Ξεκίνησε το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κωνσταντινούπολης
Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κωνσταντινούπολης (Istanbul International Short Film Festival) ξεκίνησε χτες Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου. Το Φεστιβάλ αποσκοπεί στην προώθηση των νέων σκηνοθετών, και των ταινιών μικρού μήκους γενικότερα. Η τελετή έναρξης έλαβε χώρα στο Movie Theatre του Γαλλικού Πολιτιστικού Κέντρου την Πέμπτη. Φέτος, θα προβληθούν 156 ταινίες μεταξύ 23 και 30 Νοεμβρίου. Το φετινό πρόγραμμα βασίζεται σε τέσσερις κατηγορίες: Αφηγηματικές Ταινίες, Ταινίες κινουμένων Σχεδίων, Ντοκιμαντέρ και Πειραματικές Ταινίες. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: http://www.istanbulfilmfestival.com/indexeng.htm  

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κωνσταντινούπολης (Istanbul International Short Film Festival) ξεκίνησε χτες Τετάρτη (23 Νοεμβρίου). Το Φεστιβάλ αποσκοπεί στην προώθηση των νέων σκηνοθετών, και των ταινιών μικρού μήκους γενικότερα.

Η τελετή έναρξης έλαβε χώρα στο Movie Theatre του Γαλλικού Πολιτιστικού Κέντρου την Πέμπτη. Φέτος, θα προβληθούν 156 ταινίες μεταξύ 23 και 30 Νοεμβρίου.

Το φετινό πρόγραμμα βασίζεται σε τέσσερις κατηγορίες: Αφηγηματικές Ταινίες, Ταινίες κινουμένων Σχεδίων, Ντοκιμαντέρ και Πειραματικές Ταινίες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: http://www.istanbulfilmfestival.com/indexeng.htm