Ο Ρίερα άφησε τον Ολυμπιακό για τη Γαλατασαράϊ
Παίχτης της Γαλατασαράϊ είναι και επίσημα ο Άλμπερτ Ρίερα, αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του τουρκικού συλλόγου, του ποδοσφαιριστή, αλλά και του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Ο Ριέρα με δήλωσή του, δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό που αποδέχτηκε την επιθυμία του να μετακομίσει στη Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατά. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ισπανός: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Ολυμπιακού που αποδέχθηκαν τελικά την επιθυμία μου για την μετεγγραφή μου στην Γαλατάσαραϊ, η οποία έκανε μια εξαιρετική πρόταση για μένα και την οικογένειά μου. Πιστεύω, ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα και εύχομαι στον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του κάθε επιτυχία".

Η Γαλατασαράϊ από τη πλευρά της, εκτός από την συμφωνία με τον Ριέρα, ανακοίνωσε και τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ριέρα για το πρώτο χρόνο παρουσίας του θα λάβει 2.700.000 ευρώ, το δεύτερο 2.900.000, ενώ τον τρίτο και τον τέταρτο 3.000.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός από τη μετακίνηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή θα λάβει άμεσα ένα ποσό της τάξεως των 3.000.000 ευρώ.