Τηλεοπτικές σειρές

Απάνθρωπες οι συνθήκες εργασίας στις τουρκικές σειρές

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι ηθοποιοί στις τουρκικές σειρές, που έχουν καθηλώσει θεατές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή , Βαλκάνια και Αμερική, από το ωράριο εργασίας. 

Έρχεται και… η Μπερέν Σαάτ

Η Μπερέν Σαατ (Beren Saat) θα πρωταγωνιστήσει με τον «Τούρκο Μπραντ Πιτ» Kıvanç Tatlıtuğ στη σειρά «Πειρασμός»( Aşk-ı Memnu), που έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΤΕΝΝΑ για την καινούργια τηλεοπτική χρονιά.

Μενεξέ-Επεισόδια-Περιλήψεις

Επεισόδιο 1

Η Μενεξέ είναι κόρη μεταναστών στη Γερμανία. Ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Βερολίνο, βοηθώντας την οικογένειά της αλλά και προσπαθώντας να ανακαλύψει τον εαυτό της. Η Μενεξέ διατηρεί σχέση με τον Χαλίλ, συνάδελφό της στο ζαχαροπλαστείο που εργάζεται.

Μενεξέ και Χαλίλ: Νέα τουρκική σειρά στον Alpha

Γνωστή και πετυχημένη η συνταγή των σίριαλ Τούρκικης παραγωγής οπότε και το κανάλι της Κάντζας, θα εντάξει στο πρόγραμμα του την πολλά υποσχόμενη σειρά «Μενεξέ και Χαλίλ».

Kismet-Επεισόδια

Επεισόδιο: 1-Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός και καμάρι της Τουρκίας, Χουσείν Κενάν, επιστρέφει απ' την περιοδεία του στο κτήμα του θείου του, για να περάσει τις διακοπές μαζί με τη μητέρα του. Όλη η πόλη με αγωνία περιμένει να υποδεχτεί τον σπουδαίο της καλεσμένο.

Νέο τουρκικό σίριαλ με συνταγές και έρωτες έρχεται στην Ελλάδα

Ακόμη ένα τουρκικό σίριαλ γίνεται μήλον της Έριδος για τα ελληνικά κανάλια που ευελπιστούν ότι όποιο καταφέρει να το κερδίσει, θα ζήσει την … άνοιξη και στις τηλεθεάσεις. Το «Ikinci Bahar» («Δεύτερη Άνοιξη» όπως μεταφράζεται ο τίτλος του στα ελληνικά) θυμίζει πολύ την «Πολίτικη κουζίνα».

Σελίδες

Booking.com