Ποια είναι η Μπιχτέρ στην σειρά "Πειρασμός";
Η Μπερέν Σαατ (Μπιχτέρ) που πρωταγωνιστεί με τον «Τούρκο Μπραντ Πιτ» Kıvanç Tatlıtuğ στη σειρά «Πειρασμός»( Aşk-ı Memnu), που προβάλλεται στον ΑΝΤΕΝΝΑ,γεννήθηκε στην Άγκυρα στις 26/02 του 1984.

Έχει τελειώσει την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο TED Ankara College και μετά πήγε στο Πανεπιστήμιο Başkent να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στόχος της ,μετά την αποφοίτησή της από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, ήταν να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Όμως, με την επιμονή της μητέρας της ,συμμετείχε στο διαγωνισμό “Τα Αστέρια της Τουρκίας” και προκρίθηκε δεύτερη. Έχει παίξει στις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές “Aşka Sürgün”, “Hatırla Sevgili”, “Aşk-ı Memnu”( Πειρασμός), ενώ ξεχώρισε για την καλή επίδοση της στην ταινία “Πληγές του Φθινοπώρου” (Güz Sancısı).

Μετά από πολλές εμφανίσεις σε μια σειρά από διαφημιστικά σποτ, έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στην Aşkımızda Ölüm Var όπου έπαιξε την αδελφή της Ece Uslu. Το 2005, είχε τον πρώτο καθοδηγητικό ρόλο της στο Aşka Sürgün. Το 2008, συνεργάστηκε πάλι με τον Γκιριτλίογλου στην ταινία Guz Sancısı (Pains of Autumn). Την ίδια χρόνια έπαιξε την Bihter Yöreoğlu σε μια προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος ASK-I Memnu (Πειρασμός) του Halit Ziya Uşaklıgil. Κέρδισε το βραβείο Golden Butterfly ως η καλύτερη ηθοποιός για την ερμηνεία της, δυό φορές το 2008 και το 2009.

Αυτή τη στιγμή παίζει στην σειρά με τον τίτλο "Fatmagul'un sucu ne?" όπου παίζει την Fatmagul, η οποία έχει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες ως τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία. Παίζει το ρόλο ενός νεαρού κοριτσιού του οποίου η ζωή αλλάζει αφότου έχει βιαστεί από αγνώστους.

Η Μπερέν Σαατ είναι γνώστη στην Ελλάδα για την πολυσυζητημένη τουρκική ταινία «Πληγές του Φθινοπώρου» της Τομρίς Γκιριτλίογλου, στην οποία υποδύθηκε την Ελληνίδα πόρνη.

Φιλμογραφία:

Aşkımızda Ölüm Var (2004)

Αska Sürgün (2005)

Hatırla Sevgili (2006-2008)

Guz Sancısı (2008 - ταινία)

ASK-I Memnu (2008-2010)

Gecenin Kanatları (2009- ταινία)

Fatmagül'ün Ne Suçu? (2010-