Συνάντηση Μπουτάρη με τον Διευθυντή της Turkish Airlines

Ο Διευθυντής της THY στη Θεσσαλονίκη, κ. Ουτκού Γιαζάν, είχε άλλη μια συνάντηση στο δημαρχιακό μέγαρο, με τον πρώτο πολίτη της πόλης, κ. Μπουτάρη. Σκοπός του ήταν να εκφράσει τις ευχαριστίες της εταιρίας στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξή του, στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας της απευθείας γραμμής Θεσσαλονίκης - Κωνσταντιμούπολης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν όχι μόνο για θέματα που άπτονται των πτήσεων της ΤΗΥ από τη Θεσσαλονίκη προς την Istanbul, αλλά και για ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, αναφορικά με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην συμπρωτεύουσα.

Η Turkish Airlines δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επαφή της με την πόλη της Θεσσαλονίκης, επειδή θεωρεί πως θα συμβάλλει καθοριστικά στη γενικότερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών, από και προς την Τουρκία.

Νωρίτερα, ο κ. Γιαζάν είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Πρόξενους της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Hoelscher - Obermaier, και της Μεγάλης Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Τσακάλη, στο πλαίσιο των στρατηγικών του επαφών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την Turkish Airlines:

Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 177 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 187 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 41 εγχώριους και 146 διεθνείς. Επισκεφτείτε το site: www.turkishairlines.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες, παρέλαβε αρκετά βραβεία από την Skytrax γνωστή και ως «Passengers Choice Awards», σημαδεύοντας το όνομά της στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011, η Turkish Airlines αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρία των 3 κατηγοριών «Best Airline Europe», «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe».

Booking.com