Νίκη τίτλου του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των αιωνίων που διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στο 90ο λεπτό της συνάντησης.

Οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με 10 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Από τη πλευρά τους οι πράσινοι μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος, αφού στο 83 και ενώ το σκορ ήταν 1-1 ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κατσουράνη ως οφσαϊντ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με ξεκάθαρο πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Μιραλλάς. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβαίνει και κατάφερε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ του Λέτο να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο 83 ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κατσουράνη. Στο 90 ο Τζιμπούρ με πλασέ έκανε το 2-1. Παράπονα υπάρχουν και για αυτό το γκολ από τους πράσινους οι οποίοι θεωρούν οτι ο Πάντελιτς ήταν σε θέση οφσαϊντ και παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Τζόρβα.

Επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού με τη λήξη του αγώνα, δέχτηκαν παίχτες του Παναθηναϊκού, ενώ αποχωρούσαν προς τη φυσούνα.

Στα υπόλοιπα 2 ματς που άνοιξαν την 23η αγωνιστική, η Κέρκυρα κέρδισε με 0-2 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ Καβάλα και Πανσερραϊκός έμειναν στο 0-0.