Ποδόσφαιρο-Playoff Super League 6η αγων. : Έπεσε η αυλαία με συναρπαστικά ματς.
Ολοκληρώθηκαν με συναρπαστικούς αγώνες σήμερα τα playoff του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη να είναι οι κερδισμένοι της όλης διαδικασίας.

 

 

Στο γήπεδο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ θέλοντας μόνο νίκη για να αποφύγει τη τελευταία θέση των playoff. Οι "κιτρινόμαυροι" ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Μαλεζά, όμως ο ΠΑΟΚ με γκολ του Παπάζογλου ισόφαρισε το σκορ. Ο Άρης με πλασέ του Χαβίτο ξαναπήρε το προβάδισμα στο 32' με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2 με πέναλτι του Τσιρίλο. Τελικά τη νίκη στον Άρη χάρισε ο Κάμπορα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 63.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό, τον οποίο και κέρδισε με 2-1. Ο Μανωλάς έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει άμεσα με γκολ του Γ. Παπαδόπουλου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπλάνκο.

Η τελική βαθμολογία των playoff : ΠΑΟΚ με 16 βαθμούς στα προκριματικά του Champions League, ΑΕΚ με 8 ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 19 Αυγούστου, ακολουθεί ο Άρης με 8 και τελευταίος ο Ολυμπιακός επίσης με 8 που θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τη σεζόν από τις 15 Ιουλίου.