέ. Ο Τουργκούτ ζηλεύει όταν τους βλέπει μαζί. Η Αϊτέν από την άλλη, θα εμφανιστεί στον χορό για να τραγουδήσει χωρίς να το γνωρίζει ο Μαχίρ. Αυτός τελικά αποφασίζει να μείνει μακριά από τη Φεριντέ και το δικαστικό μέγαρο. Εγκαταλείπει στη μέση το χορό και φεύγει ξαφνικά. Ο Μαχίρ συνθλίβεται όταν ακούει ότι ο πατέρας του ανέλαβε την ευθύνη για το έγκλημα και χάνει το μυαλό του όταν μαθαίνει ότι κάποιοι βασάνισαν τη μητέρα του. Από τη μια θέλει να τιμωρήσει αυτούς που πείραξαν την οικογένειά του και από την άλλη προσπαθεί να προσεγγίσει τον πατέρα του, ο οποίος ωστόσο σωπαίνει.

Επεισόδιο 6
Καθώς ο Μαχίρ αναζητά διεξόδους για να σώσει από την αγχόνη τον πατέρα του, ο οποίος ήδη υπέγραψε την ομολογία του, ο Τουργκούτ αρχίζει να ερευνά την ταυτότητα του νεαρού δικηγόρου που μπλέκεται στα πόδια του. Ο (Μαχίρ) Σαλίχ που αγνοεί τις κινήσεις του Τουρκούτ, προσπαθεί να πείσει τη Φεριντέ ότι ο Ναζίφ Καρά βασανίστηκε. Η Φεριντέ, παρόλο που δεν το παραδέχεται ανοιχτά, έχει αρχίσει να επηρεάζεται από τον Σαλίχ. Η Αϊτέν έρχεται σε δύσκολη θέση από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον χορό και στρέφεται προς τον Νετζντέτ.

Επεισόδιο 7
Ο Μαχίρ προσπαθεί να πείσει τη Φεριντέ ότι ο Ναζίφ έχει υποστεί βασανιστήρια και η Φεριντέ αρχίζει να επηρεάζεται από τους ισχυρισμούς του. Η Αϊτέν, που δεν έχει ιδέα σχετικά με τη συνεργασία του Μαχίρ και της Φεριντέ, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά τις φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν το βράδυ του χορού και ζητάει βοήθεια από τον Νετζντέτ. Τα αποτελέσματα της έρευνας του Τουργκούτ, αποκαλύπτουν το ότι ο Μαχίρ δεν είναι ο φερόμενος ως «Σαλίχ Ιπέκ», τότε με μεγάλη μυστικότητα αρχίζει να ψάχνει ποιος είναι στην πραγματικότητα αυτός ο άντρας. Η Σερρά μπαίνει στο σπίτι του Τουργκούτ μετά την απροειδοποίητη επιστροφή της στην πατρίδα για να του κάνει έκπληξη. Το ίδιο βράδυ όμως, ο Μαχίρ αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι του εισαγγελέα.

Επεισόδιο 8
Ο Μαχίρ και η Φεριντέ με όσα έχουν προηγηθεί αρχίζουν να έρχονται πολύ κοντά και ο έρωτας ανάμεσά τους δείχνει να δυναμώνει. Ο Τουργκούτ καθώς θέλει να καταστρέψει τον Μαχίρ, ασχολείται μαζί του και προσπαθεί να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Καθώς ο Ναζίφ βρίσκεται στο προαύλιο της φυλακής, ακούει τον Μαχίρ να τον φωνάζει. Θα μπορέσει ο Ναζίφ να εφαρμόσει όσα είχε πει στον Μαχίρ; Ο Μαχίρ θα επιχειρήσει να μπει στη φυλακή, παρόλο που η είσοδος του έχει απαγορευτεί, όταν εκείνη τη στιγμή θα ακουστεί ένας πυροβολισμός…

Επεισόδιο 9

Ο Τουργκούτ αναθέτει στον Νετζντέτ να καθαρίσει το ζήτημα με τον Ναζίφ στη φυλακή. Μετά από πολλή σκέψη, ο Νετζντέτ βρίσκει τον εχθρό του Ναζίφ, τον Φαρούκ και του αναθέτει τη δολοφονία του Ναζίφ, με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ο Μαχίρ και η Φεριντέ, δεν θα αφήσουν ανεξιχνίαστο τον ξαφνικό φόνο του Σις Καζίμ και θα συνεχίσουν τις έρευνες. Αυτή τη φορά όμως, αντιλαμβάνονται τον Τζεμίλ και τον καταδιώκουν. Όταν τελικά τον συλλαμβάνουν, ένα όνομα που εκείνος θα τους αποκαλύψει, θα τους προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Επεισόδιο 10

Ο Τουργκούτ Ακίν, ειδοποιεί τις αρχές ότι ο Ναζίφ Καρά βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά τη δολοφονία στη φυλακή, τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο. Ο Τουργκούτ θα πρέπει πλέον να κάνει πιο προσεκτικά βήματα. Η Φεριντέ έχει βάλει στόχο να μάθει ποιος είναι ο Μαχίρ Καρά και πηγαίνει μόνη της στη γειτονιά του για να βρει πληροφορίες. Αρχικά επισκέπτεται το μαγαζί και μετά πηγαίνει στη Στοά. Όσα μαθαίνει στη Στοά την εκπλήσσουν και τώρα πια θέλει να γνωρίσει τον Μαχίρ οπωσδήποτε.

Επεισόδιο 11

Καθώς η Φεριντέ περιμένει τον Μαχίρ στο πάρτι των γενεθλίων της, εκείνος δίνει κατάθεση στο τμήμα. Όταν η Φεριντέ διαβάσει την κατάθεσή του, αποφασίζει να γνωρίσει τον Μαχίρ, καθώς δεν γνωρίζει πως είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Σαλίχ. Ο Ναζίφ συναντιέται με την Αϊτέν και αποφασίζει να τους αρραβωνιάσει στο επόμενο επισκεπτήριο. Αυτή η είδηση φέρνει τον Μαχίρ σε δύσκολη θέση, καθώς του είναι αδύνατο να αρνηθεί κάτι στον πατέρα του. Ο Τουργκούτ ανακαλύπτει ένα στοιχείο, αποδεικνύει ότι εκείνος που μπήκε στο σπίτι της Φεριντέ ήταν ο Μαχίρ και συντάσσει ένταλμα σύλληψης για αυτόν. Ο Μαχίρ ακολουθεί ξανά επικίνδυνα μονοπάτια προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα για την εγχείρηση του Χαλίλ. Ορκίστηκε στον εαυτό του να τα καταφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Επεισόδιο 14

O πατέρας της Φεριντέ ψάχνει την πραγματική ταυτότητα του Μαχίρ. Προκειμένου να βρει μια άκρη, ενημερώνει μέχρι και πρόσωπα υψηλού αξιώματος. Μόλις μαθαίνει πως δεν γνωρίζουν κάποιον με το όνομα «Σαλίχ», ξεκινάει μια συστηματική ερεύνα με σκοπό να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του άνθρωπου που κυκλοφορεί στο δικαστήριο, παριστάνοντας κάποιον άλλον. Από την άλλη, η Αϊτέν, δεν απορρίπτει πλέον τις προτάσεις του Νετζντέτ, ενώ φαίνεται να έχει κάποια καινούργια σχέδια στο μυαλό της…

Επεισόδιο 15

O Τουργκούτ λέει στη Φεριντέ πως δεν υπάρχει κανείς με το όνομα «Σαλίχ Ιπέκ» και καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτός που είναι μαζί τους στο δικαστήριο δεν είναι δικηγόρος, άλλα ένας μυστικός πράκτορας του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει τον λόγο που ο αστυνομικός Γιασίν τον συνέλαβε. Η Φεριντέ παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Μαχίρ που τον ξαφνιάζει. Η Αϊτέν τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μαχίρ κι έτσι θυμωμένη πηγαίνει αμέσως στο δικαστήριο και ανακοινώνει ποια είναι στη Φεριντέ.

Επεισόδιο 16

Η Φεριντέ όταν ξεπερνάει το αρχικό σοκ από την παρέμβαση της Αϊτέν, θυμώνει και αποφεύγει τον Μαχίρ. Εκείνος επιμείνει για μια εξήγηση, πιέζοντάς την να του αποκαλύψει τι συνέβη. Τότε η Φεριντέ του δηλώνει πως από εδώ και στο εξής η σχέση τους θα είναι αυστηρά -και μόνο- επαγγελματική. Ο αστυνομικός Γιασίν αποφασίζει να βοηθήσει τον Μαχίρ σχετικά με την υπόθεση του πατέρα του. Έτσι, του αποκαλύπτει κάποια σημαντικά στοιχεία. Ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η εφημερίδα του, τύπωσε παραποιημένη τη συνέντευξη που του έδωσε ο Ναζίφ Καρά.

Επεισόδιο 17

Ο Μαχίρ προσπαθεί μάταια να αποκαλύψει τα αισθήματά του στη Φεριντέ. Η Φεριντέ είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει μακριά της, πολεμώντας μέσα της όσα νιώθει για αυτόν. Ο Μαχίρ είναι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, γιατί δεν μπορεί να της ομολογήσει την αλήθεια, έτσι κάτω από αυτές τις συνθήκες ο έρωτάς τους δείχνει καταδικασμένος. Ταυτόχρονα, ο Μαχίρ αναζητάει τη χαμένη κατάθεση της Σερρά και ο Τουργκούτ ετοιμάζει μια μεγάλη παγίδα στον Ναζίφ.

Επεισόδιο 18

Η δίκη του Ναζίφ Καρα διακόπτεται από έναν απρόσμενο επισκέπτη. Ο Γιασίν προσκομεί ένα καινούργιο αποδεικτικό στοιχειό, το οποίο αλλάζει την απόφαση της Φεριντέ και οδηγεί σε αναβολή τη δίκη. Ο Μαχίρ κανονίζει με τους άντρες της οικογένειάς του και τον Γιασίν να βγουν, αλλά ο αδελφός του, o Ορχάν, δημιουργεί ξανά προβλήματα και τους καταστρέφει τη βραδιά. Η Φεριντέ προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρυνθεί από τον Μαχίρ. Έτσι αποφασίζει να φύγει για να απομονωθεί σε ένα μικρό ξενοδοχείο. Ο Μαχίρ μόλις μαθαίνει πού κρύβεται, τρέχει αμέσως να τη βρει, όμως προς τα εκεί κατευθύνεται και ο Τουργκούτ… 

Επεισόδιο 23

Τα κακόβουλα σχέδια του Τουργκούτ έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Η οικογένεια Καρά, η οποία είναι συντετριμμένη εξαιτίας της απαγωγής του μικρού Ναζίφ, ταράζεται μ’ ένα νέο που φτάνει από τον Ορχάν. Ο Οσμάν, αντιλαμβάνεται αμέσως πως ο αδερφός του σχετίζεται με αυτή την πλεκτάνη. Ο Μαχίρ, πιέζει τον Οσμάν για να τον κάνει να μιλήσει. Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Ναζίφ δέχεται ένα τηλεφώνημα. Τώρα, ξέρει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σώσει τον εγγονό του. Η Φεριντέ, που περιμένει τον Μαχίρ να φτάσει στα γενέθλια του πατέρα της, απογοητεύεται έντονα όταν εκείνος δεν πηγαίνει. Την απουσία του Μαχίρ εκμεταλλεύεται αμέσως ο Τουργκούτ, ο οποίος δεν αφήνει μόνη τη Φεριντέ.

Επεισόδιο 24

O Μαχίρ με τη βοήθεια του Γιασίν, ψάχνει ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του μικρού Ναζίφ, καθώς και πού τον κρατάνε κρυμμένο. Ο Οσμάν συγκρούεται έντονα με τον Νετζέντ, γιατί γνωρίζει πως αυτός είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Ο Ναζίφ, ύστερα από το εκβιαστικό τηλεφώνημα που λαμβάνει, πηγαίνει να μιλήσει στη Φεριντέ, εκείνη όμως δεν τον δέχεται. Ο Ναζίφ, προκειμένου να σώσει τον εγγονό του, αποφασίζει να δηλώσει ένοχος. Ο Μαχίρ, έχει πολύ λίγο χρόνο για να εντοπίσει τον μικρό Ναζίφ και να εμποδίσει τον πατέρα του να προβεί στην καταστροφική δήλωση. Ο Τουργκούτ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Μαχίρ ανακάλυψε τον μικρό Ναζίφ. Έτσι, καταστρώνει ένα ακόμα ύπουλο σχέδιο, με σκοπό να δώσει ένα επιπλέον χτύπημα στην οικογένεια Καρά. Την ίδια στιγμή η Φεριντέ, βρίσκεται ένα βήμα πριν πάρει μια καθοριστική απόφαση.

Επεισόδιο 25

Ο Μαχίρ για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει, αποφασίζει να συναντήσει τη Φεριντέ. Εκείνη όμως είναι απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του και απαιτεί να της εξηγήσει τον λόγο που τελικά δεν παραβρέθηκε στο τραπέζι γενεθλίων του πατέρα της. Ο Μαχίρ βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε δύσκολη θέση. Η Φεριντέ, ανακαλύπτει τα ψέματα του πατέρας της και εγκαταλείπει το σπίτι. Την ίδια στιγμή ο Μαχίρ, έρχεται αντιμέτωπος με τον αδελφό του Ορχάν και τον γαμπρό του Μπουλέντ, μετά από τα όσα μαθαίνει για αυτούς. Ο Τουργκούτ, βρίσκει το κίνητρο που αναζητούσε για να συνδέσει την υπόθεση ενοχής του Ναζίφ. Ο Μαχίρ, πείθει τον Γκεβεζέ Αχμέτ, να ομολογήσει όλα όσα γνωρίζει στη δίκη. Μόνο που και οι δυο, αγνοούν τη σατανική παγίδα που τους έχουν στήσει για τη μέρα της δίκης.

Επεισόδιο 26

Η παγίδα που στήνεται μπροστά από τα δικαστήρια, αλλάζει δραματικά την πορεία της υπόθεσης. Η σωτηρία του Ναζίφ, εξαρτάται από τη ζωή του Γκεβεζέ Αχμέτ, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα και όλα για ακόμα μια φορά είναι αμφίρροπα. Στη δίκη, ο Τουργκούτ βγάζει τον «άσσο από το μανίκι του» και κάνει την έκπληξη. Ο Μαχίρ, μαθαίνει πρώτη φορά, πως ο πατέρας του έχει μυστικά. Η εξέλιξη της υπόθεσης, εξαρτάται τώρα και από τη μητέρα του, τη Νιχάν. Ο Μαχίρ, προκειμένου να αποκαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μητέρα του. Η Φεριντέ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον Μαχίρ και τον πατέρα της. Ο Μαχίρ, δεν την αφήνει τη μόνη και έτσι, οι δυο τους περνούν μαζί τη νύχτα. Ο Μεχμέτ Σαήμ, ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό σχετικά με τον Μαχίρ.

Επεισόδιο 27

Ο Μεχμέτ Σαήμ και ο Τουργκούτ αφού μαθαίνουν πως ο Μαχίρ δεν βρίσκεται σε κρατική μυστική αποστολή, αποφασίζουν να τον βγάλουν απ’ τη μέση. Έτσι, ο Τουρκούτ δίνει εντολή στον Νετζντέτ να τον σκοτώσει. Ο Μαχίρ, ανακαλύπτει τα γράμματα της Νιχάν, σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να φανταστεί. Τότε, τα δίνει στη Φεριντέ, η οποία τα διαβάζει, ενώ Μαχιρ βρίσκεται δίπλα της. Οι απαντήσεις που αναζητούν για την υπόθεση, ίσως είναι “κρυμμένες” εκεί. Τα γράμματα της Νιχάν, αναστατώνουν τον Μαχίρ, ενώ η Φεριντέ θα θελήσει να μάθει τα μυστικά του. Ο Γιασίν τσακώνεται με τον αρχηγό του. Ο Μαχίρ που ακούει τον καβγά τους, καταλαβαίνει τη θυσία που έκανε ο Γιασίν και προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Ο Ορχάν ανακαλύπτει τη διεύθυνση της Νιχάν και την επισκέπτεται. Ο Νετζντέτ, ακολουθεί τον Μαχίρ, με σκοπό να τον σκοτώσει. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαχίρ, έχει αρχίσει. Πλέον, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν…

Επεισόδιο 28

Ο Μαχίρ, βοηθάει τον Γιασίν σε ένα κόλπο λαθρεμπορίας που κάνει ο υπόκοσμος. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν. Ο Μαχίρ, βλέπει τον Τουργκούτ στο μέρος που γίνεται το λαθρεμπόριο και αυτό του κινεί κάποιες υποψίες. Ο Νετζντέτ, ο οποίος συνειδητοποίει πως ο Σαλίχ, στην πραγματικότητα είναι ο Μαχίρ, αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα στον Τουργκούτ, κάνοντας τον έξαλλο από θύμο. Στη συνεχεία, ο Τουργκούτ ενημερώνει την οικογένεια της Φεριντέ, ενώ προκειμένου να ρίξει τη μάσκα του Μαχίρ, του στήνει μια μεγάλη παγίδα. Ο Μεχμέτ Σαήμ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητά να συναντηθούν όλοι μαζί για να συμφιλιωθούν με την κόρη του και επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Μαχίρ αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητά του στη Φεριντέ. Μόνο που πρώτα, θα της κάνει πρόταση γάμου…

Επεισόδιο 29
Όταν η Φεριντέ μαθαίνει το μυστικό του Μαχίρ, παθαίνει σοκ κι αποφασίζει να τον τιμωρήσει. Έτσι βγάζει εναντίον του εντολή σύλληψης για “παραποίηση και πλαστογραφία δημοσίων έγγραφων μετά χρήσεως”. Από την άλλη, ο Τουργκούτ σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και κάνει μια αναπάντεχη κίνηση για να κερδίσει την καρδιά της Φεριντέ. Ο Μαχίρ, υποψιάζεται πως πίσω από τη συγκάλυψη των γεγονότων της παράνομης αποστολής, εμπλέκεται ο Τουργκούτ. Προκειμένου να πάρει τον φάκελο της υπόθεσης, μπαίνει κρυφά στο δικαστήριο, στο γραφείο του Τουργκούτ. Ο Μαχίρ, εμφανίζεται μπροστά στη Φεριντέ, κρατώντας τον φάκελο με σκοπό να ξεσκεπάσει τον Τουργκούτ. Αγνοεί όμως πως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια θανάσιμη παγίδα. O δολοφόνος του… τον περιμένει!

Επεισόδιο 30
Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαχίρ καταρρακώνει τη Φεριντέ, η οποία ζητάει από τον Τουργκούτ να εντοπίσει αυτόν που τον πυροβόλησε. Ταυτόχρονα, η οικογένεια Καρά σοκάρεται όταν ενημερώνεται για την εντολή σύλληψης του Μαχίρ. Ο Τουργκούτ, καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ έκλεψε το εμπόρευμα της παράνομης αποστολής μαζί με τον Γιασίν. Για να δικαιωθεί στα μάτια της Φεριντέ και για κατηγορήσει τον Μαχίρ, οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο. Στο νοσοκομείο, η κατάσταση του Μαχίρ, συνεχώς χειροτερεύει. Ο Ναζίφ, παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο για χάρη του γιου του. Την ίδια στιγμή, η Φεριντέ, νιώθει αβάσταχτο πόνο για τον αγαπημένο της που χαροπαλεύει. Μετά από έντονη εσωτερική διαμάχη, η Φεριντέ αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο. Ο Μαχίρ είναι έτοιμος ν’ αφήσει την τελευταία του πνοή και στο πλευρό του βρίσκεται συντετριμμένη, η αγαπημένη του Φεριντέ...

Επεισόδιο 31
Ακούγοντας ο Μαχίρ τη Φεριντέ να του μιλάει, αρχίζει να ανακτά τις αισθήσεις του. Βλέποντάς τον όμως να επανέρχεται, η Φεριντέ απομακρύνεται από κοντά του. Μέσα από τη δύσκολη κατάστασή του ο Μαχίρ, προσπαθεί να βάλει τα γεγονότα σε μια σειρά. Φέρνοντας ξανά στο μυαλό του τα λόγια της Φεριντέ που άκουσε, αναρωτιέται αν η στιγμή αυτή συνέβη στην πραγματικότητα ή ήταν προϊόν της φαντασίας του. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του Μαχίρ, είναι αδύνατο να παρουσιαστεί στη δίκη του πατέρα του. Ενώ ο Τουργκούτ περιμένει από τη Φεριντέ, να πάρει την τελική απόφαση, ένα απρόσμενο γεγονός τους συνταράσσει όλους, με αποτέλεσμα όσα συμβούν στη δίκη να είναι τόσο καθοριστικά, ώστε να ορίσουν τη μοίρα της οικογένειας Καρά.Ο Τουργκούτ, που δεν το βάζει κάτω, στήνει ακόμα μια παγίδα στον Μαχίρ και επιβεβαιώνει μπροστά στα μάτια της Φεριντέ, πως ο αγαπημένος της συνδέεται με τον υπόκοσμο. Τα χέρια του Μαχίρ έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα γεγονότα έχουν δεθεί, αισθάνεται εγκλωβισμένος. Τελικά όμως αποφασίζει να δράσει κι έτσι το σκάει από το νοσοκομείο. Όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ο Τουργκούτ, θα είναι η στιγμή που οι δύο άντρες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι, πρόσωπο με πρόσωπο.

Επεισόδιο 52
O Ορχάν πηγαίνει στο δικαστήριο για να μιλήσει στη Φεριντέ, όταν πέφτει πάνω στον αδελφό του. Η Σερρά δίνει κατάθεση στη Φεριντέ και αποκαλύπτει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τη μέρα του φόνου. Για άλλη μια φορά όμως, δεν λέει την αλήθεια.

Επεισόδιο 53
Με την ομολογία της Σερρά, ο Μαχίρ αρχίζει να ερευνά τις χαμένες λεπτομέρειες από τη μέρα του φόνου. Η Φεριντέ απογοητευμένη από όσα άκουσε από τη Σερρά για τον Τουργκούτ, διαπληκτίζεται μαζί του.

Επεισόδιο 54
Ο Μπουλέντ μπλέκει όλο και πιο βαθιά στην παγίδα που του έχει στήσει ο Νετζέντ, αλλά αυτή τη φορά θα παρασύρει και τον Ορχάν. Η Φεριντέ θα κάνει μια κίνηση που θα φέρει σε αμηχανία.

Επεισόδιο 55
Ο Μαχίρ έχει σαστίσει λόγω της επίσκεψης της Φεριντέ στο σπίτι του. Η Σαφιγιέ συγκρατεί τον Ορχάν να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τον αδελφό του. Ο Μεχμέτ Σαήμ, μαθαίνει πως η Φεριντέ πέρασε μια βραδιά στο Μπολού με τον Μαχίρ και τον προειδοποιεί… με τον δικό του τρόπο.

Επεισόδιο 56
Ο Μαχίρ, ξεδιπλώνει ένα προς ένα, τα ψέματα του Τουργκούτ στη Φεριντέ. Αυτός όμως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και αποσύρεται από την υπόθεση του Ναζίφ Καρά.

Επεισόδιο 57
Ο Τουργκούτ όμως δεν ησυχάζει και ετοιμάζει νέα σχέδια μαθαίνει την απόφαση της Φεριντέ σχετικά με τον πατερά του.

Επεισόδιο 58
Ο Ναζίφ, ελεύθερος πλέον απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του. Από την άλλη, ο Τουργκούτ θέτει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδια που έχει οργανώσει εις βάρος της οικογένειας Καρά.

Επεισόδιο 59
Ο Νετζντέτ, μπαίνει τη νύχτα κρυφά στο σπίτι του Ναζίφ με σκοπό να απαγάγει τον μικρό Ναζίφ. Η Φεριντέ, προσκαλεί τον Μαχίρ στα γενέθλια του πατέρα της. Ο Μεχμέτ Σαήμ, προειδοποιεί τον Μαχίρ για το αντίθετο, όμως εκείνος έχει ήδη υποσχεθεί στη Φεριντέ πως θα πάει.

Επεισόδιο 60
Ο Ορχάν αποδέχεται τη δουλειά που του προτείνει ο Νετζέντ για να κρατάει τους λογαριασμούς τους. Ο Μαχίρ, κρύβει από τον πατέρα του πως είναι ερωτευμένος με τη Φεριντέ. Η Αϊτέ όμως, καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο, προκειμένου να μάθει ο Ναζίφ την πραγματικότητα.

Επεισόδιο 61
Τα κακόβουλα σχέδια του Τουργκούτ έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Η οικογένεια Καρά, η οποία είναι συντετριμμένη εξαιτίας της απαγωγής του μικρού Ναζίφ, ταράζεται μ’ ένα νέο που φτάνει από τον Ορχάν.

Επεισόδιο 62
Ο Οσμάν, αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του σχετίζεται με την πλεκτάνη. Ο Μαχίρ, πιέζει τον Οσμάν για να τον κάνει να μιλήσει. Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Ναζίφ δέχεται ένα τηλεφώνημα. Τώρα, ξέρει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σώσει τον εγγονό του…

Επεισόδιο 63
Η Φεριντέ, που περιμένει τον Μαχίρ να φτάσει στα γενέθλια του πατέρα της, απογοητεύεται έντονα όταν εκείνος δεν πηγαίνει. Την απουσία του Μαχίρ εκμεταλλεύεται αμέσως ο Τουργκούτ, ο οποίος δεν αφήνει μόνη τη Φεριντέ.

Επεισόδιο 64
O Μαχίρ με τη βοήθεια του Γιασίν, ψάχνει ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του μικρού Ναζίφ, καθώς και πού τον κρατάνε κρυμμένο. Ο Οσμάν συγκρούεται έντονα με τον Νετζέντ, γιατί γνωρίζει πως αυτός είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Ο Ναζίφ, ύστερα από το εκβιαστικό τηλεφώνημα που λαμβάνει, πηγαίνει να μιλήσει στη Φεριντέ, εκείνη όμως δεν τον δέχεται.

Επεισόδιο 65
Ο Ναζίφ, προκειμένου να σώσει τον εγγονό του, αποφασίζει να δηλώσει ένοχος. Ο Μαχίρ, έχει πολύ λίγο χρόνο για να εντοπίσει τον μικρό Ναζίφ και να εμποδίσει τον πατέρα του να προβεί στην καταστροφική δήλωση σχετικά με την ενοχή του.

Επεισόδιο 66
Ο Τουργκούτ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Μαχίρ ανακάλυψε τον μικρό Ναζίφ. Έτσι, καταστρώνει ένα ακόμα ύπουλο σχέδιο, με σκοπό να δώσει ένα επιπλέον χτύπημα στην οικογένεια Καρά. Την ίδια στιγμή η Φεριντέ, βρίσκεται ένα βήμα πριν πάρει μια καθοριστική απόφαση.

Επεισόδιο 67
Ο Μαχίρ για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει, αποφασίζει να συναντήσει τη Φεριντέ. Εκείνη όμως είναι απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του και απαιτεί να της εξηγήσει τον λόγο που τελικά δεν παραβρέθηκε στο τραπέζι γενεθλίων του πατέρα της. Ο Μαχίρ βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε δύσκολη θέση.

Επεισόδιο 68
Η Φεριντέ, ανακαλύπτει τα ψέματα του πατέρας της και εγκαταλείπει το σπίτι. Την ίδια στιγμή ο Μαχίρ, έρχεται αντιμέτωπος με τον αδελφό του Ορχάν και τον γαμπρό του Μπουλέντ, μετά από τα όσα μαθαίνει για αυτούς.

Επεισόδιο 69
Ο Τουργκούτ, βρίσκει το κίνητρο που αναζητούσε για να συνδέσει την υπόθεση ενοχής του Ναζίφ. Ο Μαχίρ, πείθει τον Γκεβεζέ Αχμέτ, να ομολογήσει όλα όσα γνωρίζει στη δίκη. Μόνο που και οι δύο, αγνοούν τη σατανική παγίδα που τους έχουν στήσει για τη μέρα της δίκης.

Επεισόδιο 70
Η παγίδα που στήνεται μπροστά από τα δικαστήρια, αλλάζει δραματικά την πορεία της υπόθεσης. Η σωτηρία του Ναζίφ, εξαρτάται από τη ζωή του Γκεβεζέ Αχμέτ, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα και όλα για ακόμα μια φορά είναι αμφίρροπα. Στη δίκη, ο Τουργκούτ βγάζει τον «άσσο από το μανίκι του» και κάνει την έκπληξη.

Επεισόδιο 71
Ο Μαχίρ, μαθαίνει πρώτη φορά, πως ο πατέρας του έχει μυστικά. Η εξέλιξη της υπόθεσης, εξαρτάται τώρα και από τη μητέρα του, τη Νιχάν. Ο Μαχίρ, προκειμένου να αποκαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μητέρα του.

Επεισόδιο 72
Η Φεριντέ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον Μαχίρ και τον πατέρα της. Ο Μαχίρ, δεν την αφήνει τη μόνη και έτσι, οι δυο τους περνούν μαζί τη νύχτα. Ο Μεχμέτ Σαήμ, ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό σχετικά με τον Μαχίρ.

Επεισόδιο 73
Ο Μεχμέτ Σαήμ και ο Τουργκούτ αφού μαθαίνουν πως ο Μαχίρ δεν βρίσκεται σε κρατική μυστική αποστολή, αποφασίζουν να τον βγάλουν απ’ τη μέση. Έτσι, ο Τουρκούτ δίνει εντολή στον Νετζντέτ να τον σκοτώσει.

Επεισόδιο 74
Ο Μαχίρ, ανακαλύπτει τα γράμματα της Νιχάν, σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να φανταστεί. Τότε, τα δίνει στη Φεριντέ, η οποία τα διαβάζει, ενώ Μαχιρ βρίσκεται δίπλα της. Οι απαντήσεις που αναζητούν για την υπόθεση, ίσως είναι “κρυμμένες” εκεί. Τα γράμματα της Νιχάν, αναστατώνουν τον Μαχίρ, ενώ η Φεριντέ θα θελήσει να μάθει τα μυστικά του.

Επεισόδιο 75
Ο Γιασίν τσακώνεται με τον αρχηγό του. Ο Μαχίρ που ακούει τον καβγά τους, καταλαβαίνει τη θυσία που έκανε ο Γιασίν και προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Ο Ορχάν ανακαλύπτει τη διεύθυνση της Νιχάν και την επισκέπτεται. Ο Νετζντέτ, ακολουθεί τον Μαχίρ, με σκοπό να τον σκοτώσει. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαχίρ, έχει αρχίσει. Πλέον, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν…

Επεισόδιο 76
O Μαχίρ βοηθάει τον Γιασίν σε ένα κόλπο λαθρεμπορίας. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν. Ο Μαχίρ, βλέπει τον Τουργκούτ στο μέρος που γίνεται το λαθρεμπόριο και αυτό του κινεί κάποιες υποψίες.

Επεισόδιο 77
Ο Νετζντέτ συνειδητοποίει πως ο Σαλίχ, στην πραγματικότητα είναι ο Μαχίρ και το αποκαλύπτει στον Τουργκούτ, κάνοντας τον έξαλλο. Στη συνεχεία, ο Τουργκούτ ενημερώνει την οικογένεια της Φεριντέ, ενώ προκειμένου να ρίξει τη μάσκα του Μαχίρ, του στήνει μια μεγάλη παγίδα.

Επεισόδιο 78
Ο Μεχμέτ Σαήμ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητά να συναντηθούν όλοι μαζί για να συμφιλιωθούν και επισημοποιήσουν τη σχέση του με την κόρη του. Ο Μαχίρ αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα στη Φεριντέ. Μόνο που πρώτα, θα της κάνει πρόταση γάμου…

Επεισόδιο 79
Όταν η Φεριντέ μαθαίνει το μυστικό του Μαχίρ, παθαίνει σοκ κι αποφασίζει να τον τιμωρήσει. Έτσι βγάζει εναντίον του εντολή σύλληψης για “παραποίηση και πλαστογραφία δημοσίων έγγραφων μετά χρήσεως”.

Επεισόδιο 80
Ο Τουργκούτ σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και κάνει μια αναπάντεχη κίνηση για να κερδίσει την καρδιά της Φεριντέ. Ο Μαχίρ, υποψιάζεται πως πίσω από τη συγκάλυψη των γεγονότων της παράνομης αποστολής, εμπλέκεται ο Τουργκούτ.

Επεισόδιο 81
Ο Μαχίρ προκειμένου να πάρει τον φάκελο της υπόθεσης, μπαίνει κρυφά στο δικαστήριο και τρυπώνει στο γραφείο του Τουργκούτ. Αργότερα, εμφανίζεται μπροστά στη Φεριντέ, κρατώντας τον φάκελο με σκοπό να ξεσκεπάσει τον Τουργκούτ. Αγνοεί όμως πως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια θανάσιμη παγίδα. O δολοφόνος του… τον περιμένει!

Επεισόδιο 82
Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαχίρ καταρρακώνει τη Φεριντέ, η οποία ζητάει από τον Τουργκούτ να εντοπίσει αυτόν που τον πυροβόλησε. Ταυτόχρονα, η οικογένεια Καρά σοκάρεται όταν ενημερώνεται για την εντολή σύλληψης του Μαχίρ.

Επεισόδιο 83
Ο Τουργκούτ, καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ έκλεψε το εμπόρευμα της παράνομης αποστολής μαζί με τον Γιασίν. Για να δικαιωθεί στα μάτια της Φεριντέ και για να κατηγορήσει τον Μαχίρ, οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο.

Επεισόδιο 84
Στο νοσοκομείο, η κατάσταση του Μαχίρ, συνεχώς χειροτερεύει. Ο Ναζίφ, παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο για χάρη του γιου του. Την ίδια στιγμή, η Φεριντέ νιώθει αβάσταχτο πόνο για τον αγαπημένο της που χαροπαλεύει. Μετά από έντονη εσωτερική διαμάχη, η Φεριντέ αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο. Ενώ ο Μαχίρ είναι έτοιμος ν’ αφήσει την τελευταία του πνοή, στο πλευρό του βρίσκεται συντετριμμένη, η Φεριντέ...

Επεισόδιο 85
Ακούγοντας ο Μαχίρ τη Φεριντέ να του μιλάει, αρχίζει να ανακτά τις αισθήσεις του. Βλέποντάς τον όμως να επανέρχεται, η Φεριντέ απομακρύνεται από κοντά του. Μέσα από τη δύσκολη κατάστασή του ο Μαχίρ, προσπαθεί να βάλει τα γεγονότα σε μια σειρά. Φέρνοντας ξανά στο μυαλό του τα λόγια της Φεριντέ που άκουσε, αναρωτιέται αν η στιγμή αυτή συνέβη στην πραγματικότητα ή ήταν προϊόν της φαντασίας του.

Επεισόδιο 86
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του Μαχίρ, είναι αδύνατο να παρουσιαστεί στη δίκη του πατέρα του. Ενώ ο Τουργκούτ περιμένει από τη Φεριντέ, να πάρει την τελική απόφαση, ένα απρόσμενο γεγονός τους συνταράσσει όλους, με αποτέλεσμα όσα συμβούν στη δίκη να είναι τόσο καθοριστικά, ώστε να ορίσουν τη μοίρα της οικογένειας Καρά.

Επεισόδιο 87
Ο Τουργκούτ, που δεν το βάζει κάτω, στήνει ακόμα μια παγίδα στον Μαχίρ και επιβεβαιώνει μπροστά στα μάτια της Φεριντέ, πως ο αγαπημένος της συνδέεται με τον υπόκοσμο. Τα χέρια του Μαχίρ έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα γεγονότα έχουν δεθεί, αισθάνεται εγκλωβισμένος. Τελικά όμως αποφασίζει να δράσει κι έτσι το σκάει από το νοσοκομείο. Όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ο Τουργκούτ, θα είναι η στιγμή που οι δύο άντρες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι, πρόσωπο με πρόσωπο.

Επεισόδιο 88
H αστυνομία ορίζει αμοιβή για τον καταζητούμενο Μαχίρ. Ο Μαχίρ, όμως παρά τον κίνδυνο να τον εντοπίσουν, εμφανίζεται μπροστά στη Φεριντέ. Τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν φανταζόταν και θα αναγκαστεί να πει στη Φεριντέ λόγια που θα την πληγώσουν.

Επεισόδιο 89
Ο Τουργκούτ, για να μπορέσει να μάθει πού βρίσκεται ο Μαχίρ, θα ανακρίνει την οικογένεια Καρά. Εξαιτίας όμως της οργής που νιώθει για τον Μαχίρ, θα ξεσπάσει πάνω τους, βάζοντας όλη την οικογένεια σε μια δύσκολη δοκιμασία. Η Αϊτέν πληγωμένη από τον Τουργκούτ, οργανώνει ένα σχέδιο.

Επεισόδιο 90
Η μέρα για την τελευταία δίκη του Ναζίφ, πλησιάζει και η Φεριντέ, έχει ήδη πάρει την απόφασή της. Ο Μαχίρ, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καταφεύγει σε μια λύση, τη μοναδική που μπορεί να σώσει την κατάσταση: να απαγάγει τη Φεριντέ!

Επεισόδιο 91
Η Φεριντέ παθαίνει σοκ όταν αντιλαμβάνεται πως έπεσε θύμα απαγωγής από τον Μαχίρ. Η συμπεριφορά και οι κινήσεις της στην προσπάθειά της να ξεφύγει, θα γίνουν αιτία ενός ατυχήματος. Η δίκη του Ναζίφ αναβάλλεται, καθώς η Φεριντέ δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Επεισόδιο 92
Ο Τουργκούτ θα υποψιαστεί πως έχουν απαγάγει τη Φεριντέ και αμέσως θα αρχίσει την αναζήτηση. Η Φεριντέ θέλει να ακούσει την αλήθεια από τον Μαχίρ, αλλά εκείνος περιμένει πεισματικά να εμφανιστεί ο Γιασίν.

Επεισόδιο 93
O Γιασίν παρακολουθείται από τον Τουργκούτ, ο οποίος τον καλεί στα γραφεία της αστυνομίας για ανάκριση και τον κρατάει με δόλο, ώστε να μην μπορεί να βοηθήσει τον Μαχίρ. Καθώς συνεχίζεται η ανήσυχη αναμονή, η Φεριντέ θα βρεθεί τελικά στην αγκαλιά του Μαχίρ, αλλά ο Τουργκούτ πλησιάζει στην κρυψώνα τους.

Επεισόδιο 94
Η Φεριντέ, θα αφήσει στο παρελθόν όλα όσα έχει ζήσει, θα παραδοθεί στον έρωτα και θα βρει τον εαυτό της στο πλευρό Μαχίρ. Ο Τουργκούτ που ανακαλύπτει την κρυψώνα τους, εκπλήσσεται με όσα βλέπει. Ο Μαχίρ, κάνει πρόταση γάμου στη Φεριντέ.

Επεισόδιο 95
Ο Γιασίν πηγαίνει στη Φεριντέ και της λέει όλη την αλήθεια σχετικά με το λαθρεμπόριο. Ύστερα από αυτό, η Φεριντέ θα αρχίσει να ερευνά την υπόθεση. Όταν ρωτήσει για αυτό το θέμα τον Τουργκούτ, θα διαπιστώσει πως της λέει ψέματα. 

Επεισόδιο 96
Ο Μαχίρ θα θυμηθεί πού είχε δει ξανά τον άντρα που τον πυροβόλησε και ψάχνοντας θα βρεθεί στα ίχνη του Ιμπραήμ. Ύστερα από την πίεση του Μαχίρ, ο Ιμπραήμ θα αναγκαστεί να καταδώσει τον Νετζντέτ.

Επεισόδιο 97
Ενώ ο Νετζντέτ σχεδιάζει πώς θα ξεφύγει από τον Μαχίρ που τον κυνηγάει, μαθαίνει τι συνέβη στην Αϊτέν. Η Φεριντέ συναντάει τον Μαχίρ σε ένα μέρος που δεν φανταζόταν. Όσα λόγια της πει εκεί ο Μαχίρ, θα την κάνουν να πιστέψει ξανά στον έρωτά του.

Επεισόδιο 98
Η Φεριντέ ανακρίνει τον Νετζντέτ. Καθώς ετοιμάζεται ο Τουργκούτ να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φεριντέ, θα βρεθεί μπροστά στον Μαχίρ. Η Καντέρ ανακαλύπτει έναν φάκελο που ρίχνει φως στην υπόθεση και προσπαθεί να τον παραδώσει στον Μαχίρ.

Επεισόδιο 99
Μόλις ενημερώνεται ο Τουργκούτ σχετικά με το περιεχόμενο του φακέλου, δίνει εντολή να βάλουν φωτιά στο σπίτι της Καντέρ. Την ώρα του εμπρησμού, ανυποψίαστη η Σαφιγιέ επισκέπτεται την Κάντερ στο σπίτι της, ενώ μετά από λίγο φτάνει εκεί και ο Μαχίρ.

Επεισόδιο 100
Τη στιγμή που ο Μαχίρ προσπαθεί να σώσει απ’ τη φωτιά τη Σαφιγιέ και την Καντέρ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη εξέλιξη. Όταν, η Φεριντέ, μαθαίνει για τον εμπρησμό, κάποιες υποψίες γεννιούνται στο μυαλό της κι έτσι, αρχίζει να ερευνά στα κρυφά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Επεισόδιο 101
Ο Τουργκούτ βρίσκει τελικά την ευκαιρία να εξομολογηθεί όσα αισθάνεται στη Φεριντέ. Ο Ναζίφ παρουσιάζεται στη δίκη. Η ώρα της απόφασης για τη Φεριντέ έχει έρθει. Ταυτόχρονα, εμφανίζεται η Αϊτέν στον Νετζντέτ.