Στην Τουρκία για νέα ταινία η Κατερίνα Μουτσάτσου
Στα παλιά της λημέρια στην Πόλη θα περιπλανηθεί προσεχώς η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, που κάνει καριέρα στο Λος Αντζελες, θα αφήσει για λίγο καιρό την Πόλη των Αγγέλων και θα «μεταναστεύσει» στη γειτονική Τουρκία, πέντε χρόνια μετά την επιτυχημένη καριέρα που έκανε εκεί τουλάχιστον για μια δεκαετία.

Η Κατερίνα, που δήλωσε με υπερηφάνεια πριν από λίγο καιρό την ελληνική καταγωγή της με ένα βιντεάκι που έκανε τον γύρο του κόσμου, θα πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη ελληνοτουρκική ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν οσονούπω.

Η Ελληνίδα ηθοποιός μιλά άπταιστα την τουρκική γλώσσα και δεν έχει κανένα πρόβλημα στις συνεργασίες της με τους Τούρκους συναδέλφους της, στους οποίους είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

«Αν δεν είναι διαφήμιση για τον τόπο μας, τι είναι; Ξέρετε πώς με αποκαλούν ακόμη και σήμερα οι Τούρκοι; Απλά “Ελληνίδα”!» είχε δηλώσει η ίδια γι’ αυτό το κομμάτι της καλλιτεχνικής της ζωής.

Το 2007 η Κατερίνα Μουτσάτσου μετακόμισε στην Αμερική. Εκεί πέτυχε να πάρει μια συμμετοχή στην ταινία «Hangover», ενώ πρωταγωνίστησε στο «Kill the Habit». Τελευταία κάνει τα πρώτα της βήματα στην παραγωγή στο Λος Αντζελες, όπου μένει μόνιμα πλέον.

Ως ηθοποιός, αλλά και ως παραγωγός συστήθηκε στο κοινό με την ταινία «Loverly», που κάνει καριέρα σε διεθνή φεστιβάλ και πάει καλά.

«Ηταν μια πρώτη μου απόπειρα ολοκληρωμένης έκφρασης… Eμπεριείχε όλα τα στοιχεία - τη συγγραφή του σεναρίου, τη σκηνοθεσία, την παραγωγή, την ηθοποιία, μέχρι και το art direction ανέλαβα. Η Romanesque Films ξεκίνησε με σκοπό την παραγωγή ταινιών micro-budget. Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του “Loverly”, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει δύο ταινίες μεγάλου μήκους με στόχο κυρίως την αμερικάνικη αγορά» είχε πει η ίδια όταν βγήκε η ταινία της.(Espressonews)