Ταξίδια-Τουρισμός

Θα παραμείνει η Τουρκία δημοφιλής προορισμός;

Οι εξελίξεις στην #Τουρκία, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και το ασταθές οικονομικό κλίμα αποθαρρύνουν τους τουρίστες. Από αυτό επωφελούνται η #Ελλάδα κι άλλες χώρες της Μεσογείου αλλά και εξωτικοί προορισμοί.

Παρατείνεται η ολιγοήμερη βίζα για τους Τούρκους στα νησιά

Την παράταση, για ακόμη ένα χρόνο, της ολιγοήμερης θεώρησης (βίζα) για τους επισκέπτες από τη Τουρκία στα νησιά του Αιγαίου, ανακοίνωσε ο επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τους δημάρχους Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου και Κω.

Άρθρο τουρκάλας δημοσιογράφου για τα ελληνικά νησιά προκάλεσε σάλο

Το άρθρο της τουρκάλας δημοσιογράφου, Μελίς Αλπχάν, στην εφημερίδα Χουριέτ με τίτλο «Όταν υπάρχουν τα ελληνικά νησιά γιατί να κάτσουμε να μας κλέβουν στο Αλάτσατι; Ηλίθιοι είμαστε;» 

Έκπτωση 20% στους τουρίστες από Τουρκία και όχι μόνο

Η Ελλάδα θα παρέχει έκπτωση 20% στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρας μας προερχόμενοι από τα «τιμώμενα κράτη» στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα.

Στη Ζάκυνθο τον Οκτώβριο το επόμενο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Στις 9-10 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ στο Επιμελητήριο της Ζακύνθου, με θέμα "Τουρισμός και Θρησκευτικός Τουρισμός".

Επιτυχημένο χαρακτηρίζει το ΕΤΕΕ το Ελληνοτουρκικό Forum σε Μυτιλήνη και Αϊβαλί

Eπιτυχία σημείωσε το Ελληνοτουρκικό Forum που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Μυτιλήνη και το Αϊβαλί στις 22 και 23 Αυγούστου 2015.

Τουρισμός: Φεύγουν οι Ρώσοι, έρχονται οι Τούρκοι

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θα είναι οι Τούρκοι τουρίστες που θα έρθουν φέτος για διακοπές στην Ελλάδα, όπως εκτιμούν στο Capital.gr φορείς της τουριστικής αγοράς.

Τούρκοι τουρίστες «βούλιαξαν» τη Λέσβο

Αυτή τη φορά, οι τεράστιες ανθρώπινες ουρές που σχηματίστηκαν στις εισόδους του Τελωνείου Μυτιλήνης και στο λιμάνι, δεν ήταν μετανάστες,όπως αναφέρει το lesvosnews.

Σελίδες

Booking.com