Στον Κορυδαλλό το απόγευμα ο Ν. Μιχαλολιάκος
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων κρίθηκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος της ΤΟ Νίκαιας του κόμματος, μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Λαγό και την ανθυπαστυνόμο που εμπλέκεται στην υπόθεση, θα οδηγηθούν το απόγευμα στον Κορυδαλλό.

Η μεταγωγή των τεσσάρων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα γίνει πριν τη δύση του ηλίου, προκειμένου να ετοιμαστούν οι φυλακές για την κράτησή τους.

Εν τω μεταξύ, στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγωγή του συλληφθέντα βουλευτή της ΧΑ Χρήστου Παππά στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ενώ το απόγευμα,  αντί για τις 11:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού ο υπόδικος βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός, καθώς και η 39χρονη ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια και φέρεται να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων η 50χρονη, μέλος της Χρυσής Αυγής, που αναζητείτο για εμπλοκή στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη προχθές ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα.

Η 50χρονη θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ακόμη ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε επίσης στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί παραδόθηκε και μία καταζητούμενη εκ των εννέα ενταλμάτων για την υπόθεση της ΧΑ.(ΑΜΠΕ)