Τούρκοι τουρίστες καταγγέλλουν Υπηρεσίες στη Ρόδο
Τουρίστας περίμενε τουλάχιστον μία ώρα όρθιος στον ήλιο για να γίνει η θεώρηση στο τμήμα διαβατηρίων.

Καταστάσεις τριτοκοσμικού κράτους καταγγέλλουν ότι έζησαν Τούρκοι τουρίστες που επισκέφθηκαν στις 16 Αυγούστου τη Ρόδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο rodiaki.gr, οι Τούρκοι τουρίστες εκφράζουν παράπονα για το επίπεδο των υπηρεσιών στο γραφείο ελέγχου διαβατηρίων του λιμανιού του νησιού καθώς δεν υπάρχει ικανός αριθμός αστυνομικών για να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα τουρίστας, αναγκάστηκε να περιμένει μαζί με άλλα 150 άτομα τουλάχιστον μία ώρα όρθιος μέσα στον ήλιο για να γίνει η θεώρηση στο τμήμα διαβατηρίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, στο λιμάνι περίμεναν ακόμα και μητέρες με μωρά αλλά και ηλικιωμένοι που δεν ήταν πολίτες Ευρωπαϊκής Ένωσης για να εξυπηρετηθούν άμεσα και να μπορέσουν να επιστρέψουν στο Μαρμαρίς από όπου και ήρθαν.

Σε ερώτηση που έκαναν στους υπεύθυνους, πήραν την απάντηση ότι υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός που δεν μπορούσε αναγκαστικά να εξυπηρετήσει τα συνολικά 200 άτομα που περίμεναν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν στο καταμαράν για την Τουρκία.

«Πρόκειται για τη χείριστη αντιμετώπιση την οποία συναντά κανείς μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου» αναφέρει ο τουρίστας ο οποίος επισημαίνει ότι αν και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου δεν έχει συναντήσει αλλού τέτοια κατάσταση.

«Θα ντρεπόσασταν αν ήσασταν στη θέση μου» καταλήγει και προσθέτει ότι θα αναφέρει σε όλους τους γνωστούς του την περιπέτειά του στο λιμάνι και το επίπεδο των υπηρεσιών του.