Super League : Γκόλ και θέαμα προσέφερε η 18η αγωνιστική
28 γκολ και πλούσιο θέαμα επεφύλαξε η 18η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League, η ολοκλήρωση της οποίας βρήκε και πάλι τον Ολυμπιακό στη κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 4-2 του Πανσερραϊκού σε ένα πολύ όμορφο ματς. Ο Πάντελιτς έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός με δυο γκολ του Γεωργίαδη έκανε την ανατροπή. Ωστόσο τα δυο γκολ του Ριέρα και το ένα του Πάντελιτς χάρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Πειραία.

Ανάλογη εξέλιξη είχε και ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρη σε γκολ του Αμπντούν, όμως ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία στο προβάδισμα με τα γκολ των Κατσουράνη και Σισέ. Η Καβάλα όμως και πάλι με τον Αμπντούν ισοφάρισε σε 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊακός με γκολ του Σισέ και του Χριστοδουλόπουλου επικράτησε τελικά με 4-2.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα : Ολυμπ. Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3 (Λίνο, Βιειρίνια, Σαλπιγγίδης), Αστ. Τρίπολης-ΑΕΚ 0-3 ( Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, Σκόκο), Άρης-Πανιώνιος 0-2 ( Μήτρογλου 2 γκολ), Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2 (Αναστασάκος 2, Καμαρά, Σαρμιέντο / Καλαντζής, Τσίγκας), Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1 (Ρομάνο), Λάρισα-Ηρακλής 2-1 ( Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα/ Βέλλιος).