UEFA Europa League : "Άγγιξε" την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ στη παγωμένη Μόσχα
Σε μια παγωμένη Μόσχα με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -17 βαθμούς κελσίου, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη ΤΣΣΚΑ όμως δε κατάφερε να πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε μια σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα από αυτή του πρώτου παιχνιδιού και μπήκε με στόχο να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκμεταλλυτεί τις τρεις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούρησαν οι παίχτες του.

Και τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είχαν την ίδια εικόνα, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την ασφυκτική πίεση. Τελικά ύστερα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ, ο Μουσλίμοβιτς άνοιξε το σκορ και ισοφαρίσε έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κάνει και το 0-2 όμως ο Σαλπιγγίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στη παράταση. Σε μια επίθεση όμως των Ρώσων, ο Κρέσιτς ανέτρεψε τον Τόσιτς και οι Ρώσοι κέρδισαν το πέναλτι.

Ο Βάγκνερ Λόβ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Κρέσιτς τον νίκησε, αλλά η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και κατέληξε στον Ιγνάσεβιτς ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 1-1 και έστειλε τους Ρώσους στους 16 του Europa League.