Κενάν Ιµιρζαλίογλου: Είµαι παραδοσιακός άντρας
"Είµαι παραδοσιακός άντρας. Γι' αυτό δεν είναι µόνο η οµορφιά αυτό που θα µε τραβήξει στη γυναίκα που θα παντρευτώ" αναφέρει ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς  του ANT1, Karadayi, Κενάν Ιµιρζαλίογλου στο MyTV.

Με αυτά τα λόγια ο Κενάν Ιµιρζαλίογλου δίνει το προσωπικό του στίγµα. Ο ηθοποιός, που σε λίγες µέρες θα συµπληρώσει τα 39 του χρόνια, προσθέτει άλλη µια επιτυχία στο βιογραφικό του µε τη νέα σειρά "Karadayi", που προβάλλεται εδώ και λίγες µέρες από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Ο βασικός ήρωας είναι ένας νέος έντιµος άντρας, που ύστερα από µία άδικη κατηγορία εναντίον του πατέρα του, θα αλλάξει η ζωή του. Θα εγκαταλείψει τις µέχρι τώρα συνήθειές του, ώστε η διάσωση του πατέρα του και η αποκατάσταση της οικογενειακής τιµής τους να γίνει ο µόνος του σκοπός. Ένας κλασικός δηλαδή ήρωας, που ορθώνει το ανάστηµά του και πολεµά την αδικία, µέχρι την τελική δικαίωση, µε όποιο κόστος και αν έχει αυτή. Κάπως έτσι είναι και στην πραγµατική του ζωή ο Κενάν Ιµιρζαλίογλου. ∆εν είχε βέβαια να αντιµετωπίσει στην πραγµατική του οικογένεια τέτοια µεγάλα δράµατα, όµως είναι παραδοσιακός και πιστεύει στις ηθικές αξίες µε τις οποίες γαλουχήθηκε. "Η ηθική και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι πάνω απ' όλα στη ζωή µου. Είναι οι αρχές που έχω πάρει από τη µητέρα µου και θα τις έχω για πάντα" δήλωσε µεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Είναι το τρίτο και µικρότερο παιδί µιας κλασικής τουρκικής οικογένειας και ενώ σπούδαζε για να γίνει µαθηµατικός, µπήκε στη ζωή του το µόντελινγκ. Το 1997, σε ηλικία 23 ετών, κερδίζει όχι µόνο τον τίτλο του πιο όµορφου άντρα µοντέλου στη χώρα του, αλλά και στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισµό. Παρά τις διακρίσεις, θα ολοκληρώσει τελικά τις σπουδές του. "Το µόντελινγκ το έκανα για τα χρήµατα. Η µόνη µου επιθυµία τότε ήταν να τελειώσω το κολέγιο, και τα κατάφερα. Όµως δούλεψα πολύ σκληρά και τότε και τώρα ως ηθοποιός" αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη.Απεχθάνεται το clubbing και τις κοσµικές εµφανίσεις, ενώ προτιµάει να περνάει ήσυχες βραδιές µε την οικογένεια και τους φίλους του ή να διαβάζει και να ακούει µουσική.