Τουρκία: Η έμπρακτη αγάπη της 11χρονης Χαμντού από τη Ριζούντα για τα ζώα

Με τον πιο δυνατό, συγκινητικό, τρυφερό και «ηρωικό» ταυτόχρονα τρόπο, έδειξε μια 11χρονη βοσκοπούλα στην Τουρκία την αγάπη της για τα ζώα.

Η μικρή Χαμντού Σενά Μπιλγκίν από το Γιάγτσιλαρ της Ριζούντας, στη Μαύρη Θάλασσα, την ώρα που γύριζε σπίτι το κοπάδι με τα πρόβατα και τις κατσίκες, διαπίστωσε ότι μία κατσίκα ετοιμαζόταν να γεννήσει. Το χιόνι σκέπαζε τα πόδια της, το κρύο ήταν τσουχτερό ενώ ήδη άρχιζαν να πέφτουν ξανά οι πρώτες νιφάδες.

Ο μόνος τρόπος για να βοηθήσει την μητέρα αλλά και το νεογνό να επιζήσουν και να επιστρέψουν σπίτι, ήταν να τα πάρει επάνω της, και όχι μόνη της...

Τι έκανε λοιπόν! Έδεσε την κατσίκα που μόλις είχε γεννήσει στην πλάτη της, ενώ το νεογέννητο κατσικάκι το έβαλε μέσα στην σχολική της τσάντα, προκειμένου να παραμείνει ζεστό, και στη συνέχεια έδεσε την τσάντα στην πλάτη του πιο πιστού της φίλου, του σκύλου της Τόμι!

Στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι, συνάντησε τον 15χρονο αδελφό της Αλί Ραχμάν, ο οποίος πήγαινε να την βρει ανησυχώντας γι αυτήν λόγω της κακοκαιρίας.

Ευτυχώς για εμάς! Μόλις ο 15χρονος είδε αυτήν την υπέροχη εικόνα, αμέσως την απαθανάτισε με το κινητό του. 'Οπως ήταν φυσικό σε χρόνο ρεκόρ η φωτογραφία έκανε το γύρο του Διαδικτύου, ενώ η μικρούλα Μπιλγκίν εμφανίστηκε και σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα όπου εξιστόρησε την υπέροχη περιπέτειά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ