ΜΠΕΡΕΝ ΣΑΑΤ - ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ!

Πρώτο θέμα έγινε πάλι στα τούρκικα media η Μπερέν Σαάτ. Αυτή τη φορά γιατί σε βραδινή έξοδο με το σύζυγό της, Κενάν Ντογουλού, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό γκρι φόρεμα, αλλά χωρίς να φορά στηθόδεσμο.

Η διάσημη ηθοποιός δεν συνηθίζει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, ενώ είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ ακόμη και στις ερωτικές σκηνές των σειρών, στις οποίες πρωταγωνιστεί. Αυτός ήταν και ο λόγος, που οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της έκαναν θραύση στα τούρκικα MME.

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που τα media ασχολούνται μαζί της αυτό το διάστημα. Η Μπερέν Σαάτ επιστρέφει στη μικρή οθόνη, γεγονός που έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της! Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα είναι αυτή που έκλεισε τελικά με την εταιρεία παραγωγής TIMS για να υποδυθεί την Κιοσέμ Σουλτάνα, στην υπερπαραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν.

Η Κιοσέμ Σουλτάνα ήταν μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήταν η αγαπημένη σύζυγος του Σουλτάνου Αχμέτ Α’ και μητέρα δύο Σουλτάνων, του Μουράτ Δ’ και του Ιμπραήμ Α’. Ήταν επίσημη αντιβασιλέας δύο φορές και ως εκ τούτου μία από τις δύο γυναίκες που έχουν γίνει επίσημες αντιβασιλείς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Η Κιοσέμ είχε ελληνική καταγωγή. Λέγεται ότι ήταν κόρη ενός ιερέα και το πραγματικό της όνομα ήταν Αναστασία. Στάλθηκε στην ηλικία των 15 στο χαρέμι του Σουλτάνου Αχμέτ Α’. Το όνομά της άλλαξε σε Μαχπεϊκέρ και αργότερα σε Κιοσέμ, από τον Σουλτάνο Αχμέτ Α’. Μεταφέρθηκε στο Παλιό Παλάτι επί τον θάνατο του Αχμέτ Α’ το 1617, αλλά επέστρεψε ως βαλιντέ σουλτάνα, όταν ο γιος της Μουράτ Δ’ ενθρονίστηκε 1623.(Πηγή: http://blog.ilovetv.gr)