Το πτώμα του αγνοούμενου της Ρόδου εντοπίστηκε στην Τουρκία
Άκαρπες για ακόμη μια ημέρα οι έρευνες των αρχών στη Ρόδο για τον εντοπισμό του άτυχου 53χρονου καθηγητή αγγλικών.

Το νησί από χθες πλήττεται και πάλι από σφοδρή κακοκαιρία.
Στις ελληνικές αρχές όμως σήμανε συναγερμός όταν στα απέναντι τουρκικά παράλια εντοπίστηκε από Τούρκο ψαρά το παραμορφωμένο πτώμα ενός άνδρα κοντά στη Σύμη.

Το τουρκικό λιμενικό έσπευσε αμέσως στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι έλαβαν σήμα να ενημερώσουν τις ελληνικές αρχές για τα στοιχεία που προκύπτουν.

Όπως μεταδίδει το Rodosalarm.gr το Λιμεναρχείο της Ντάτσα αναμένεται να στείλει όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στο Λιμεναρχείο της Ρόδου.

Την ίδια ώρα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και πάλι στο νησί το βράδυ της Δευτέρας, κυρίως τις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου και Φαληράκι, όπου η συνεχής βροχή είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι,υπόγεια ξενοδοχείων και καταστημάτων, να ακινητοποιηθούν οχήματα και η ηλεκτροδότηση να διακόπτεται συχνά. Η Πυροσβεστική δε, έλαβε 50 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ οι οδηγοί που «έμειναν» με τα αυτοκίνητά τους απεγκλωβίστηκαν.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 12ο χλμ. Ρόδου – Λίνδου, λίγο μετά τον κόμβο Ασγούρου, ενώ κατολισθητικά φαινόμενα μικρής έκτασης παρουσιάστηκαν και στη Ρόδου Καλλιθέας, κάνοντας την κίνηση των οχημάτων δύσκολη έως αδύνατη.