UEFA Europa League : Άρης-Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Κοιτάζωντας στα μάτια την Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων, ο Άρης με έξυπνη αγωνιστική τακτική κατάφερε να πάρει το ισόπαλο σκορ 0-0, το οποίο αφήνει ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης για τον επαναληπτικό της Αγγλίας.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε πολύ καλά τους διαδρόμους και αρκέστηκε στο να ψάχνει κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Η σημαντικότερη ευκαιρία που είχε ο Άρης, προήλθε από την εκτέλεση φάουλ του Νέτο, η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, η εικόνα δεν άλλαξε αρκετά, όμως η Σίτι άρχισε να γίνεται πιο επιθετική όσο το ματς έφτανε προς το τέλος του. Η καλή αμυντική λειτουργία όμως των κιτρίνων και οι επεμβάσεις του Σηφάκη διατήρησαν το σκορ στο 0-0 με τον Άρη να ταξιδεύει πλέον στην Αγγλία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέμα Κόκε δημιουργήθηκε στον Άρη, όταν ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε από το ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα δείχνοντας την αντίδρασή του απέναντι στην απόφαση του προπονητή του να μην τον συμπεριελάβει στην βασική 11αδα.