Ο δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε τον δήμαρχο Niloufer της Προύσας

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκεη συνάντησητου δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγελίδη και του δημάρχου Niloufer της Προύσας κ. Moustafa Bozdey.

Ο δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης δέχθηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο την επίσκεψητουδημάρχου Niloufer της Προύσας κ. Moustafa Bozdey και της συνοδείας του

Ο δήμαρχος Niloufer της Προύσας και η συνοδεία του επισκέφθηκαντις Σέρρες , ύστερα από πρόσκληση του Γυναικείου Πολιτιστικού Συλλόγου Κουβουκλίου «Η ΚΛΩΘΩ», όπου καιθα παραμείνουνμέχρι το πρωί της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου.

« Δέχθηκα την επίσκεψη του δημάρχου Niloufer της Προύσας, ο οποίος κατάγεται από το ίδιο χωριόαπό όπου κατάγονται οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου . Είναι μια ανεπίσημη επίσκεψη στην πόλη μας θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτεςμε το καλύτερο τρόπο ,θα τους ξεναγήσουμε στα αξιοθέατα της πόλης μαςκαι του ευχόμαστε καλή διαμονή» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης

Ο δήμαρχος Niloufer της Προύσας αναφερόμενος στην επίσκεψη τόνισε «Έχουμε ξαναεπισκεφτεί τις Σέρρες αλλά δεν είχαμε τότε τόσο καλή υποδοχή τότε όπως σήμερα και ευχαριστούμε τον δήμαρχο Σερρών . Οι Σέρρες είναι σημαντική για μας ,στις Σέρρες παντού βρίσκει ανθρώπους που κατάγονται από την Προύσα . Είναι πρόσφυγες από την Προύσσα στις Σέρρες . Για αυτό το λόγο και γω ως δήμαρχος Niloufer της Προύσας θα ήθελα να κάνω αδελφοποίηση με την Ελλάδα και ιδιαίτερα τις Σέρρες . Εμείς που έχουμε παρόμοια καταγωγή να κάνουμε αδελφοποίηση . Ευχαριστούμε τον δήμαρχο που μας υποδέχθηκε και έτσιπεριμένουμε τους Σερραίους στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου που θα γίνει στην Προύσα φεστιβάλελληνοτουρκικής φιλίας».

Για την πρόταση αδελφοποίησης ο κ. Αγγελίδης δήλωσε « Ο δήμαρχος κ.Moustafa Bozdey έκανε πρότασηαδελφοποίηση των δύο δήμων .Την πρόταση αυτή του δημάρχου θα τηνθέσω υπόψη του δημοτικού συμβουλίου».

Πηγή:www.e-simerini.com