Τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LC WAIKIKI ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ποια είναι αλυσίδα ενδυμάτων και αξεσουάρ LC Waikiki που, μετά την Ξάνθη, ετοιμάζεται να συστηθεί και στο καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Γνωστή αλυσίδα τουρκικών ζαχαροπλαστείων στη Θεσσαλονίκη

Τις πόρτες του για το κοινό της Θεσσαλονίκης άνοιξε στις 26 Νοεμβρίου το πρώτο κατάστημα της γνωστής τούρκικης αλυσίδας, Mado στην οδό Βενιζέλου 8, πλατεία Ελευθερίας.

Τούρκοι επενδυτές ενδιαφέρονται για το Καραβάν Σαράι στη Θεσσαλονίκη

Τουριστικά ακίνητα της Βόρειας Ελλάδας, κυρίως ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων, αλλά και το γνωστό Καραβάν Σαράι, αναζητούν επενδυτές από την Τουρκία με σκοπό την πώληση, μίσθωση, συνεκμετάλλευση ή άλλες συνεργασίες.

Σε Αραβες και Τούρκους ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Από ισχυρά αραβικά funds και τον τουρκικό όμιλο Dogus, που ελέγχει ο μεγιστάνας επιχειρηματίας Φερίτ Σαχένκ, εξαγοράζεται το 90% του μετοχικού κεφαλαίου του Αστέρα Βουλιαγμένης, έναντι 400 εκ. ευρώ, που ήταν η προσφορά της εταιρείας στον διαγωνισμό που διενεργήθηκε από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.

Η τουρκική Dogus φλερτάρει με τα «Ξενία» της Ανδρου, της Σκιάθου και του Πηλίου

Μετά τις μαρίνες, ο πανίσχυρος τουρκικός όμιλος Dogus Group φλερτάρει τώρα με ελληνικά ξενοδοχεία, και συγκεκριμένα με τρία «Ξενία», αυτά της Ανδρου, της Σκιάθου και της Τσαγκαράδας στο Πήλιο.

Τουρκικός όμιλος φλερτάρει με το λιμάνι της Ύδρας

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του πρώτου «πακέτου» με τις μαρίνες, που αφορά τον Άλιμο, τη Νέα Επίδαυρο, τον Πόρο και την Ύδρα και έντονο είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες της γειτονικής Τουρκίας.

Τουρκική βιομηχανία εξαγόρασε ελληνική στο Βόλο

Η τουρκική βιομηχανία χρωμάτων Polisan, ανακοίνωσε πως εξαγόρασε την ελληνική βιομηχανία Artenius Ηellas η οποία εδρεύει στο Βόλο και παράγει ρητίνες και προφορμαρισμένες πλαστικές φιάλες για την εμφιάλωση αναψυκτικών και νερών σε συσκευασία τύπου PET.

Τουρκικός όμιλος εξαγοράζει εργοστάσιο χημικών στην Ελλάδα

Ο τουρκικός όμιλος Polisan θα εξαγοράσει εργοστάσιο χημικών στην Ελλάδα το οποίο και θα μετονομάσει σε «Polisan Hellas».

Σελίδες