Ο Μπουράκ Χακί "γαμπρός" στην Αθήνα
Ο 43χρονος, γαλανομάτης Τούρκος γόης της οθόνης Μπουράκ Χακί, γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη με καταγωγή απο την Κομοτηνή, εμφανίστηκε ως μοντέλο της νέας κολεξιόν του πατρινού σχεδιαστή μόδας, Νίκου Αποστολόπουλου.

Τον Τούρκο ηθοποιό έντυσε γαμπρό ως γκεστ σταρ στο φινάλε της επίδειξής του μαζί με τον πατρινό σόουμαν Τάκη Ζαχαράτο το Σάββατο 17/1 στο ExpoWedding της πρωτεύουσας. Οσο για τη δημιουργία που παρουσίασε στο catwalk ο Μπουράκ επρόκειτο για ένα μπλέ κοστούμι.

«Εχει φορέσει πολλές φορές ρούχα μου, αλλά τώρα θα είναι επίτιμος καλεσμένος μου τόσο στην επίδειξη όσο και στα εγκαίνια του καταστήματός μου, που θα γίνουν σε μία εβδομάδα στο Κολωνάκι» είπε στην «Espresso» ο Αποστολόπουλος. 

Ο ίδιος μάς αποκαλύπτει τις... απαιτήσεις του όμορφου Τούρκου, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, αλλά στη συνέχεια τον κέρδισε η τηλεόραση: «Είναι πολύ χαρούμενος που έρχεται στην Αθήνα. Θα παραβρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, ωστόσο μου ζήτησε να πάμε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, αφού του αρέσει πολύ ως τραγουδιστής».