Μπαράζ συλλήψεων στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Σε εξέλιξη είναι η εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης, που έχουν εκδοθεί από τις δικαστικές Αρχές, σε βάρος βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής. 

Μετά τις συλλήψεις του αρχηγού του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκου, και των βουλευτών Ηλ. Κασιδιάρη, Ι. Λαγού, Ηλ. Παναγιώταρου, Γ. Γερμενή, άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, προβαίνουν σε συλλήψεις στελεχών της οργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι διαφεύγουν της σύλληψης οι βουλευτές Χρ. Παππάς και Ν. Μίχος.

Όπως έγινε πάντως γνωστό, στις καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ βουλευτών του κόμματος αναφέρονται περιστατικά, που «δένουν» τη βασική κατηγορία, περί συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία εστιάζει το πόρισμα του αντεισαγγελέα του ΑΠ, Χαρ. Βουρλιώτη, που βρίσκεται ήδη στα χέρια της εισαγγελέως Ευτ. Κουτζαμάνη. Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν 10 ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ αυτών η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, το περιστατικό του Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα και το επεισόδιο με τον Αιγύπτιο εργάτη στην ιχθυόσκαλα, υποθέσεις που περιλαμβάνονται στους 32 φακέλους, τους οποίους είχε αποστείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, στην κ. Κουτζαμάνη.

Σημειώνεται ότι στο εννιασέλιδο πόρισμα του κ. Βουρλιώτη, στο οποίο περιγράφεται μεταξύ άλλων η δομή της οργάνωσης της ΧΑ, ο επικεφαλής του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκος, περιγράφεται ως «Φύρερ πριντς» (πρίγκιπας Φύρερ) αποδίδοντάς του τη θεωρία του ηγέτη.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της αυτόφορης διαδικασίας.