Super League : Ισόπαλοι 1-1 Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ
30000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο γήπεδο του ΟΑΚΑ προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα συνέβησαν εις βάρος της ομάδας του στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Ο "κακός" Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι σε έναν αξιόμαχο Ατρόμητο, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε γκολ του Μπρίτο. Οι πράσινοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Γκοβού. Απο εκεί και πέρα το ματς κύλησε σε αρκετά μέτριο επίπεδο με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να παραμείνουν ισόπαλες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε με 1-3 της Κέρκυρας. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2 γκολ του Σολάκη και ένα του Μπρέσκα. Η Κέρκυρα μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Καλαντζή.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα σε Ηρακλή και Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με γκολ του Καζάκη, όμως ο Ηρακλής στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Ντάνι.