Συνεντεύξεις

Το γόητρο του Ερντογάν έχει πληγεί

Ελληνικά

Το γόητρο του Ταγίπ Ερντογάν έχει πληγεί από τη συμπεριφορά του έναντι των διαδηλωτών που συνταράζουν εδώ και δύο εβδομάδες την Τουρκία δηλώνει, στο ΚΥΠΕ ο Ισμαήλ Κεμάλ, του Τμήματος Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Fatosh Λαζαρή- Ζει στη Μυτιλήνη εδώ και μια 20ετία

Ζει στη Μυτιλήνη εδώ και μια 20ετία. Η μακροχρόνια αυτή παραμονή της στο νησί δικαίως μπορεί να την κατατάξει μεταξύ των ανθρώπων του τόπου μας.

Συνέντευξη με την Τουρκάλα τραγουδίστρια Γκιορκέμ Σαούλη

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Γκιορκέμ Σαούλης, με αφορμή την ζωντανή της εμφάνιση στις 22 Νοεμβρίου στην «Πριγκηπέσσα»

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: «Είμαι ελεύθερος περιμένω την κατάλληλη γυναίκα»

Κενάν Ιμιρζαλίογλου που πρωταγωνιστεί στη σαπουνόπερα "Εζέλ" δηλώνει πως ένα του νεύμα είναι αρκετό για να... ανταποκριθούν οι γυναίκες, είναι ελεύθερος και αναζητά την κατάλληλη.

Από την Πόλη έρχεται...

Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης σινεμά. Από μικρή ένιωθε σαν να ήταν κομμάτι μιας ταινίας και μεγαλώνοντας ξεχώρισε δημιουργώντας μουσική για σάουντρακ. Η συνθέτις με το κόκκινο βιολί Ευανθία Ρεμπούτσικα ετοιμάζει εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι οποίες θα ενώσουν τους ήχους της Ελλάδας με εκείνους της Κωνσταντινούπολης.

Δελαβέκουρας: Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι σημαντικός

Συνέντευξη Εκπροσώπου ΥΠΕΞ κ. Γ. Δελαβέκουρα στο ρ/σ Flash και τους δημοσιογράφους Α. Σπανού και Κ. Παρρα

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι μαζί μας ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας. Καλή σας ημέρα κ. Δελαβέκουρα.

Συνεκμετάλλευση 50-50 του Αιγαίου βλέπει ο Μπαγίς

Μιλώντας στην κυπριακή εφημερίδα Σημερινή,ο Τούρκος Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, Εγκεμέν Μπαγίς, εκτίμησε ότι «η Ελλάδα δεν είναι απειλή σε σύγκριση με άλλες απειλές, η Ελλάδα είναι φίλη»

Ο Τούρκος που έσπασε το ταμπού της Γενοκτονίας

Αποτελεί πρόσωπο ανεπιθύμητο για τον τουρκικό εθνικισμό. Διακηρυγμένος αντικεμαλιστής, ο Χαλίλ Μπερκτάι γεννήθηκε για να λέει ιστορίες. Ο χειμαρρώδης καθηγητής έσπασε το ταμπού της Γενοκτονίας του 1915 και τεκμηρίωσε ιστορικά, αυτό που όλοι αρνούνταν στην Τουρκία. Ότι, δηλαδή, η Γενοκτονία των Αρμενίων, των Ποντίων και των Ασσυρίων αποτέλεσε ενιαίο σχέδιο εθνοκάθαρσης και εκτουρκισμού της Ανατολίας.

Στις μεταφορές το κοινό μέλλον Ελλάδας - Τουρκίας

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Ζαννώ Απικιάν, προέδρου του ΔΣ του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδας, στην TurkishGreekNews.

Σελίδες