Kivanc Tatlitug: ο «Τούρκος Brad Pitt» αποκαλύπτεται!
Καρδούλες σε Τουρκία και ανατολική Μεσόγειο έχει σπάσει ο Kivanc Tatlitug, ο 28χρονος πρωταγωνιστής τουτο σήριαλ «Πειρασμός». Κι ενώ όλοι τον έχουν για «τρελό» καρδιοκατακτητή, ο ίδιος επισημαίνει πως προτιμά... τηλεόραση και πιτζάμες!

«Στην καθημερινή μου ζωή ζω απλά. Γυρίζω στο σπίτι μου, όπου μένω μόνος μου με τον σκύλο μου, βάζω τις πιτζάμες μου και βλέπω τηλεόραση ή ταινίες. Μου αρέσει να είμαι με φίλους, να κοιμάμαι νωρίς και να ξυπνάω νωρίς», λέει ο 28χρονος που έχει χαρακτηριστεί ως «Τούρκος Brad Pitt» και έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άνδρας στην γειτονική χώρα.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Εγώ Weekly», τα γεγονότα μάλλον τον... διαψεύδουν: οι κατακτήσεις του διαδέχονται η μία την άλλη και -ω, τι περίεργο- περιλαμβάνουν μοντέλα, ηθοποιούς και κόρες επιχειρηματιών! Μάλιστα, όταν διατηρούσε δεσμό με το μοντέλο Azra Akin του «χρέωσαν» και παράλληλη σχέση.

Κι αν στο κρεβάτι έχει σουξέ ο 28χρονος, με το θέμα «γάμος» δεν τα πάει και τόσο καλά, αφού δηλώνει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η καριέρα και όχι η δέσμευση!

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι σε γνωρίζουν από τον τρόπο που εμφανίζεσαι. Μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει κάποιο ρόλο που να μπορείς να πεις ότι ήταν ο πραγματικός εγώ. Αν τους δείξω τον πραγματικό Kivanc θα εκπλαγούν», αναφέρει ο ηθοποιός. Γιατί καλέ; Είσαι λιγότερο «καυτός» απ’ όσο φαίνεσαι;

(star.gr)