Τουρκικές σειρές

Kara Sevda: Νέα τούρκικη σειρά στο Mega

H παραγωγή της Τουρκίας που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα έρχεται στο Mega. 

H εταιρία Victory Entertainment, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς "Kara Sevda" και το πρώτο επεισόδιο που θα είναι διπλό, θα προβληθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ ενώ η σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε βράδυ στις 19:00.

Μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος και περιπέτεια.

Υπόθεση - Kara Sevda

Στη διάσημη Τουρκάλα ηθοποιό Tuba Büyüküstün το Βραβείο Ηθοποιίας 2015 από τα G. Sciacca

Η Tuba Büyüküstün, η πολυβραβευμένη νέα ηθοποιός τόσο στη χώρα της, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο θα τιμηθεί από τα Διεθνή Βραβεία “Giuseppe Sciacca” στο Βατικανό με το βραβείο «Ηθοποιίας» στην κατηγορία νέων:Κινηματογράφος και Θέατρο.

Απάνθρωπες οι συνθήκες εργασίας στις τουρκικές σειρές

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι ηθοποιοί στις τουρκικές σειρές, που έχουν καθηλώσει θεατές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή , Βαλκάνια και Αμερική, από το ωράριο εργασίας. 

"Γυναίκες σε απόγνωση" περιλήψεις επεισοδίων

Στις 14 Ιουλίου ξεκινάει στο STAR  η νέα σειρά "Γυναίκες σε απόγνωση" που θα προβάλλεται από το Star Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:40!΄

Αν θέλετε να μάθετε τι θα γίνει στα πέντε πρώτα επεισόδια δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω:

Διαμάντια και έρωτας: Νέα τουρκική σειρά στο MEGA

Η νέα δραματική σειρά, «Διαμάντια και 'Ερωτας», έρχεται στο Mega. Μια ιστορία μυστηρίου που εκτυλίσσεται στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. 

Πρεμιέρα για την «Εκδίκηση» του Mega

Τη Δευτέρα 20/1 θα κάνει πρεμιέρα η νέα τουρκική σειρά του Mega  «Εκδίκηση» στις 22.30. Η σειρά όμως θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη καθημερινά στις 18.50. 

Σελίδες

Booking.com