Τουρκική εταιρεία κατασκευάζει 4 ουρανοξύστες στην πόλη των Σκοπίων
Η τουρκική εταιρεία «Cevahir Holding» ανακοίνωσε τις τιμές των διαμερισμάτων στους 4 ουρανοξύστες που θα είναι έτοιμοι σε δύο χρόνια.Ξεκινά η πώληση των διαμερισμάτων σε δύο από τους τέσσερις ουρανοξύστες του συγκροτήματος κατοικιών «Cevahir SkyCity», μια επένδυση της τουρκικής «Cevahir Holding».
Η χαμηλότερη τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 1.000 ευρώ, ενώ η πιο ακριβή φθάνει τα 3.000ευρώ ανά τ.μ. Διατίθενται προς πώληση688 διαμερίσματα, από τα οποία το μικρότερο είναι 54 τετραγωνικά. Τα διαμερίσματα θα είναι έτοιμα για κατοίκηση το Δεκέμβριο του 2015.
«Η τιμή των διαμερισμάτων είναι μεταβλητή και εξαρτάται από το είδος και την τοποθεσία τους.Τα πιο ακριβά είναι στον 34ο, 39ο και 40οόροφο, όπου υπάρχουν μόνο τρία διαμερίσματα», δήλωσε ο Έσερ Τζεβάχιρ που είναι και ο γενικός διευθυντής της ‘Τζεβάχιρ Χόλντιγκ’.
Η εταιρεία ήρθε σε επικοινωνία με τον τραπεζικό τομέα προκειμένου να διευκολύνει, με δάνεια, τους ενδιαφερόμενους για αγορά κατοικίας στους τέσσερις ουρανοξύστες.
Το συγκρότημα θα περιέχει συνολικά 1.376 διαμερίσματα και τα τέσσερα οικοδομήματα θα έχουν 40 ορόφους και οι κάτοχοι των διαμερισμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το σπα, την πισίνα, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος σε μια έκταση 5.000 τ. μ., όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν προβλέπεται και το χτίσιμο τζαμιού στο κέντρο του συγκροτήματος, ο Έσερ Τζεβάχιρ απάντησε ότι δεν προβλέπεται θρησκευτικός χώρος στο συγκρότημα. (newsbomb)