Ο Can Bonomo θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στην 57η Eurovision
Ο Can Bonomo θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στον 57ο διαγωνισμό ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μετά τη νίκη της χώρας στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας, TRT, που έχει και την ευθύνη για την τουρκική εκπροσώπηση στο "ραντεβού" αυτού του ευρωπαϊκού τραγουδιού, συμφώνησε, νωρίτερα φέτος, με τον Can Bonomo για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας.

Ο Can που κατάγεται από τη Σμύρνη, ξεκίνησε να παίζει κιθάρα όταν ήταν 8 ετών, ενώ στα 17 του εγκαταστάθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσει στο τμήμα Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου του Bilgi. Παράλληλα έκανε φωνητικά για άλλους καλλιτέχνες, ενώ εργάστηκε σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ως παραγωγός και μετέπειτα είχε και εκπομπή στο τουρκικό MTV.

Πέρσι κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album με δικά του τραγούδια και τίτλο "Meczup".Λεπτομέρειες για το τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει στο Μπακού δεν έχουν δοθεί.

Οι δυο ημιτελικοί θα γίνουν στις 22 και 24 Μαΐου και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου. Οι χώρες που θα διαγωνιστούν στον τελικό θα είναι 26. Δέκα χώρες από κάθε ημιτελικό προκρίνονται στον μεγάλο τελικό.